94

Анонимен

преди 13 години

е това са вашите пенсии и здравеопазване

93

Сингарела

преди 13 години

Кога ще фотографират дворците на *** тартори в Левски и Зл. Панега, или правозщитниците ще скочат срещу такава "дискриминация".

92

КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕ

преди 13 години

Нали затова 1 000 000 митингуваха в София след преврата през 89- та. Не искахме да сме еднакво бедни. Сега като има БОГАТИ, пак лошо. Няма бедни и богати, има ХИТРЕЦИ и ***. Преди умните бяха партийни секретари, сега са бизнесмени- това е, закон на природата. Хитреците даваха бира и кебапчета на глупаците и те крещяха по площадите "КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН" (начело нищожеството ЖМЖ- прелъстен и изоставен).

91

Анонимен

преди 13 години

С изключение на една всички останали къщи на снимките са "обикновени селски коптори" НО алчното око на бедняците няма засищане.А иначе цените на имотите в Бг (включително вашите) ще се покачат след тези акции... ама някой друг път.Докато тези *** управляват ще духате супата.Къщите ви ще струват5 лева.***,по-***,българин!!!

90

Анонимен

преди 13 години

Това е свинщина и *** моите момчета селски. И никога няма да може да се сравнява с който и да е богаташки квартал на запад. 1 палат пернат без никаква прилика с останалите къщи,това никаде по нормалния свят не е позволено !!!!И няма и как да има прилика като около него са къщи на по 50 години.....

89

Ели

преди 13 години

Само не им завиждайте защото никой не знае какво го очаква утре ! Богатство и имот не гарантират щастие ! Здравето е най-голямото човешко богатство .

88

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ако полетят над Кривунделово,тогава ще им се разкаже....играта;има палатии той е .....моят,но от оборите на съседните .....зоокътове,така е затиснат,чеще изгорят лимита на хеликоптера,докато ме....открият.

87

Анонимен

преди 13 години

какъв Бевърли Хилс бе, егати селянията...казала лисицата, защото гроздето вило високо-

86

женка

преди 13 години

Е! Това въобще не впечатлява. Защо е нужно да ходите до Пловдив?? Я прелетете над полите на Витоша откъм София и гледайте там какво се вихри :)) Като че ли не сме ги виждали ние от лифта.

85

somebody

преди 13 години

това все повече ми заприличва на някаква завист от колокото на някаква целесъобразна дейност от страна на държавата

84

Анонимен

преди 13 години

Никога в Марково не е имало оранжерии...

83

Анонимен

преди 13 години

До скоро беше пълно тук с оранжерии ! Няма и краставиците и доматите !Къде са работниците , Измряха ли завалиите ? Кой ще плува в тия мизерни басейни ? Сложени за парлама, само да се пукат комшиите от яд .Тъпанарска работа ...

82

бевърлия

преди 13 години

ХАХАХА на Бевърли Хилс приличало, а? С тия разорани ниви помежду къщите и кални черни пътища, баш на Бевърли Хилс мяза. Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак...

81

ДЖАБА ХАТИАНИНА

преди 13 години

Брей тез хора от къде имат толкоз пари за вода, че да напълнят тез басеини бре... Баба ми бог да е прости на времето се къпеше по веднъж на седмица за да пести вода че е скъпа. Ако ги попиташ тез хайване, ще ти речът че пълнят басеините със дъждовна вода.

80

ll

преди 13 години

Ami kude da si wlojat parite gorkite?V burkani li?

79

вайк

преди 13 години

Еее,стига са го преекспонирали това *** село без канализация. Какъв Бевърли хилс,какъв Ориндж каунти.

78

Анонимен

преди 13 години

Панев-- страшен майтапчия си ха-ха хааааа, оххх

77

За простаци като теб нищо не бих направила.)))

76

Панев

преди 13 години

Това са поредните манипулации на правителството на ГЕРБ които видяха, че вече загубиха властта и сега се опитиват да отклонят вниманитео от кражбите и отклонявеането на милиарди държавни средства в сибанк. Няма доказателства че тези имоти са незаконни. При предишните правителства нямаше кражби като при Борисов, имаше индустрия и растеж, бизнеса се развиваше - много хора си построиха жилища, но сега понеже ГЕРБ всичко окраде, иска да сложи ръка и на имотите на хората.

75

Анонимен

преди 13 години

Трябвало да им озаконят имотите---абе вие не ги гледаите онези на брега на язовира ,това са им вилите с две думи сламените къщурки ,много им дреме за тях --- а що се отнася до къщите им в които живеят те са законни ,но може би парите с които са построени са незаконни .и наи важното е че в едно такова семеиство и мъжа има една такава къща и жената има и детето има и маиката на мъжа има и баща му има и на жена му майката има и баща и има и брата на жена му има и братовчед му има ,ай да не ги из