62

Анонимен

преди 13 години

"но не мюсюлманите изсипаха купища бомби в виетнам, ирак, кореа"Да, вярно е. Слава Богу мюсюлманите все още не са успели да се разпространят по целия свят. Има и други гадове, не са само те. Но слава Богу мюсюлманите нямат толкова бомби и такава възможност да ги изсипват.

61

Анонимен

преди 13 години

И двамата сте права...Има много виновници..

60

Tur4in

преди 13 години

"Правилно го съдят. Той поругава вярата на хората. Християнин съм, ама си представям колко е болезнено за мюсюлманите и колко страдат, когато някой хули вярата им. Поставете се на тяхно място и ще видите, че са прави да негодуват. Тъпчем с крака и поругаваме това което е най-свято за тях. Как бихме се чувствали на тяхното място?" A be az si znaeh ,4e ima o6te mnogo sveestni bylgari v taya dyrjava i te sa nejnata nadejda.

59

Tur4in

преди 13 години

" аз не искам отново 500 г турско робсво !" Ami o6te 2 gladni i studeni zimi i 6te zame4tae6 i za towa da ti kaja.

58

Анонимен

преди 13 години

какъв сорос те гони приятелю? за положението във лайнандия, бившата бг са виновни единствено и само българите и по-точно връзкарско- рушветчийската им природа подкрепяна от мутро- чалгаджийщината! затова избяха повече от милион млади българи! държавата това са хората, с такива хора - такава държава. до 20 години официалния език няма да е български вече, може да се обзаложиш на това!

57

В

преди 13 години

Та кой съблече голи 1500 деца в Беслан и уби половината като кучета ? Кой искаше да взриви Московския Театър , кой беше в Метрото , в Англия , Испания и гарата и 200 невинни жертви , кой държи в лагери в Пакистан 150 000 християни .... да не би да сте забравили Батак ? Който не си помни Историята -я повтаря / аз не искам отново 500 г турско робсво !

56

Контра - Атака

преди 13 години

Рачкур преди 11 минути до: Свилен Стефановно не мюсюлманите изсипаха купища бомби в виетнам, ирак, кореа... Аз ще ти отговоря - бомбите ги изсипаха по заповед на Ротшилдови и другите юдо-банкери от УолстрийтЗащото те са истинските господари на САЩ, те убиха американския президент КенедиТе с парите и власта си направиха президент, оня ***-ислямист Бар(д)ак Хюсеин, дето иска да строи джамия върху костите на жертвите от ислямския тер-акт на 11 Септември

55

бг

преди 13 години

Правилно го съдят. Той поругава вярата на хората. Християнин съм, ама си представям колко е болезнено за мюсюлманите и колко страдат, когато някой хули вярата им. Поставете се на тяхно място и ще видите, че са прави да негодуват. Тъпчем с крака и поругаваме това което е най-свято за тях. Как бихме се чувствали на тяхното място?

54

Tur4in

преди 13 години

51 "Една 11-15 годишна ***, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )" E kato ti se struwa tolkova dohodno,zashto i ti ne napravi6 nyakolko bylgar4eta o6te-kakvo ti pre4i.Ili si pratil jena si iz Evropata da te hrani??????????

53

Анонимен

преди 13 години

6tjaha da gi izsipjat ako gi imaha ne se pretesniavai

52

Контра - Атака

преди 13 години

Нали Исляма бил миролюбива религияИнтересно защо отправят заплахи за живота му ???

51

rudi

преди 13 години

toi kazva tova, koeto misljat 90% ot naselenieto, no ne go kazvat publi4no.

50

Контра - Атака

преди 13 години

Ето резултата от власта на Сорос върху Социалното министерство на БГ :Една 11-15 годишна ***, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНООсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-СметОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Но на пратика *** потребяват десетократно повече здрвана помощ, от тези осигуровкиТам непрекъснато раждат безплатно, там са непрекъснато по коридорите на болницитеТоест истинския резултативен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв БРУТО., дохода е 188 лв.НЕТО,след като държавата им прибере почти 22% за осигуровки и данъциНАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА *** (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТАЕто затова *** раждат като бесни ***, а българките едва отглеждат и 1 дете ...

49

Рачкур

преди 13 години

но не мюсюлманите изсипаха купища бомби в виетнам, ирак, кореа...

48

Контра - Атака

преди 13 години

Навсякъде по света юдеите около Ротшилд и другите банкери от Уолстрийт, стоят в оновата на настъплението на ИслямаПод техен контрол са съдилищата в Хага и Страстбург, които заставиха Италия и Гърция да премахнат християнските символи в училищатаВековната неописуема омраза на хазарите към християнските народи се проявява и тук в БългарияЮдо-хазаря Сорос е истинския господар на демографската политика в БГ. Цялото Социално министерство ... от Министъра, през ам-министрите до шефовете на Агенции и Отдели са хора, които имат по няколко стипендии от ОО, тоест от СоросЗатова сега на над 550 000 българчета са спрени мизерните детски от 35 лв. Иначе данъците ги прибиратНо на всички ***, с по 10 до 23 чаавета детските (и то по над 60 лв. на дете) се изплащат редовноРезултата : на всеки 100 родени деца, 80 вече са ***. Чака ни ново КосовоЗатова израза "ЮДО-ИСЛЯМИЗЪМ" е точен, и дава точна представа откъде идва проблема

47

Г

преди 13 години

"И така,избягвайте събранията и местата където има юдеи;и никога не изпитвайте уважение към синагогата,....защото евреите оскърбяват светците и не вярват в техните слова...Ако ти уважаваш юдейското,то какво имаш общо с нас?Ако еврейското е важно и достойно за почести,значи нашето е лъжливо;но ако нашето е истина,а то действително е така,то юдейското е изпълнено с измама....Дойде време да докажа,че не само там(в синагогата) живеят демони,но те са в душите на почти всички юдеи"Св.Йоан Златоуст

46

Г

преди 13 години

Ти къде си чувал , някой да казва този термин "юдо-ислямизъм" ! Ти си толкова *** , че направо си вдлъбнат и нямаш право да пишеш в този форум поради липсата ти на основно образование по история ! Прочети 2 книги и тогава коментирай !Евалата на тоя политик , така се правят нещата !

45

Анонимен

преди 13 години

Подбуждане на омраза ... хм ... Той не е виновен. Тя си се получава по естествен път. Те си я предизвикват с действията си. Защо например никой не е чул и никой не е съден за подбуждане на омраза срещу арменците, или срещу шведите, или срещу таитяните.

44

Анонимен

преди 13 години

Много болни има тука...затова е тъкава и дърважата ни.

43

Контра - Атака

преди 13 години

Джихад:"Война се заповядва да водите срещу неверниците""Те няма да ви наранят, освен много леко, и ако се бият с вас, те ще ви обърнат гръб и никой няма да им помогне""тези които са били убити в бой, истина, ще залича престъпленията им, и ще ги въведа в прелестни градини""не вземайте приятели между тях, додето не приемат Божията религия и ако се отвърнат от Вярата, вземайте ги и ги убивайте, дето ги намерите""Аллах наистина е обещал Едема на всеки правоверен, но Аллах е предпочел тези които се бият за вярата, пред тези които стоят мирни""Аз ще хвърля ужас в сърдцата на неверниците. Следователно отрежи техните глави и краищата на техните пръсти""Не е било дадено на никой пророк да си присвои пленници, додето не е извършил голямо клане на неверници на земята""Ако не излизате на война, когато сте повикани, ще ви накаже Аллах с тежко наказание и ще постави друг народ на вашето място.""О истински вярващи, водете война против неверниците, които са близо до вас""Когато срещнете неверници, отрежете им техните глави додето направете едно голямо клане между тях и вържете ги във верига"