62

Един Луд

преди 13 години

Защото със сателитните снимки не можеш да видиш на колко етажа е къщата, а освен това в гористите местности все още качеството на снимките не е на ниво.

61

от: Дида

преди 13 години

Стига сте бре хора, все сме недоволни, ако няма проверки -зле, ако има - дваж пъти повече. Ще си изберем ли някой на когото да не гледаме в паницата. Ако си няма нищо - той щял да си напълни гушата, ако си има - пак зле, но това е завист. И по точно това сме ние българите, затова ще сме на това дереже. Аз лично не гласувах за ГЕРБ, но сега казвам - браво Г-н БОЙКО БОРИСОВ - но жалко е , че май са много малкото около ТЕБ, които да бъдат ИСТИНСКИ

60

!!!!

преди 13 години

Все ще се намерят недоволни! Когато се прави нещо,за да се спре корупцията и тарикатлъка все ще се намери някой да мрънка,че било глупости,че се харчели пари-да,но се харчат не за скъпи ремонти в минестерствата,а за да има справедливост! Както обикновените граждани плащат данъци-сграда и смет,така и тези новобогаташчета като са строили да са си правели сметката,а не да дразнят и афишират с палатите си!

59

Мк

преди 13 години

Дянков не е перфектен, но може да му се признае, че се опитва сложи в ред приходната администрация. Кога е било това данъчните с хеликоптери да обикалят, за да търсят неизрядни платци? Ако се изгради данъчната администрация като в Щатите половината от проблемите с престъпността ще се решат автоматично.

58

lambo

преди 13 години

ИМПЕРАТОР НИКИФОР ГЕНИКДа, познахте. Това е същия византийски император, убит от войската на Крум в битката при Върбишкия проход. Никифор не е бил некадърен - факта, че той успява да превземе столицата ни Плиска, говори многоКогато Византия е била на колене пред Персия, Никифор извръшва военен преврат в Константинопол, срещу императрица Ирина. Според византийския хронист, първата работа на новия владетел, била да провери какво има в Имперската съкровищница. Оказало се че там няма вече и мишки, тъй като била напълно празна. Византийската аристокрация била окрала всичките пари на ИмпериятаНикифор издал свитък от около 10 едикта (закона) за да върне ограбеното. Един от тях гласял следното :"Всеки византийски гражданин, КОЙТО Е ЗАБОГАТЯЛ ИЗВЕДНЪЖ, В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ, И ПО НЕОБЯСНИМ НАЧИН, да бъде обложен с еднократен данък, РАВЕН НА ТОЗИ ПРИ НАМИРАНЕ НА СЪКРОВИЩЕ" ( б.а. - имане, или 75% от намереното )

57

поредната тъпотия

преди 13 години

Ей тва вече е върхът на простотията. Когато имаше загубени и ранени туристи по планините, никой нищо не спомена за хеликоптер. Ама сега, щели да връткат кръгчета да гледат на хората къщите... Все едно не ги знаете кой на коя е и за какви пари е направена. Абсолютна ненормалщина!!! Харчите нашите пари за глупости, после бюджета не стигал..................

56

пп

преди 13 години

Няма лошо.Да започнат от Бойко и Цветелина.Да докажат първия милион!

55

Келешчо

преди 13 години

В България е пълно с тарикати, мошеници, мафиотизирани бели якички, държавни чиновници с нелегален бизнес, депутати с частни бизнеси проспериращи от държавни поръчки и друга тям подобна крадлива ***. Ако Бойко ги запука сериозно и им секвестира незаконните имоти, независимо от това, че не може да се справи с реформите в държавата, народът пак ще му гласува доверие на следващите избори.

54

101

преди 13 години

Ей много злоба!!! По цял ден я срещам докато си карам Бентли-то, вместо да седите в този форум работете и Вие!

53

пп

преди 13 години

Тъс синйътъ къштуркъ й мойтъ.Имъх 2 крави,ината многу мляку давъши и от там мий.

52

Бат` Бойко

преди 13 години

Имотите ще бъдат конфискувани в полза на СиБанк ... ъъъ ... на държавата!

51

Анонимен

преди 13 години

дали ше забележат Мургина например ? или доган, местан, шаран,

50

1111111

преди 13 години

Абе никой не е против богатите, всеки иска да е богат, но не свръх багат който държи 80% от държавата, а другите нямат нищо и никакво бъдеще/перекспекива/ за живота си!!!

49

до: Пейо

преди 13 години

да прав сте г-не, то все се започва от някъде, но дано данъчните да не заблудят, че няма злоупотреби, защото много от тях това го правят срещу процент от укритите суми на собствениците- и те " милите " - обвинени неправомерно. Е как да се докаже тогава злоупотреба. Нека се правят проверки на проверките - вярвайте това става сега - разпоредена ревизия , а уж няма злоупотреба, но има - преживях го.

48

Анонимен

преди 13 години

кат в Холивуд! интересно чии са?

47

ПИТОН 357

преди 13 години

В България няма реална икономика от 21 години насам, та се питам, кои субекти, производни на тази "икономика" са натрупали бели пари и са построили палати по- големи от къщата на Бил Гейтс.

46

lambo

преди 13 години

Масово Олигарсите бягат от Акт 16, за скъпите си дворци - тип "Прогимназии", за Хотелищата си и за другите благинки, в които си живеят райски животКато няма Акт 16, все едно имота го няма и Олигархът не плаща нито Данък-Сгради, нито Такса-Смет. И *** също не плащат тези две задълженияПлащаме само ние - българите-фашисти ...Прочетох за село Марково - "Бевърли Хилс" на Пловдив. Олигарсите там по документ живеели в дупки в земята, защото "Прогимназиите" им нямали Акт 16

45

Мен

преди 13 години

Абе... Този вертолет защо е нямал пълно бойно снаряжение - ей така да изстреля 6 ракетки, после да кацне, да зареди още 6 и така цял следобед. Те "богаташите" сами ще почнат да търчат извън имотите си и със сълзи на очи да крещят "Това не е мое, не знам на кого е, вземете го !!!". Трябва ни един Пиночет, Хитлер, Франко... Или тримата заедно ще е най-добре.

44

Иц

преди 13 години

Зина може да ти прозвучи абсурдно но преблемът на тази държава идва именно от хора като теб който само калнът богатите и изпитват неистова злоба и завист към тях но в същото време биха направили всичко дори кражби за да тънат в разкош :)))Само с клетви и роптаене под носа българският народ няама да избяага от бедността!!! Това ще стане единственно с мноого работа и железни закони валидни за всяака група от обществото !! България ще стане цивилизована страна ако всички работим заедно и обединени в гражданско общество устояващо своето право на ред,спокойствие,сигорност,справедливост и възможност за себеизява :))

43

Анонимен

преди 13 години

Споко ,те половината имоти ще се окажат собственост на офшорки регистрирани в Микронезия и с невъзможност за проследяване на собственика.А и как ще докажеш истината като е строено преди 5 години от фирма която 5 пъти е фалирала и не си пази документите или е продадена на ром които е неграмотен