230

Bobi-до Морски

преди 13 години

Средната възраст на мъжете е 67-68 год,а на жените с пет години повече,което значи,че първите/АКО СА ЖИВИ!/ще взимат пенсия от 2 до 5 год.!При 37-40 год.трудов стаж за фонд"ПЕНСИЯ прави сума мин.20-30 хил.лв!!! И ЗА ТОВА СИ ПРАВ...АМА МНОГО ЗА ТАЯ КРАДЛИВА"***"!!!

229

Mickey

преди 13 години

Както и да въртят и да го осукват комуно-ченгетата от ГЕРБ и БСП , без ПРЕМАХВАНЕ НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК , въвеждане на ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК и осигуряване на събираемоста му от комунистическата олигархия налапала икономиката ни- НЯМА ДА СТАНЕ. Ама това не го очаквайте от сегашното ни поредно комунистическо правителство! Само ще си играят на котка и мишка с Европейските институции, ще бранят с гърди Господарите си(ДС/БКП)комунистическата олигархия и ще дерат Народа!

228

МоРсКи

преди 13 години

Средната възраст при която умира Българина е 65-70.. вие направихте така, че един вид цял живот да блъскаме и да плащаме и да си умрем....... Айде без мен! Който иска да си плаща аз повече на тия крадливи управляващи една стотинка няма да им дам!

227

Цецко

преди 13 години

че от тия некадърници кво друго се очаква? Бездарни ***! Нали немаше да вдигаш данъците бе, тикво? До преди 5 дни го твърдеше! Това е пълно раздвоение на личността. Сутрин говори едно, на обед второ, а вечерта се отрича от всичко казано! Наистина изглежда драмата предстои!

226

Анонимен

преди 13 години

Вземаш от тези които произвеждат и даваш на тези които не произвеждат - страшна реформа, особено в условията на икономическа криза.

225

bb

преди 13 години

Заглавието не е коректно - вноска пенсии скача с 3 процентни пункта или с над 20%.Пак ще ни подстригват здраво!

224

Анонимен

преди 13 години

най лошото е че пак ще го отнесат работниците

223

Анонимен

преди 13 години

НА ПРОТЕСТ!

222

Анонимен

преди 13 години

най-лошото е,че тея 3% отиват за ***,за помощи

221

до 231

преди 13 години

а ти що гласува за Герб мой човек

220

Анонимен

преди 13 години

Приятелю ти си типичния ЕГОИСТ, а най-лошото е че дори несъзнаваш какви ще бъдат последствията от този твой първичен ЕГОИЗЪМ!

219

ДО 231

преди 13 години

20 ГОДИНИ ГИ СТИСКАМЕ ТЕЗИ ЗЪБИ ИЗПАДАХА ВСИЧКИТЕ

218

Анонимен

преди 13 години

Е точно сега ли намерихте да увеличавата осигуровките бе профани? Толкова ли не можем да стиснете зъби за една година? Когато икономиката започне да расте, ще има пари и за здравеопазване, и за образование, и за пенсионери и т.н. Сега с това увеличение на осигуровките, ще видим увеличение на заплатите на кукуво лято.

217

ехх - ухх

преди 13 години

даже правят предавания по телевизията като "великолепната шесторка" да помагаме на цигаските ***, да им помагаме, да ги вземаме вкъщи , да гихраним и да ги обичаме. Да стимулираме *** да прави още като му е кефда прави още и още като му е кеф, да се празни вътре, а ние да ги гледаме.А тия *** участници в "шоуто" се правят на състрадателни!!!???

216

Анонимен

преди 13 години

Румъния днес обяви, че сваля плоския данък от 16 на 10%. Ще се разминем като бързи влакове май.

215

Анонимен

преди 13 години

Абе какви са тези смешни синдикати? На кой са представители те? Аз не съм ги упълномощавам да ме представляват! И какво се получава напрактика - за да може някакви лелки да се пенсионират по-рано всички ние хората в активна трудова възрас ще трябва да платим. Нека натоварим и бизнеса, нака увеличим безработицата, нека изгоним чуждите инвеститори, нека изпаднем в дълбока рецесия, защото на леля Пена вече не и се работи и иска да се пенсионира.

214

Анонимен

преди 13 години

ТИ ПАК АКО СИ МИСЛИШ ЧЕ ОТИВАТ ПРИ *** ТЕЗИ ПАРИ

213

Анонимен

преди 13 години

предлагам да ни облагат на килограм -теглят ни един по един и ако например съм 85 кила хоп 85% данък

212

За мангалите

преди 13 години

Аз смятам, че е добре да повишат данъците на 99% и всичките пари да ги дават на горките безработни ***. Ние ще си живеем добре и с останалия 1% ...

211

don barovec

преди 13 години

as ni6tno ne pla6tam ot godini otdavna sam sprql da pla6tam tea gluposti daje i zastrahovka na kolata ne pla6tam ni6to ti kazvam i voda si krada i tok tuka v taq darjava samo taka 6a sa oprai6 i benzina go zimame na dalavera 1.20 litara :)