48

teo

преди 13 години

ТОЗИ ГЮНАЙ, ТРЯБВА ДА СЕ СЕФЕРЯСА И ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЩОМ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ, ВСЕКИ-ТУРЧИН,ГЕРМАНЕЦ,АРМЕНЕЦ И Т.Н. Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗПЪЛНЯВА ЗАКОНИТЕ НИ, НО НЕ БЕЗНАКАЗАНО, КАКТО ЖЕЛАЯТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ ХИТЪР СЕФЕР!!! СЕФЕРЯСАЙ СЕ СЕФЕР И НЕ МИСЛИ, ЧЕ СИ НЕДОСТИГАЕМ!!! ОК???

47

обективен

преди 13 години

Съвсем сериозно - всички дето си падат по резака Вежди - да напишат във вбокс "мултак министър"...После може пак да се изказват, че Веждито бил супер готин пит и българин...Пък и може да си спомнят как понеже го спрели пиян разби носа на полицай и никой нищо не му направи...

46

sl

преди 13 години

*** narod sme s 6ibani sadii uvajavame si kradcite i prestapnicite tova go ima samo v Balgariq

45

Боже, пази България!

преди 13 години

В България всички са Българи. Стига с тези глупости за турци, арменци и пр. По тази логика в САЩ целият сенат трябваше да бъде от индианци. Всеки, който е роден, израстнал, възпитан в БЪЛГАРИЯ е българин! И това трябва да го разберем всички, които се храним от тази земя!

44

askhole

преди 13 години

Днес.бг, няма ли редактор? ВласT е едно, а влас (?), което сте и написали, е друго - може би имате предвид Св.Влас.:))

43

ддй

преди 13 години

защо да му пречи да се кандидатира за кмет?галевите се кандидатираха за депутати,кметът на костадиновое с шест ефективни присъди.доган е подсъдим.масларова е съдена,кметът на кърджали е подсъдим ,кметът на лом и колко още други?изобщо подобни престъпници са жсе още на власт,да се надяваме на честните съдии да ни оттърват от тях.дано антимафията ,като съд да успее да възстанови законността в държавата.с тези сегашни коруптни услужливи на мафията съдии никога няма да стане.

42

Фиу

преди 13 години

Аве, как мислите, има ли хора и служби в тая разградена държава, които да следят тези антибългарски елементи, изказванията и действията им срещу сигурността на България? Аз все си мисля, че има, но седят в сянка и дебнат ... но пък , според *** като тоя Сефер явно няма, защото си развяват байряка спокойно и нагло. Явно никой не им диша във врата. Пък и като се се сетя за некоординираните и смешни действия на службите последните месеци ...

41

Анонимен

преди 13 години

ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ДНЕС В БЪЛГАРИЯ МАСОВАТА КУЛТУРА ДОРИ НЕ Е ИГРАЕНЕ НА ХОРО, А СЛУШАНЕ НА ЧАЛГА, ПИЕНЕ НА РАКИЯ И ***. В БЪЛГАРИЯ УЧЕНИТЕ И ВЪЗПИТАНИ ХОРА СА ПРЕЗИРАНИ, А НА ПОЧИТ СА ПРОСТАЦИТЕ С НИСКО ЧЕЛО И МАЙМУНСКИ ОБНОСКИ. ПРОСТАЩИНА, МУТРИТЕ И БАНДИТИЗМА СА УВАЖАВАНИ, ЗАЩОТО ХОРАТА ГИ Е СТРАХ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

40

от- ей форума!

преди 13 години

... както се карат и бият два престъпни клана - на Бойко и Алексей !; така са и Ахмед и Вежди ....

39

обективен

преди 13 години

Ок, след като ми трият линка - за всички дето си падат по Веждито - нека напишат във вбокс "Мултак министър" и да се наслаждават на супер готиния Вежди... Не само за него става дума в тоя клип, но в момента той е на прицел и той ви се харесва много... За сведение ще кажа, че годината е края на 1996, когато страната беше в хиперинфлация и тези дето гледат през прозореца на единия кадър са обикновените българи... Гледайте си Веждито и му се радвайте...

38

ДО 282

преди 13 години

Така е ! Щом командват държавата хора с един пръст чело , завършили физкултурни и пожарникарски школи !

37

Amenhotep

преди 13 години

За т`ва е прав ... но това не го оневинява, че е изедник, крадец в особено големи размери и измамник!

36

Анонимен

преди 13 години

МОЖЕ И ОЩЕ КАК. И ТИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ВЕЖДИ РАШИДОВ МАКАР И ТУРЧИН Е МНОГО ПО-ДОСТОЕН ЧОВЕК ОТ ТЕБ.

35

282

преди 13 години

Ами то министъра на външните би трябвало да е БЪЛГАРИН ама от доста години са МАЗНИ ***!

34

ей, форума!

преди 13 години

не реагирайте първосигнално ! прав е турчина - НЕ МОЖЕ , НЕ ТРЯБВА !, МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ДА Е ТУРЧИН !!!

33

бг

преди 13 години

Крадците на народа са еднакви без значение турчин българин *** ли е . Трябва да има осъдени ,кофискация на имущество и запор на банкови сметки . Иначе и след 100 години няма да се оправим.

32

живко сталев

преди 13 години

Мисля че сега е момента да се организирана нещо срещу ДПС, не срещу българите мюсюлмани ,а само и единстевно срещу ДПС!! Дайте някакви предположение!

31

В.Бозаджи

преди 13 години

Нищо няма да им направят , всички го знаят

30

Amenhotep

преди 13 години

Гюнай, Централния софийски затвор те очаква!

29

живко сталев

преди 13 години

Турци в България има,но те са в турското посолство или които са дошли на екскурзия!!! А това *** Сефер заслужава СМЪРТ!!!