166

Анонимен

преди 13 години

171 Хехехе :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ние византийците сме прецакали преди 1000 години.... та ко остава за вас....

165

Анонимен

преди 13 години

Аз разбирам само казаното, а този, които казва нещо, което не иска да го каже е.............Абе няма значение! хайде чао! Слаба ракия си! Върви да учиш, че и милиционер няма да те вземат:)

164

Анонимен

преди 13 години

Оцелял си! Дори не знаеш какъв си, бил оцелял:))))))))))))))))Та какво казваха американците - какъв горд народ дето 500 години го.................:))))))Хайде върви си виж корените, че да не се окаже, че си пропуснал и каго са те резнали:))))))))

163

до 165

преди 13 години

Не се чувствай неловко!Наредил си се,само че не тая опашка!Но въпросът е на интелектуален избор!Сети ли си за продължението на "ученото....."?

162

АЙДЕ СТИГА ,БЕ...

преди 13 години

КВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ ,С ТОЯ НЕЩАСТЕН ОБРАТЕН ***...?!!САМО МУ ВДИГАТЕ ИМИДЖА И САМОЧУВСТВИЕТО.ТОЯ Е ПОЛИТИЧЕСКИ МЪРТВЕЦ!ЛЯВ ***, РОЖБА НА ДС!КАКВО ИМА ЗА ЧУДЕНЕ ,ТОЛКОВА.....???!ХА,ХА,ХА,.....ДА МУ СЕ РАДВА "ТРАКТОРА", СЛЕД ДЪЛГОТО СТОЕНЕ В ПАНДЕЛАТА НА СУХО!

161

Анонимен

преди 13 години

Че аз като не съм разбрал, то не значи, че ти правилно си се изразил:) Толкова ти писменната култура:)))))))))) И пак повтарям спри да ме ласкаеш! Неудобно е някак си! Знам, че цял живот с това си се занимавал, но аз подкрепям само тези с повече от една гънка:))))))))))))))

160

Анонимен

преди 13 години

Ние с предателства сме оцеляли 1300 години мой. Нали ти писах, че не знаеш историята. Ние българите сме избретили ЗАСАДАТА. Все дебнем да еб*ем........

159

до 160

преди 13 години

И говорите в множествено число за себе си като величество или като индианец!Но не си доразбрал израза за ученото,та да ти го кажа!Ама ти ще се сетиш щом имаш заслуги за доцент!Тия доценти наистина по заслуги стават такива!Големи заслуги!Вървиш по правилния път!!!

158

Анонимен

преди 13 години

Е стига повтаря че съм умен де! Почвам да се чувствам неловко! Знам, че това е непостижимо за теб, но.......Господ взел, Господ дал.Когато Господ даваше, аз се наредих три пъти, когато вземаше-ти с милиционерската фуражка беше на учение:))))

157

Анонимен

преди 13 години

Че какаво ме е.. история пълна с предателства:)))))))))))))))) С нея си утешавай съзнанието колко велик си бил.Пък за кои турски покровители говориш не знам, но явно са тези,които са те изаставили, щом познаваш такива:) Е те некадърници не искат:) Съдба:)

156

mitaka

преди 13 години

Ред,законност и справедливост,още ми е тоя човек пред очите като беше на един сутрешен блок и повтаряше като обезумял:ред,законност и справедливост....Шашав е по цялата тиква...

155

Анонимен

преди 13 години

Браво с копи и пейст ще прокосаш, ама и турските ти покровители няма да те харесат. Те искат у мозъци, а не преписвачи. След Паисий всички преписваме нали знаеш. Уффф ти не си учил история българска сори......

154

до 154

преди 13 години

Нали това казвам-умен си!И сериозни източници на информация ползваш!БТВ нали знаеш на кого е?Е,щом това ти е източника-потвърждавам,че си готов доцент!!Радвай се на интелекта си-блестящ е за милиционер!А темата ти е предоставям безвъзмездно,защото си интелектуалец несравним!!!

153

Анонимен

преди 13 години

Че учени сме! Да не сме интелектуално увредени като теб:)))))))))))))) И доцент ще стана, защото заслужавам:) Кадърен съм:)Кой с каквото може - един с акъл, друг-с мускули, трети-само с простотия:)))))))))Кой каквото притежава:) Мен си ме оценил - "..ученото си е учено..", за теб остават другите две:)))))))))))))

152

Анонимен

преди 13 години

А кой е Ханс? Или си говорите сам като "Анонимен"? Откога ви е това чувство? Нема страшно-лечимо е!!!

151

до 152

преди 13 години

А,бе,нали това ти казах-ученото си е учено!Я какъв интелектуален потенциал показваш!Ще станеш ти доцент" а ла А.Петров",ще станеш!!!Умен си ти,умен!Като научния си ръководител!!!

150

Анонимен

преди 13 години

152-Ми той е същия като теб - копи и пейск от някъде! Но поне при него има факти, а не твърдения:))))

149

Анонимен

преди 13 години

154 Ханс ти ли си бее... Ти не говориш ли добре турски поне?

148

Анонимен

преди 13 години

Ние ви гледахме 60 годишния цирк и неможем да му се нагледаме.... Преди 20 год народа се опита да ви махне и ви прости, ама още като въшките седите на челото. Раундъп май трябва.....

147

Анонимен

преди 13 години

Ей! Поне френски като не знаете, по БТВ даваха репортаж:)))))))))Поне български смятам, че знаете:)))))))))))))))))))))))Или се лъжа!! Не! не се лъжа! Ве сте нечленоразделни и глухонеми:) Цял свят се смее на оки-то в ООН на премиеру, на Сомалийския му залив, на преместването на Грузия в Близкия изток от Желева, че накрая и в учебниците по политология във Франция:)Известни са герберите......със простотията си,като членовете и симпатизантите си:)))))))))))))))