63

do 57

преди 13 години

ti ako piesh i yadesh turski hliab primerno turchin li stavash mnogoe glupavo

62

8 годишен

преди 13 години

тате каза че ти е много промита плоската кратуна

61

вай-вай

преди 13 години

Доган не зачита ислямиста Ердоган за разлика от Бойко който му се покланя като слуга.Когато начело на Турция застане про-светски лидер тогава Доган ще се среща с него.

60

до 51

преди 13 години

Ти нямаш нищо общо с Турците в Турция бре никой Българин няма проблем с тях проблема сте Българите които се мислите за Турция манипулирани от мафията ДПС утре ,ако ви кажат ,че сте марсианци за такива ще се определите!

59

Бай Тошо

преди 13 години

Докога ще слушаме ***. Нямат работа в Бг! Да си отиват в Азия...

58

Анонимен

преди 13 години

mnogo poznati zaminaxa za tyrcia predi godini no sega sa si v bg za6to li

57

Келешчо

преди 13 години

Защо трябва да се срещат, когато могат да си кажат по телефона всичко. Плюс това Ердоган заяви официално, че ДПС не е посредник във взаимоотношенията между Турция и България. Ердоган е умен политик и не иска да ядосва излишно Бойко, когато така много се нуждае от подкрепата на България за присъединяване на Турция в ЕС.

56

Ясен

преди 13 години

до 51 Не само ти си роден и израсъл в България ами и баща ти дядо ти прадядо ти !Всички сте пили Българска вода яли сте Български хляб ,но се имате за Турци то бива заблудени овце ама вашето никъде го няма!!!

55

Анонимен

преди 13 години

samo edno vijdam 4e tezi ot dps samo se zakanvat tolkova sa se ozlobili 4e im spirat pari4kite bravo boiko

54

Анонимен

преди 13 години

Ami normalno e.......Dogi e DS agent na ruska iasla.........kavo da pravi s Erdogan

53

до 50

преди 13 години

Абе няма да ти чина истибар,престани да ръсиш глупости.

52

turchin

преди 13 години

do Ivando niakade si prav no i tam ima takiva prostasi kato tebe

51

Анонимен

преди 13 години

edna poznata mi kaza 4e vtyrcia ne gi iskat na6te tyrci

50

бълг. турчин

преди 13 години

"Били на почивка".Еми на почивка сте били.Езика не знаете. Останали 1 седмица в Анталия и вече знаят всичко за Турция.Ако поне езика знаеш ок, имаш някаква представа за нещата.Че то и аз съм бил в определени държави около 50 пъти (даже малко поназнайвам езика) и пак не мога да кажа, че ги разбирам.Българите пък до ден днешен не ги разбирам (въпреки, че тук съм роден и израснал).И въобще каква ви е тезата?1. Турция не е *** държава.2. Турците не са ***.Оборете ме. Чакам. Факти.

49

turchin

преди 13 години

do 27ogramotise malko Erdoan nee prezident na TR

48

Иван

преди 13 години

не лъжи детето бе ***.в *** турция на вас ви викат *** И НЕ ВИ БРОЯТ ЗА ХОРА-това го знае всеки който е бил на почивка там

47

вторник

преди 13 години

Дори да е имало среща,тя няма да бъде оповестена-та това би било наливане на масло в огъня Като гледам колко и какви коментари имаше във връзка с поведението и думите на Борисов,оставаше и среща с Доган да се заобсъжда Последното изречение от тази статия ми малко загадъчно--не означава ли то,че турски граждани,които си живеят в Турция да могат да населяват БЪЛГАРИЯ/тя е страна в ЕС/ Какво би станало с някои райони у нас ,какво би станало с България

46

бълг. турчин

преди 13 години

На 8 г. е нормално да не знаеш.И тук, и в Турция, и в Африка, и на всякъде съм турчин.В Турция роблемите са други, но ти не ги знаеш (предполагам).

45

8 годишен

преди 13 години

а как ти викат на теб в турция г-н ром-ако не те е срам кажи

44

Анонимен

преди 13 години

И естествено самият най-велик, пръв между първите, сияният, да се свети името му, Доган го няма, той е там някъде в загадъчна неизвестност. Изказването, както винаги идва от най-наглото измежду наглите вярно куче. Ако беше за някаква обществена инициатива на ДПС щеше да е от някой от българските предатели, продали душата си за дребни пари и да служат за имитация че ДПС не е етническа противоконституционна партия.