601

Чети Бойко, чети !

преди 13 години

Геноцида срещу българите !Малко хора не знаят а много хора са забравили, че след Освобождението една част от България попада пак под турско кръвнишко робство! Започва геноцида срещу българите:"Според проф. Л. Милетич, който направи обстойна анкета сред тракийските бежанци, през 1913 и 1914 г. е било избито и е загинало около 30% от християнското българско население на Тракия. С основание трагедията на българите в тази област се счита за една от най-страшните в новата история на България."

600

Анонимен

преди 13 години

Много турски има в този сайт!Хайде вървете в Анадола, там кюрдите ви чакат.

599

леля

преди 13 години

Колко *** човек е Борисов - благодари на турчина "за ненамесата в работата на мюфтийството"-защо?Че то въобще не го интересува о дори да се намесва,ние намесваме ли се в работата на турското мюфтийство,ние дори не го коментираме,кои са те та чак да му благодари,тоя човек се навежда на евреи,турци,китайци и кой ли още не,имай достойнство бе,българин бъди,КАКВИ БЪЛГАРИ Е ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ - ПРЕД НИКОГО НЕ СА ПАДАЛИ,а този е на колене,този тъпчо ще ни докара пак станишката с простотийте си.

598

Михо

преди 13 години

Каква Европа, та тя е цялата в Азия:bg.wikipedia.org :Република Турция е държава, чиято територия е почти изцяло разположена в Азия (92%), а останалите 8% на Балканския полуостров в Югоизточна Европа.Бойко, събуди се!

597

Диктатура!

преди 13 години

"Референдум за Турция в ЕС? Не!"Демокрация произлиза от ДЕМОС=НАРОД, значи да се пита народа!Диктатура е когато на народа се показва среден пръст и се казва НЕ, НЕ !!!Но това може да е и ибрикчийство (клякане и ...

596

Анонимен

преди 13 години

Защо когато става въпрос за интереси на българските граждани нашите власт имащи не ги защитават? Нямало хора с документи - ами те хората с документите са в отвъдното вече докато чакаха толкова много години българските правителства да направят нещо по този въпрос. И тези нищо няма да направят с този тертип.

595

Анонимен

преди 13 години

Каква добронамереност намираш от пет вековен поробител. Напротив, проучват настроенията и позиция и ние веднага сме готови без даже да го искат от нас. Срам и пак срам за българските продажни управници.

594

Petio

преди 13 години

България над всичко, Турция в Азия!

593

Анонимен

преди 13 години

Не на никакви условия, не на кръстоносния ЕС и на католичната ЙЕВропа!

592

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Бойко АГА, след такова изказване мястото ти не е вече начело на държавата.БЯГАЙ В САРАИТЕ НА ДОГАН ДА ГО ДЪРЖИШ ЗА ПОТУРИТЕ!!!

591

1492

преди 13 години

Ако Турция изпълни всички условия за ЕС тогава можем да направиме референдум.Разбира се не случайно Ердоган споменава норвежкия сценарий с което намеква че самите турци все повече се отдръпват от идеята да влязат в ЕС ..Интересно дали това е края на партия Атака

590

Наблюдаващ

преди 13 години

до 612Много правилно си го написал. За съжаление отношението на нас българите с национално самосъзнание към днешна Турция: - е заради политиката им ТУК (на Балканите) и СЕГА. А то е тотално НЕЖЕЛАНИЕ за признаване на звертствата и геноцида, отказ за извинение и компенсации. След като те си обичат тези 500 години, какво да правим ние според теб? - няма нищо общо с отношението ни към самите турци в Турция като отделни личности и хора;

589

Анонимен

преди 13 години

не разбирам Бойко защо отговаря уклончиво за компенсациите на българските изселници ,той Ердоган това и чака ! трябва твърда българска позиция ,да се защитят наследниците на българските изселници !а относно документите ,хиляди хора са представили нотариални актове за ниви ,къщи и т.н.!

588

kolekcionera

преди 13 години

Борисов като просяк на снимката ..А защо като просяк

587

Анонимен

преди 13 години

Не на ЕС! Не на перверзните свещеници!

586

Анонимен

преди 13 години

Милиони пъти не на ЕС, да на Евразийския съюз!

585

не разбирате ли?!

преди 13 години

Посещението на Самия Ердуган е проява на добронамереност и зачитане на България и сегашното управление!!

584

Анонимен

преди 13 години

Не на аморалния ЕС от Турция! Да, на семейството!

583

555

преди 13 години

Да бе въобще не са изостанали.За това са плъзнали да работят по цяла Европа като нас.Щото са много напред.

582

Анонимен

преди 13 години

ОТ ТУРЦИЯ - милиони пъти не на вързалката ЕС, желан само от управниците!