196

tedka

преди 13 години

Според теб с баща шеф на столичната пожарна и майка шеф на отдел в финансовото(?) ведомство и завършено образование в Германия - за каква финансова неосигуреност говорим? :)Разбирам гледната ти точка, но едва ли тук в България говорим за подобен случай като на депутатката Дати, тя определено е с интелигентна и с потенциал, но да си оставиш детето на 5-ия ден във вкъщи....не знам, за мен е много странно като майка...

195

до 200 от 199

преди 13 години

Наистина, ако Калина има "освободено съзнание" и е сигурна в незвисимостта си( НАЙ_ВЕЧЕ ФИНАНСОВА!!!!), трябваше спокойно да изживее бременността, а не да я крие.Вземането на ФАЛШИВИ болнични е признак на страх.А един МИНИСТЪР не трябва да се страхува от т.н. "обществено мненив", ако е сигурна , че е компетентна и финансово стабилна.( Отново прочетете за Рашида Дати- сега депутат в Европарламента.Браво на това момиче! И като си помисли човек, че мароканка, била е бедна, от семейство с 11 деца

194

tedka

преди 13 години

Второто ми мнение, че не е нормално една жена след 5-ия ден да иска да се върне на работа, всяка една раждала жена ще го потвърди. Така че просто с примера, който си дал/а визираме кариеристки до дъното на душата си...за сметка на какво - на децата си!? Ако Калинчето бъде уволнена дисциплинарно, нека да бъде благодарна, тогава определено ще има повече време за детето си!!!

193

harakiri

преди 13 години

kak moje darjaven slujitel da se iztapanchi i da predstavia falshivi bilnichni listove?!taia nenormalna li e? takava prostachka ne triabva i mig poveche da sedi na takova dovereno miasto. hora, do koga, do koga?

192

tedka

преди 13 години

Едва ли тук някой обвинява Калинка, че е бременна и че не е омъжена...Просто тя не е достойна да ръководи като висш административен персонал:1. Явното й несправяне с проблемите в земеделието и с европроектите - цитирано е, че търпим загуби;2. Не можеш да си позволиш да си вадиш всякакви лъжливи болнични листове;3. На клипчето в Гугъл видяхме една трудно формулираща изречения, объркана, може би и с психически отклонения (без подигравка) и некомпетентна жена;И всичко това да се търпи?! Не!

191

мнение

преди 13 години

Преди година Рашида Дати от френското правителство роди момиченце и се ВЪРНА на работа след 5-ия ден!!!!(без да казва кой е бащата на детето и да му иска издръжка...)Такова мислене пожелавам на българките, ДАНО да станат финансово независими.( и не ми говорете за любов, "лоши деца", защото са с един родител....Интелигентност и финансова стабилност, това е важно.)

190

БАЧКАТОР

преди 13 години

Махайте я тая по-бързо и сложете свестен човек на нейно място да не стават повече такива гафове

189

1289

преди 13 години

Много се изненадох, че е дъщеря на пожарникарски началник.Тя не е виновна, виновен е Боко тиквата, че се подиграва с народа.Момичето явно не става за тази работа, просто няма капацитет, но е показател как се рещават такива важни кадрови назначения в БГ .Крайно време ББ да си ходи - просто няма капацитет Иначе на момичето пожелавам всичко хубаво, да си роди детето и да си го гледа.

188

jana

преди 13 години

Takava ni e cjalata darjava,latino-serial bes na4alo i krai.Laji ,krajbi,prostitucia na vsi4ki niva,4alga i psevdo politika.

187

Анонимен

преди 13 години

Какъв е мотива на тази куркундела да крие бременноста си и отгоре на всичко да представя фалшиви болнични?Не трябва ли, заради тези фалшиви болнични,най-малкото тази повече да не стъпи на работа,да не говорим,че трябва да бъде подведена под отговорност.Или щерката на колегата пожарникар нямаа се пипа,щот баща и, ми е приятел.

186

Анонимен

преди 13 години

Министър Найденов,кажете името на лекаря ,издал болничните листи с това "сериозно заболяване"Той излъгал ли е в диагнозата?

185

до 182

преди 13 години

Как ще е незаконно бе??? Напълно законно *** ще си ползва 2 години майчински на базата на тарикатското здравно осигуряване на държавните служители поето от държавата! Уж си съветник на ББ пък не ги чуваш петлите.Всичко е напълно законно ама няма кой да каже че болничните са менте и да и резнат осигуровките със стара дата и скива пиклата на тати де *** гладните и как се гледа бебе с 240 лв. на месец. Айде със здраве и леко раждане :)))

184

v

преди 13 години

потърсете клип,Калина Илиева репетиция за кръгла маса !!

183

v

преди 13 години

Как може,това е позор!!!!Такъв човек да ръководи фонд земеделие!Каквво е работила и какъв опит има че да и се възлага ткаъв отговорен пост!!!Какво се слъчва в тази държава просто вече... ????Това че има западна диплома не я прави квалифицирана за такава работа!!Сега гледах и еднин клип в фермер.бг и останах изумен от начина на (не)изразяванена тази персона.Казвам си добре баща и е началник на СофийскаПожарна ок, момичето е учило на запад и т.н. може пък..обаче това което видях направо!

182

Тра-ла-ла

преди 13 години

Офф... аман от такива "на тати лиглата"...

181

Тц...

преди 13 години

това сега РЕЗИЛ ли е или РАДОСТ...? Заради РЕЗИЛА - не можеш да се зарадваш...

180

Дедо Гаджа

преди 13 години

Просто им се чудя на акъла на такива хора! Хем не вършат работа, хем са жадни за пари. Ами като си ялова в работата, стани домакиня и раждай деца. Пълно е с подобни ментета в администрацията. Бойко наистина няма кадри.

179

Бубу

преди 13 години

Хех няма да ти е трудно , малко бело и е твоя :) хаха , лесно се пуска

178

Г

преди 13 години

Изпреварили са те...

177

Анонимен

преди 13 години

Нареди се на опашката.