44

Атака

преди 13 години

Ако всеки мисли като теб, тогава наистина няма да зависи!

43

Атака

преди 13 години

Ами не знам, дали в тези 20 години не се проля много българска кръв, както и че благодарение на това овчедушие на народа умряха толкоз НЕРОДЕНИ български деца, а нашите бащи и дядовци мисзерстват със смешни пенсии, защото трябваше от някаде да се краде!Докато има българи, то тевиза на Ботев, Левски, Бенковски, Мара Бунева, Гоце Деляев, Владимир Вазов, ген. Каварналиев и мн.мн. други ще е жив.А именно "Свобода или смърт!"

42

Анонимен

преди 13 години

Добре е,че мнозинството в България са разумни хора,иначе ако всички българи се водят по акъла на този *** Сидеров той е способен дори и кръв да пролее.

41

Анонимен

преди 13 години

Абе какво ми пука Турция ще влезе или не в ЕС? И без това нищо не зависи от нас. Има още 26 държави, които да решават това. НА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НЕ ИМ ПУКА, ЧЕ НАРОДА ИЗНЕМОГВА, НО АКО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИМ НА ВЕЛИКИ - ПЪРВИ СМЕ НА ОПАШКАТА. НИЕ НАС СИ НЕ МОЖЕМ ДА ОПРАВИМ, ТРЪГНАЛИ СМЕ ДА БИСТРИМ ПОЛИТИКАТА НА ЕС. ТУРЦИЯ АКО Е ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗГОДНА НА ЕС, ЩЕ СИ ВЗЛЕЗЕ В НЕГО И БЕЗ НАШЕТО СЪГЛАСИЕ. КАКТО НАС НИ ПРИЕХА ПРЕДИ 3 Г.

40

НЕ,НЕ И НЕ

преди 13 години

НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!НИКОГА!!!

39

да пием по едно

преди 13 години

За ТР в ЕС!!!!!

38

Diko

преди 13 години

*** от атака, начело с червения /син/ вожд никога не са имали собствено мнение, по който и да е въпрос-сама парлама.

37

Анонимен

преди 13 години

nevijdam nikakva zaplaha ot Turzia zaplahata za Balgaria sa *** tova e istinata.

36

Шпимпа

преди 13 години

това са последните опити на Болен Сиктиров да се задържи на политическата сцена. Пък Турция каквото и да стане ще влезне в ЕС, Бтлгария само ще спечели от това

35

Ben

преди 13 години

Псевдонационалистите атакисти наистина се оказаха най-голямото зло.

34

Rudi

преди 13 години

*** на гербавите атакисти от атака 15 месеца смело крачат по пътя към светото бъдеще на комунизъма-идиотизъма

33

бонго

преди 13 години

Той Волен си е нормален и изпълнява задачите си поставени от ДС,но хората които му се връзват нещо не ги бива.

32

Анонимен

преди 13 години

Референдум СЕГА И ВЕДНАГА . АТАКА в ПОЗОРНАТА ЧАСТ НА ИСТОРИЯТА

31

Анонимен

преди 13 години

Защо не направят референдума за размера на заплатите. *** такива ,измети ,всички са мафиоти. Отклоняват общественото мнение, а народа се връзва и вярва. ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ.

30

Осман Манафов

преди 13 години

Волен има само една добра черта и това е тази дето разделя сочното дупет на две части . Инак си е наше момче гордеем се с него и пак ще гласувам за него . И Калина е убава е малко дупето и висна и бричове е развила *** не и пречи ГЮЗЕЛИНКА Е

29

Ахмед Доган

преди 13 години

Не закачайте Волен.Той плаши заблудените ми овце и ги връща в стадото.

28

Анонимен

преди 13 години

Само името ВМРО остана ,с такива ръководители като Каракачанов

27

българин

преди 13 години

абсолютно подкрепям -14 Волен е турски агент Драги пишещи следя неговата биография -нека БНТ да се разрови архивите пред декември 1989г да чуете как той възхвалява Турция и турците жертви на възродителния процеснека го покажат преди 5 г как обикаляше като просяк редакциите за работа и Доган му подхвърли идеята за -атака по давление на ДС .Братя всичко е театър за бедния българин Това са българските сериали на деня

26

Анонимен

преди 13 години

БГ Е ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА ЗА ЕС,ТАКА ЧЕ НИКОИ НЯМА ДА И ИСКА МНЕНИЕТО.

25

активист на ДПС

преди 13 години

Волен Сидеров има и добри страни,ако не беше той досега щеше да има солиден отлив от избирателите на ДПС особенно след обвиненията за злоупотреби.Но този Волен със своите крясъци така сплоти електората на ДПС,че даже турци които не са гласували до сега за ДПС са готови да го направят без да ги интересува за какво го обвиняват Доган,а и виждат,че другите партии са ограбвали народа с милярди,но затова никой не е обвинен.