131

здравеопазването зав

преди 13 години

1. от финанси 2. от твърди закони 3. от ясни правила4.от психологичната нагласа на пациентите и техните очаквания

130

хм..

преди 13 години

Че тук няма ли конфликт на интереси!?Лекарите трябва да лекуват, не да мениджърстват..

129

к. николов

преди 13 години

предлагам да се организира национална конференция по здравеопазването.да се изясни неговото място - ще подпомага ли хората в бедствие или техните собствени пари ще служат за касичка на държавата???

128

кистоник

преди 13 години

за да се вземе решение по здравеопазването, трябва да е ясно - искат ли политиците да се лекуват хората, при това с техни собствени средства, и какво е мястотото ими при чуждите пари??? не трябват много здравни каси, а една държавна, а средствата да отиват директно в болничните заведения и никакъв оперативен резерв с чужди пари!!!

127

Хипократчо

преди 13 години

А бе Цуро, кой ти каза ,че министърът на здравеопазването командва Министерството на здравеопазването?

126

za 112

преди 13 години

Ako ne iskash da se sybudish problema si e tvoi.............spisyka moje da byde prodyljen

125

Анонимен

преди 13 години

И да се напиша "Иван от София" - какво значение има за теб, тук всички са анонимни дори и с написаните измислени имена! Но за какво ли се опитвам да ти обяснявам ти първо едва ли можеш да го прочетеш, а пък после ще трябва и да го разбереш....дълга и широка, а също така и необятна за теб :)

124

Анонимен

преди 13 години

Интересно, а дали е българин? (нямам предвид само паспорта...)

123

Анонимен

преди 13 години

В случая добре че не е слива, а и Бойко може и да си има едно на ум :)

122

кистоник

преди 13 години

ако се говори за здравеопазване, трябва да се смени принципът -човек се нуждае не от личен лекар, а от лично болнично заведение с множество специалисти вътре.в него трябва да има поликлиника, болница и бърза помощ на районен принцип. нзок трябва да е държавна организация, но без парични вноски, които постъпват директно в болничното заведение а нзок контролира

121

Анонимен

преди 13 години

Лелееее в Кюстендил нищо читаво няма. Това е развъдник на мутри и шантонерки и пияници. На Зографски изкукуригалата Росица Новева на Шушулов дебилната парцалана Виктория Джерманова все гнусотии.Мутрите са ясни От този регион човек с едно наум трябва да взима дори сливите.

120

KREMENA ST ZAG

преди 13 години

ANTI Gerbadjia--Ubisni mi ;mola ta -zashto taka ANUNIMNU si sa zagnezdil katu SNAYPIRIST i Kuvarnu varshish A N T I - BG putmolnata si ANTI -Gerp Pulitika....Oshti Benj.FRANKLIN e tvardial na JEFERRSON t4i takiva Puliti4iski Nishtojistva/AS YOU ARE/ shi im spavat US- PRUGRESA ...Kaji mi Shtastlif li si,nomir:15 sas pulziashtata TI rolia tuk-na eftin ANTI GERP Glashatay---Ti ustavi nashtu Ubrazuvanie..Ku jilaesh :sha Ti pisha i na SHUMERO-AKADTSKI....

119

Анонимен

преди 13 години

@119 - работи в болница в Кюстендил - виж подзаглавието.

118

Анонимен

преди 13 години

Вашето здраве, днес.бг, може и да взима. Аз мойто не го давам. Аман от *** заглавия.....

117

Парцалан

преди 13 години

Народа очакваше Бойко да вземе една тояга, че като ги затупа лошите, пух, перушина и народна пара да пада от тях.Вместо това, пак познатия сценарий - като не може и не се желае да се вземе от когото трябва и където има, пак тормозят бедния народ.Няма пари, криза е, вдигаме стажа, вдигаме глобите, ще си плащате.Всичко се вдига, а от това секса запада и демографския въпрос също.

116

mmm

преди 13 години

Някой ще съобщи ли къде работи новият министър, не в какви бордове участва, а къде работи като лекар. Може би е само на административни длъжности и не практикува реално лекарската си професия.

115

Анонимен

преди 13 години

Интересно, щом според вас никой от заемащите министерски постове не си разбира от работата, защо вие не поемете тези задължения? Кусури се намират много лесно, а в това да се плюе без дори да се познават качествата на някой е български коронен номер! Продължавайте да hate-вате и да мислите, че вие сте по-по-най! @113 : според теб какво трябва да е завършил здравният министър? политология или публична администрация?!? и да няма идея какво да го прави това министерство.

114

четвъртък

преди 13 години

Който и да е-няма да успее,защото ПОЛИТИКАТА ИМА ДРУГИ ЦЕЛИ

113

Анонимен

преди 13 години

Всички гербаджии ли сте толкова интелигентни и така грамотни! Ааааааааа затова ни било такова дереджето, те болшинството неможели да пишат! аххаха

112

KREMENA ST ZAG

преди 13 години

ILIAAAAaa,ILIAaa,BADI PO-PUZITIVIN faf PRORUKUVANIATA SI--I po po-HRISTIANSKO mu BLAG,Iliaaa...Idialen Isbor na Titana BOYKO--d-r Stefan Kunstantinov e garantirano idin 150% po-PRAVILEN i ODA4EN MINIZTAR ot BORISOVA...prili4am mi malko/ne negativno kazano/ na FRANZ SCHUBERT-kumpuzitur..ili na Ruskite NIHILISTI ut 19 veg.......