281

доколко вътрешният е

преди 13 години

Въпросът е, доколко вътрешният министър е разумен, че да смята, че повече екстри били неразумни?

280

Желев

преди 13 години

До 291. Нали знаете,защо питате? Да Ви напомня,че митничар и полицай се става по наследство или с големи връзки.Не е до възможностите,а връзките.Не говоря за офицерите,там положението е друго.

279

Shark

преди 13 години

Те и сега им са много, за кви нови говорим.

278

Анонимен

преди 13 години

Всеки служител на МВРняма право да:1. Членува в политически партии и организации.2. Да членува в синдикални организации извън МВР.3. Да има собствена, да участва в управителния съвет или да работи във каквато и да е фирма.4. Да има какъвто и да е друг доход извън заплатата си от МВР с изключение на научна или преподавателска дейност.5. Да напуска страната дори в рамките на ЕС без уведомление или разрешение от началника си.6. Да напуска града в който живее /гарнизона/ без разрешение и ...

277

?

преди 13 години

Ето за пореден път - не е важно на мен да ми е добре , важно на Вуте да му е зле. То понеже и на тях им е перфектно и вземат милиони и .. пак да подчетая полицията не е КАТ .. а ще подкрепя един коментар под мен - полицаите не ти вадят парите от джоба , винаги могат да ти напишат актче ама нали на теб не ти изнася .. тъй че никой не ви рекетира...

276

???

преди 13 години

МВР и МО не вършат работата, за която са създадени и за която им се плаща. Нормално е в такава ситуация да им бъдат резнати заплатите, както и привилегията за ранно пенсиониране.

275

kari

преди 13 години

Мисля, че полицаите не трябва да се притесняват - вижда се на какво ниво са болшинството от пишещите във форума - на нивото на умственно ограничения Владко. Не си струва да им се обръща внимание.

274

borokaro

преди 13 години

Спонсорирал си ги защото правиш нарушения приятелю - я карай нормално и според правилата и знаците да видим дали ще те спрат...

273

borokaro

преди 13 години

Привет на всички , на полицайте да им е честито , моето мнение по въпросът е следното - лекари,полицай,пожарна,гражданска защита трябва да получават заплати каквито получават например министрите.Не може хора който пазят живота ни да бъдат унижавани с ниски заплати.За съжаление аз не попадам в горните категории,но въпреки всичко смятам че тези хора трябва да се гордеят с работата си.

272

Xelian

преди 13 години

Господин бивш учител тихо моля ви. Учителите имат 90 дена годишен отпуск щото през ваканциите само се вясват в дирекцията, работят на полвин работен, и то не всеки ден в повечето случай и взимат след последната промяна в закона заплати от 500-600 лева нагоре което за всеки друг град освен София си е стабилна заплата. Така че тихо да не зачекваме учителите. Вярно че работят с кретенчета, ама те новите толкова и работят. А по закон след 24 часово дежурство се полага 72 часа почивка...

271

Владко

преди 13 години

Учил съм 15 години за друго, инвестирал съм време и пари, да си полицай е призвание, аз нямам това призвание. Исках само да кажа, че не е редно те да са с привилегии, при положение, че толкова други не по-малко тежки професии са.

270

Xelian

преди 13 години

С касиерката малко се поизхвърли, ама като цяло си прав. Щото касиерката не може да я гръмне някои някои надрусан ***. В крайна сметка МВР за миналата година свърши адски много работа и е нормално да имат увеличен бюджет.

269

Анонимен

преди 13 години

286,имате развинтено,извратено, ограничено мислене.КАТ е много малка част от полицията.С какво ви е рекетирал кварталния,криминалния,експерта,паспортните служители,постовите служители,пожарната,служители на телефон 112,гранична полиция,жандармерия,аварии и бедствия?! Всички гореизброени служби са в МВР,та хубаво е преди да седнете пред компютъра,да спрете да виждате само до огромната къща на съседа КАТ-аджия,да не се излагате.Омразата не е позитивно чувство,жалко за вас.

268

Xelian

преди 13 години

Еми пич. Ти си си виновен. Никои не те кара да ги спонсорираш. Ако не караш с 200 по пътищата, няма да те хващат и да им плащаш. Или ако си съвестен ще ти напишат акт и ще ти земат книжката. Съгласен съм че има много корумпирани полицаи, ама да не би те да ти бъркат в джоба и да ти зимат парите. Ти им ги даваш. Ние си ги правим корумпирани. Щото в БГ по дефаулт се очаква полицаят да земе пари. И ти очакваш да ти земе пари. И се радваш че си се отървал.

267

?

преди 13 години

Стани полицай бе момче , добре им е - нестресираща професия , екстри .. давай ставай нали и акъл не се искало , ни нищо ... що не си станал ???

266

Владко

преди 13 години

Това е абсурд. Една касиерка в магазин на голяма верига е подложена на много по-голям стрес и опасности от полицаите на улицата, да не говорим за тези зад бюрата, които са най-много. А какво да кажем за миньори, шофьори, толкова тежки професии има, а акушерки и мед. сестри, които взимат мизерни пари? Какво налага точно полицаите да имат по 50 дни отпуск и да взимат по 20 заплати преди пенсия, а след това и най-високи пенсии? Аз имам 15 дни отпуск, а пенсия нз дали ще видя.

265

kolekcionera

преди 13 години

Полицаите могат да бият само обикновения народ ,да спират обикновени коли ,да се заяждат със безащитен гражданин,да подържат мафията и т.н. как да ги подкрепя тези *** които даже и мръсния задниг не си повдигат за нас обикновените граждани ....и това в бг ако е полиция то тогава аз съм първия космонавт маммцт ви ченгета *** в униформа

264

работещ

преди 13 години

Ето го, всенародният любимец Цецо. Сакън, някое левче да не излезело от *** на полицайчетата златни или пък да не се преуморяли с ден по-малко отпуска. Ами, чувайте си го любимецо, со све лайнарите ненаситни с фуражки, плащайте им и осигуровките, а те ще плюскат, ще ходят в отпуска, ще си носят безплатните нови дрехи и т.н. Това заслужавате, български ***! ДА ЖИВЕЕ ЧЕРВЕНАТА "ПОЛИЦИЯ" В БГ-то!

263

сиси

преди 13 години

всяко стади има черна овца, не всички са такива рекетьори!На мен ми искат за операция да се почерпят само 900 лева !!!!! Лекарите са същите рекетьори.

262

НАХАЛНИЦИ!

преди 13 години

до:всички полицай!Ама вие не виждате ли, че хората ви мразят и то със основание.От 20г. насам не сте спряли да ни рекетирате по пътищата, аз например само за тази година съм ви спонсорирал по пътищата не по-малко от 150-200лв *** ви устенцето лакомо. До нас живее един полицай /старшинка/ и ми се хвали ,че не се прибира под 300-400лв на дежурство, направи си къща на три етажа, жена му не работи никъде, а обзавежнането е по последна мoда както се казва в една реклама!!