115

Анонимен

преди 13 години

Ние да не сме във война, попита ексминистър Петър Димитров-даже по лошо от война.Корупция и комунистически мурафети вилнеят в цялата държава.

114

Аз

преди 13 години

БОЖЕ, БОЖЕ. Колко мъка има на Позитано,20....

113

Анонимен

преди 13 години

Тоя русофил къде си вре кухата кратуна... Само бой за вас, червени кхмери!

112

anonimous

преди 13 години

Cqlata istoriq s taa "demokraciq" namirisva otvratitelno - otkakto zapo4na samo bedi imame, mai komunizma ne e bil tolkova zle ....... yj sme svobodni ama mai sega sme po - golemi robi.... :( (makar da ne sum fen na komunizma)

111

Шпек Народен

преди 13 години

Скоро ще опитат вкуса на народа ...

110

az

преди 13 години

Това нещо на изпреварваща мярка на мутрата спрямо народната любов ми се струва :))). Боко и тройно да им вдигнеш бюджета няма да те опазят от любовта на хората :)))

109

Колт

преди 13 години

Ами милиционерите в БГ са три пъти повече на глава от населението от цяла Европа. Не им трябва по-висок бюджет, а минимум 50% съкращение! Стига сме хрантутили всяки ***. И без това са се превърнали в регистратори!

108

Култивиран мозък

преди 13 години

Fuuuuuuuuuuck, тук е било, е и ще си остане комунистическа бърлога......

107

Lehr

преди 13 години

Не е луд този който яде зелника, луд е който му го е дал, още по-луд е като вижда какво става, вместо да го срита и изхвърли, да седи и да гледа - как луди го управляват и му крадат от паничката.

106

пипо

преди 13 години

ааа на мен ми е през размножителния уред за тая заблудена червена младеж.просто ми е смешно как цъкат минусчета за всичко против бсп.палячовци

105

полицай

преди 13 години

Странно за господин П. Димитров, би трябвало да говори доста увеличеният бюджет на МВР, въпросът не е защо е толкова голям бюджета на МВР, а защо до сега не беше голям??? Както разследващият журналист Васил Иванов много добре постави този въпрос! Странно защо не се опитата критиците да анализират това бъдещо действие!

104

мемет

преди 13 години

Хахаха....Те не се плашат от такова нещо!Тук са от младежкото БСП,енергични и много ерудирани мишоци с *** погледи,има и от РЗС,но те пък са платени и признават само финикийските знаци!Нека си шляпат на воля,дреме ли ти на теб?Шанса да заблудят нормален човек е 0,нека си пишат!

103

Deso

преди 13 години

E стига де ! Е де ! А де! народа е двадесет години в окопна война със своите правителства и мутрите ! Е де! А де!

102

желю

преди 13 години

абе днеска минах покрай позитано .абе много мирише на фекалии около централата на бесепе бе

101

пипо

преди 13 години

добър ден на всички комунистчета.да си измиете дупарите че ще ви подкарвам

100

Анонимен

преди 13 години

полицаи ни управляват, полицаи ще си хранят, гарван гарвану око не вади

99

666

преди 13 години

докога пари ще има само за военни и полиция, не стига че цял живот държавата ги хрантути, а специално военните са едни от най-безполезните търтеи заедно с депутатите, от тях просто няма полза. От министерство на отбраната в мирно време няма никаква нужда, то трябва да се закрие и парите за него да се дадат за здраве и образование. Стига държавата е поддържала ненужни *** като военните - дебели пияници и простаци!!!

98

За съжаление...

преди 13 години

За съжаление правителството, което дойде с обещанията за по-добро и справедливо управление е във война с т.нар. бъдеще на нацията. Това бъдеще, което смело се използва по най-безогледен начин в предизборните агитации е обречено на безпросветност. Е, има логика във всичко - необразованият е "най-добрият" гласоподавател, манипулируем и управляем като рая. И за съжаление Петър Димитров е прав! Остава и невярващите да се молят Богу да пази децата от безумията на големите.

97

Анджи

преди 13 години

Гадняри! Побъркахте ни всичките ! ДАйте всичко на МВР, пък нека селските полицаи да се излежават и да чакат големите заплати, зокато *** върбумат и глабят хората!

96

Dios

преди 13 години

Маи плачете за комунизъм ???