229

123

преди 13 години

Полицаят трябва да се уважава! Пистолетът му трябва да е на видно място и всеки, който мине покрай него, да знае, че има ред в тая държава! Аз лично ще се чувствам много по-сигурна, ако виждам повече полицаи по улиците, които да ти вдъхват респект и най-вече спокойствие! Трябва да се повишат критериите в конкурсите за полицаи, да взимат честни хора, а не връзкари, и тогава ще гласувам с две ръце да им увеличат заплатите!

228

До 228

преди 13 години

Тогава защо стачкуват според теб. Излиза, че наистина им мътят главата от тоя полицейски синдикат, който си е червен отвсякъде. Лошото, че полицаите им вярват и нищо чудно да успеят червенотиквенчовчетата с мръсните си манипулации. Ако полицайте си мислят, че ще стане по-добре с падането на Борисов много се лъжат, защото пак ще станат обслужващ персонал на месните бабаити и никой от шефовете им няма да ги защити. А сега могат да разчитат на пълната подкрепа на ЦЦ. Така че нека помислят преди да

227

Анонимен

преди 13 години

А НСБОП или как е сега НДБОП? И като няма работа през "свободното" си време пишеше актове вместо КАТ? А? И пак ли ще говорим за различни неща? Смешници.

226

Дидо

преди 13 години

Ок,няма смисъл да ми изреждаш,каквото ме интересува,сам намирам начин да науча,за да мога да имам позиция.Но от МВР само вие искате и само за вас,нали така.Не ми казвай че всички служби в МВР имат еднакви привилегии,та въпроса ми е-къде остават в цялата тая помия Пожарникарите,криете се зад МВР,като използвате абревиатурата МВР,отчитате ли и Пжарникарите,не ви ли е срам,не ви ли е неудобно да ги погледнете в очите???

225

Митко

преди 13 години

МВР- Гранична полиция- охранява границите няма полицейски правомощия, Пожарна- пожари, наводнения и дриги бедствия, включва в себе си и гражданска защита, Паспортни служби- цялата дейност свързана с издаване и отнемане на документи, контрол на огнестрелните оръжия КОС, Охранителна полиция- охрана, патрулно постова дейност, районни инспектори, " Досъдебно производство- разсл. полицаи- юристи работа по НПК, Криминална полиция- разкриване на престъпления по НК, стига че ми свърши мястото

224

Анонимен

преди 13 години

Русенец ли си или не знам какво? Буров изрича тия думи точно в затвора при твоите колеги (милиционерите) докато ги е ЧЕРПЕЛ с троянска сливова. Анладънму, панимаеш ли, не ми се пише повече по тая тема, само ще цитирам учителя си: "Четете Уайлд!". Ще го перефразирам: "Четете Буров!" Четете го ако изобщо можете да четете!

223

до 226

преди 13 години

Може ли с цифри да обосновеш `вземането на малко пари` ?! Защото аз твърдя, че българския полицай е един от най добре платените държавни служители. А като се сметне НЕплащането на винетка, гражданска, пари за храна, дрехи, извънредни, пенсия на 45 и 20 хиляди при напускане - нещата стават още по драстични.

222

Анонимен

преди 13 години

Дидо, евала че го каза за пожарникарите! Те наистина са по зле от ченгенцата, но професията им изисква да са МЪЖЕ и те са такива! Поажрникарите още си карат с допотопните ЗиЛ-130 и 131, докато чингьо одвана изхвърли ладичките и жигулите.... Чингьо получава 100 милиона за СРС, пожарникарите получават кислодни апарати и термо костюми когато някоя западна пожарна си подари старото оборудване! Чингьовците гледаха как на 50 метра от тях убиват човек и се ***, но не се е чуло пожарникар да стои и да гледа как гори къща без да прави нищо! Но те не се оплакват, на телефон 160 не звъниш 2 часа докато ти вдигнат за разлика от 166...

221

Анонимен

преди 13 години

Истината е че полицаите, както и всички други държавни служители взимат малко пари, с изключение на директорите и там другите шефове. Въпросът е че полицейския синдикат са все хора от близкото минало, които по някъкъв начин са се облагодетелствали при предишните управления. Сега нещата се промениха, няма ги тия чадъри от горе, защищаващи наркодилъри, сводници, които за да работят спокойно си плащаха на пол. началници. И сега приходите на пол. шефове намаляха драстично и за това карат обикн. служ

220

Русенец до 221

преди 13 години

Буров ми тема-слабост. Изчел съм всичко за него, бил съм в къщата му /в Русе/ безбройни часове. Буров никога не е изричал подобна фраза.Всъщност, точно милиционерите му разграбват обзавеждането ... тя е дълга тема.

219

Анонимен

преди 13 години

Не лъжа. Ти просто не четеш, а ти се снася всичко по радиостанцията. Айде бегай да четеш, щото много си закъснял! Ама те такива като теб стават полисМЕНи. Виж, даже те повиших в длъжност! :)))))

218

Простичко е

преди 13 години

Полицаите дали разбират, че са една от най ненавижданите прослойки от населението ? Наравно с *** ... Полицаи - това може да се промени, но не видях в искането ви съкращаване на безумната и излишна администрация. Защо ? Не смеете ли ? Или казвате - ама те там са все роднини ?!

217

Дидо

преди 13 години

Така ли си мислиш,ти си единствения който знае,а.***,като говорим за МВР,в случая става дума за полицайте,защото пожарникарите всеки ден се пърлят,но веднъж не съм чул да искат нещо,сигурно имат всичко,де да знам,може,ама и не съм чул и дарения да се събират за загинал пожарникар,а полицай,да кихне,и иска нещо насреща,риск на професията,докато пазил проститутките на булеварда,настинал....

216

Анонимен

преди 13 години

Буров може да го е казал, но го е казал преди да го убият от бой комунистическите милиционери - преди 1945, когато сме имали истинска полиция! Днес в полицията работят синове, внуци, племенници на комунистическите милиционери - те са милиционери по душа и по интелект....

215

Анонимен

преди 13 години

Че каква е разликата между МВР и полиция? Нали всички са от ВЪТРЕШНИТЕ органи? Айде холан, тоя филм сме го гледали в продължение на 65 години. Ама защо се вдигала пенсионната възраст? Ами то търтей до търтей, как иначе? И американците ще си бутнат всички видове метра и небостъргачи от мъка! Мъкааааа!

214

до 207

преди 13 години

Нагъл си. Ядеш хляба на децата ми, но си и нагъл !

213

Гражданин

преди 13 години

Цветанов - защо в МВР няма ИСТИНСКИ РЕФОРМИ ??? Защо няма редукция на служителите с 50% ??? Все ми е тая кои ще съкращавате. Полза няма нито от чиновниците, нито от патрулиращите. Поне да се намалят разходите по изхранването на тази неквалифицирана сбирщина !

212

1492

преди 13 години

Повечето от тези 60 000не са никакви полицаи,това са бюрократи които могат да бъдат успешно заменени от компютър,от там ще дойдат парите за по-малко но по качествени истински полицаи.до199 ако още не знаеш данъкоплатеца ти е работодател.

211

Анонимен

преди 13 години

НЕ знам какви служби има МВР, но е лесно да видиш по закон какво трябва да върши МВР, както още по лесно е да видиш че половината от това не е свършено, даже не е и започнато....

210

Русенец до 209

преди 13 години

Лъжеш. Буров никога не е казвал нещо подобно. Просто лъжеш.