121

sdf

преди 13 години

6to lalat i go praqt sled godini towa, sled kato we4e e minal dawnostni srokowe i t.n towa e sme6no, otnowo kazwam jalko za bulgariika , e..ha i maikata 6epa ganiowci

120

politik

преди 13 години

ПРОВЕРЕТЕ В ГРАД САНДАНСКИ ПИТАЙТЕ ЗА ТОТЕВ И МАЛЧЕВ

119

Гъз глава затрива

преди 13 години

Еб***си таблоидното заглавие!

118

тото

преди 13 години

Спокойно, има време и за София, не може всичко да цъфне и върже за 1 година... Ти ако можеш по-добре, действай. Иначе всичко друго си е безсмислено драскане по коментарите

117

vazrasten

преди 13 години

Ne e li podobre za podobno ne6to da ne se diga tolkova 6um. Za da ima pove4e efekt be6e redno tova da ne se razglasiava. No nie sme zagubena darzava.

116

БГ-невярващ

преди 13 години

Акция вертолет няма постигне никакъв резултат в полза на държавата.Единственото нещо което ще се случи ще бъде узаконяване на тия селища с цел да неможе да ги пипне вече никой.Та нали тия който са собственичи на тия палати поддържат политическата класа в Б-я в това число и ГЕРБ.

115

Анонимен

преди 13 години

А над Костинброд кога ще минат, там на входа на града има една прогимназия на пет етажа и друга по ломско шосе , където в клип на фолк певци я има всичко е мрамор вносен отвътре. На *** клан Илиеви, тях и комисията Кушлев ги работи но нищо няма да им направи.

114

ВР

преди 13 години

За София никой не коментира колко са набелязаните за проверка. Сега ще почне едно сито, ще има една делба на наши и ваши, едно - ти какво предлагаш , а аз какво ще направя. Ехххх някой в НАП , ДНСК и НАГ напълниха кесийте за Нова година....

113

хахи

преди 13 години

Демек да набутат *** ли, к'во ли...Айде, азис си е *** и му се иска малките мангалета да си живеят готино, ама ти мисли преди да предлагаш нещо.

112

тото

преди 13 години

Май верно си ***. Ако бяха комунчетата, тихичко щяха да се разберат, да вземат кинтите и... пито платено. При условие, че е забранено да се строи там- минават 2 МИГ-а и след тях.. само развалини! Значи можело да се махат *** катуни, а тия на белите *** да си седят, а? Всичко долу. Само че, май ще се окаже,че тия сградички не са на никого, щото 10 минути след като минал хеликоптера всичко се опразнило. Така че, щом не са на никого - възстановява се природата там и точка!

111

Мъдовски

преди 13 години

Преди 3 дни предложих незаконните постройки да се секвестират в полза на държавата и да се предоставят за домове за деца в неравностойно положение или за постоперативна рехабилитация. Сега чета по страниците на един вестник, че Азис направил подобно предложение. Явно и той е плагиат като СерГей. Безмислено е тези гиздави сгради да се рушат. Нека техните строители всеки Божи ден да се коркат, че са строили за себе си, а всъщност са дарили държавата.

110

/me

преди 13 години

*** съм и не ми е ясно: не беше ли по-добре да НЕ СЕ СЪОБЩАВА за тази акция, ПРЕДИ да са събрани доказателства за произхода на парите, за обитаващите и т.н.Ясно е, че сега всички собственици на подобни "фирмени" постройки ще се изнесат и ще си извадят нужните документи и накрая за нищо няма да ги осъдят.

109

Я, ПА ТЕЯ

преди 13 години

Кво сте заяли с Боко Маркуча и Цеца Винетката. Те са скромно и трудолюбиво българско семейство. Аре бегайте от тука. У Банкя лоши ора нема.

108

тото

преди 13 години

Леле, като ви гледам пишещите тук, започвам да си мисля, че всеки от вас има по една виличка до язовира. Неблагодарници нещастни. Като гледате вилите - псувате, като започнат да ги гътат, пак ще псувате.. Един потъвал в мизерия, ама имал пари да си плати нета, друг изплаща 5 заема и се чуди защо няма пари за кръчма, трети знаел отдавна, ама си траел /то и да се беше обадил, най-малко да го набият/... Та така че: псувайте си, толкова си можете!

107

NoName

преди 13 години

До пост 69 Чочко,Като гледам за 20 год. *** какви ги свършиха, то не беше корупция, то небеше кражби от *** и както казва бат ти Бойко кадето и да бръкнеш все гнило от *** - съд, митници и тн. Ти ми говориш за 1 година, или ти си в далечното бъдеще и аха да се произвеждат избори. Много рано си гърмиш пищовите, няма да остане за изборите, а те след 8 години както каза вашия вожд СерГей: Ако Герб ни позволи може и 2020 да вземем власта.... Да и *** нещастни.

106

Az

преди 13 години

Напуснете, за да крадат по-лесно чичковците дето по цял ден висят по форумите ... :)

105

Amenhotep

преди 13 години

Ей, днес от ТВ-то Путер DickOFF колко невинен и ни лук ял ни лук мирисал изглеждаше ... Просто не е истина!

104

Анонимен

преди 13 години

За тези двамата вече всички знаем.

103

Анонимен

преди 13 години

Наще политици правят само медийна политика. Реалните резултати всички вече ги усещаме доста остро. Има ръст само в сивата икономика.

102

вторник

преди 13 години

Такава тема вече не може да *произведе* новина ---А онези дето летят *из облаците* да престанат да харчат народни пари