21

bez

преди 13 години

Abe poznavate li nyakoi, koito da ne e poluchil orden "Stara planina"?!

20

Georgi

преди 13 години

Грешка в статията. Ще получи салам "Стара планина". :)

19

inatut

преди 13 години

аа да не забравим и Бай ***.. и той има.. ..

18

inatut

преди 13 години

Питай за Чий .. е получил доган ***.. а не меркел!

17

Юлия

преди 13 години

Георги Първанов ще остане в историята на България като държавния глава, превърнал орден "Стара планина" в мазна баница. За чий *** Меркел получава този орден!??!?

16

НЕКРОФИЛ

преди 13 години

АХАХАХ, АКО ПАК Е С ОНОВА ДЕКОЛТЕ ОТ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ , КЪДЕТО ПОКАЗВА БАБО-ЕРОТИКА МОЖЕ ВЕЖДИ РАШИДОВ ДА НЕ СЕ СДЪРЖИ И ДА Я НАТИСНЕ В КУЛОАРИТЕ !!

15

Обама Бин Ладен

преди 13 години

"...Орденът на Почетния легион е учреден през 1802 г. от Наполеон Бонапарт.Най-високото френско отличие е съотносимо с българския орден Стара планина"...."Носители са му:Надежда Михайлова, Монахинята Мариана Караколева, Симеон Сакскобурготски и вече споменатата Кунева....тези си спомням! Може да има и още... Както казах, въпрос на четене, не на писане е да ги намериш и да си наясно кой орден какво значение има и т.н.... но пак повтарям, това с четене става, не с писане наизуст!!!

14

inatut

преди 13 години

Много хубаво.. не знам какво хранят селяците надолу.. не съм ги и чел много. Но че е е за орден - за орден е. Приносът е голям и за медиците и за цялостната политика към България а и все пак е лидер на най-силната Европейска икономика. От кога не е идвал канцлер на Федералната република у нас? И все пак на *** да им споделя - нека кажат за 1 г. управление на ББ колко ключови дестинации посети официално, а и колко ключови лидери дойдоха тук. А при ГАЙ-СЕРГАЙ колко бяха??

13

мд

преди 13 години

А съпоставени всичките тези изброени ордени от теб дали имат стойноста на "Стара планина",и аз мога от утре да раздавам на всеки,някакви ордени които нямат никаква стойност,все пак говорим за най-виското държавно отличие

12

Да, ама не !

преди 13 години

То и барбекюто трябваше да му гътнат, ама ... не става :)

11

Обама Бин Ладен

преди 13 години

За да не се чудиш, ще ти дам САМО ЕДИН ПРИМЕР - Меглена Кунева, пък ако искаш повече, поразрови се и прочети! Не е само тя! И воъбще, няма ли най просле да спрете първо да пишете, пък после да мислите?! Живеем в информационен век, информацията е навсякъде около вас, само че вие не четете, ами пишете глупости и се излагате като кифладжии!!! * 2002 Орден за граждански заслуги на Кралство Испания * 2003 Орден Принц Паси на Република Португалия * 2004 Орден на Почетния легион на Република Франция * 2005 Орден на Звездата на италианската солидарност на Република Италия * 2005 Златно отличие на Атлантическия клуб

10

Анонимен

преди 13 години

..и нека подмазването започне СЕГА !Само се чудя как ще вместят само в един ден толкова много подмазвачи.. то не са доктор хонорис кауза, не са медали, не са награди..

9

done

преди 13 години

Това отличие го дават на всеки "важен" гост който идва на посещение в София. Тази практика трябва да се преустанови.

8

Анонимен

преди 13 години

Може и да има за какво да го получи, но стойността на ордена намалява, защото го раздават с лека ръка на всеки. Девалвация на оредени, морал и какво ли още не се забелязва по иначе прекрасната ни все още земя.

7

Анонимен

преди 13 години

ОРДЕН ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ ВСЕКИ ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН , ЗА ТОВА ,ЧЕ 21 ГОД. ПОЛИТИЦИТЕ ГО ЛЪЖАТ ПОВЕЧЕ И ОТ ДЪРТИ *** , И НАЙ- ВАЖНОТО - ,ЧЕ НЕ СМЕ ХВАНАЛИ СОПИТЕ ДА ВИ ИЗМЕТЕМ

6

мд

преди 13 години

Чудя се дали на някой български политик или дипломат са му дали някаде орден по света ,мисля си ,че не ,ама ние ги раздаваме ей така за награда за якото *** отзад

5

Анонимен

преди 13 години

АКО ГЛУПОСТА ИМАШЕ СПОСОБНОСТА ДА ЛЕТИ ,ТО СЪС СИГУРНОСТ ТУК ДОСТА ХОРА ЩЕ ЛИТНАТ КАТО ВОЛНИ ПТИЧКИ

4

PENE

преди 13 години

Целият престой на Ангрла Меркрл ще премине в това да слуша ОПЛАКВАНИЯТА на Боко ! Той от половин година все се заканва , че ще й се оплаче ту от ЕОН , ту от Сименс ту от някой друг случайно объркал се чужд инвеститор ! Бая оплакване ще падне ! А немските инвеститори неизбежно ще се "похвалят" как Боцко ги е заплашил да им конфискува имуществото при следваща издънка !Въобще как да не дойдат още безброй немски инвеститори , в тази "чудесна" като инвестиционен климат държава !??

3

Провадийския

преди 13 години

Г-жа Меркел си го заслужава, за разлика от ***...

2

Анонимен

преди 13 години

Тоя орден го раздават на *** и Пульо.