12

7

преди 13 години

Haha! Pozdrav za statiqta, nogo e dobra!

11

Анонимен

преди 13 години

Ха ха ха....Много некадърни *** сте! Синята коалиция нямало да може да надхвърли 4%! Мъчехте се да го докажете и покажете миналата година - то не бяха брадви, то не беше чудо. Много ви се иска нещо, а, Висожински? Абе защо не си отидеш обратно в Москва, да целуваш *** на вожда?

10

ххах

преди 13 години

аз предлагам да направим президент и премиер първите двама бездомни който срещем така по мъдро и читаво ще управляват от сегашните :) нищо че ще са със завършен 3 клас само :)

9

пешо

преди 13 години

Всеки друг, но не ДС агенти като Гоце и Доганоглу, комунисти/ явни и прикрити/ без значение дали са първо или трето поколение, техните олигарси или пияни, алчни комарджии и юпита с крадливи ръце без значение дали са от Мадрид или Лондон. Наистина трудно,..... кой ли остава? Но рябва да гласуваме, защото, ако не го направим отново ще ни управляват и ограбват от ДПС, чрез избирателите от Турция, в коалиция с БСП и РЗС.

8

Анонимен

преди 13 години

Юлиуш Висожински президент

7

Анонимен

преди 13 години

Вучков Президент !!! Ще гласувам с 4-ри ръце за него. :))

6

Анонимен

преди 13 години

то нема кво да се вземе повече , че да ни лъжат :D

5

Dedo Ivan

преди 13 години

Свежо и оригинално предложение! Ако се напрегнем малко ще изплуват и други предложения, адекватни на т.нар. парламентарно представени партии. И без това в тази държава цирка не спира вече 20 години.

4

Предложение

преди 13 години

Аз предлагам за президент Б.Б., кмет на Саутхямптън, кунг-фу мастър, информационен гуру, любимец на фотографите, шампион на лежанка, цар на лафа, другар на жените, баща на децата, приятел на Прасчо, спасител на нацията и живо доказателство че в главата на средностатистическият жител на Абсурдистан няма и грамче мозък.

3

КОНВОЯ

преди 13 години

Предлагам независим кандидат: Юлиан Вучков!1.Ще се разсипем от смях2.Няма да ги остави да дишат3.Ще се разсипем от смях4.Ще налага вето 5.Ако не друго, то поне ще се разсипем от смях...

2

Анонимен

преди 13 години

Много слаби кандидатури. :)))

1

Айдееее...

преди 13 години

пак се започна с предизборните ОБЕЩАНИЯ! Остана ли въобще нещо ново, за което да се надява човек да го излъжат?