60

Анонимен

преди 13 години

Разстрел на тия двама *** и на цялото правителство на ГЕРБ и на цялато Народно събрание!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

фен

преди 13 години

Бойко става точно за президент!

58

работещ

преди 13 години

Бе, тоя танц, ГЕРБовият, по мяза не на Ганкиното (две напред, една назад), ами на Ленинското "две крачки назад, една напред, това си е една напред", изиграно на Бай Тошовски макам (две огромни назад и една мъъъничка напред, за парлама).

57

Анонимен

преди 13 години

Е,хайде горчивоооооо.. целувка бе.За щастието на народа,за ком.възхода,винаги готови!Ех, къде си Тато да зърнеш ученика си само какъв е примерен.

56

алф

преди 13 години

Никога няма да излезете от кризата ,а просто ще *** бавно и мъчително,бедни, голи, боси,гладни и болни най-вече.А дали пък не го заслужавате?

55

Анонимен

преди 13 години

Абе тия да не си уреждат любовна среща че така са се задълбочили.

54

Ели

преди 13 години

Антоне , а ти знаеш ли дефакто тези 3% пункта колко са. Не са 3 ,а в действителност са 16 % .И какъв мислиш ,че е изходът .По-високи пенсии ли.Няма как да стане ,с това увеличение те просто искат да запълнят дупките в резерва,т.е. -Пари пак няма да има. Напротив -това си е бумеранг -Ще има съкращения и намаления на заплати.Нали знаеш ,че 40 % от тези осигуровки се плащат и от работниците. Редно ли е по време на криза и стагнация да се намалят доходи. Как тогава ще излезем от кризата.

53

работещ

преди 13 години

Я да ми обясниш, ама научно, какво е значението на тези 3% взати от работещи и "бизнесмени" за "държавата"? А пък аз ще ти обясня, ама практически, че 1,2% върху 600 лв. са 7,20 лв., с които, ако не ги взема "държавата", човек може да си купи килограм месо или малко повече сирене, или пък 10 кисели млека. Та, как тези 3% ще помогнат на "държавата"? Чакам, научно.

52

Размисъл???????

преди 13 години

Борисов, Данков...размисъл ????????????

51

Анонимен

преди 13 години

БРАВО БОРИСОВ БРАВО САМО ТАКА КАКТО СЕ ИГРАЕ ГАНКИНОТО ДВЕ НАПРЕД ЕДНО НАЗАД

50

Анонимен

преди 13 години

Безплатен ти е само ***.

49

Анализатор

преди 13 години

Алоооо синдикатите, не мислите ли че с тези еднолични решения на Б.Б. вдигаме -невдигаме , ви отсвириха тотално и ви направиха за смях. Май сте ония дето само си викат , а кервана си върви ли върви както казва командира :))

48

Б. Борисов

преди 13 години

Другия месец вдигам ДДС-то на 30%.Сега цял месец ще работя, за да не го вдигна.От 2011 въвеждам 15 % данък въздух. Сега 2.5 месеца ще работя, за да не го въведа, и вие всички трябва да ме аплодирате и да ми се възхищавате.

47

Антон

преди 13 години

Абе заради такива *** парчета като мен, други държави на запад от нас просперират от векове. Само тука в България искаме всички да ни е безплато. Нищо да не даваме от нашия джоб, но виж от чуждия всичко може да дадем.

46

Анонимен

преди 13 години

Защото видя себе си в него

45

Смях

преди 13 години

Вица на деня Боко се занимава със несвойствена дейност МИСЛЕНЕ :)))Дай му на него да гони топката да позира пред камери или да доказва ниво във тениса и то задължително срещу звезди....От мислене забрави че има вот на недоверие днес :))))

44

Akciza

преди 13 години

Добре ,че е Дянков иначе и още двама трима в това правителство иначе останалите са си чисти социалисти каквото и да ми говорите.Само искат да харчат и да вдигат данъци за да хрантутим държавните безделници.

43

Анонимен

преди 13 години

Един в поле не воин! Затова се назначават специалисти -министри и сума ти други екипи, колкото по-умни глави в екипа му -толкова са по-разрешими проблемите в бизнеса, в страната и т.н. Изглежда имаме " дефицит" на "умни глави"

42

Посетител

преди 13 години

Реве се защото неблагодарниците и алчните бизнесмени реват те за тва. Сега ясно ли ти е защо ревем. Българино

41

Анонимен

преди 13 години

Ей тъпо парче си като вожда! Значи бъркат ти в джоба и ти си толкова ***, че си казваш какво от това. Мазохист ли си?