59

Анонимен

преди 13 години

Вчера гледах в нашата църква българките - голи, тука само на зърната на циците нещо. А рускинята не. И най-долната *** да е. Забрадката - и тогава вътре".А стига ве, 5 пъти го прочетох внимателно цитатчето...не можах да вникна какво иска да каже Божидар. Някой ще ми разясни ли какво е имал предвид???

58

стига гафове,Божо !

преди 13 години

ДА СИ ХОДИ !НАПРАВО ДА СИ ХОДИ !СТИГА ВЕЧЕ ГАФОВЕ ! ИЗЛАГАШ БЪЛГАРИЯ, БОЖО . ОТИВАЙ СИ !

57

артемида

преди 13 години

Това е много ерудиран човек, но е принуден да изпозлва език, разбираем от масите, понеже ако повиши нивото, ще е като да говори в нищото...Прав е както винаги-и на мен ми прави впечатление как голяма част от българките влизат полуголи в църква-липсва им и възпитание и уважение към религията. Неграмотен и *** народ(в по-голямата си част). Злобата е отделен въпрос, но той и за това е прав...

56

333

преди 13 години

Толкоз е заблуден дори не иска да каже по колко разделиха с Тиквата

55

papi

преди 13 години

Този "***" министър да вземе да си подаде оставката и да си ходи. Така правят хората, които имат поне малко достоинство. Пък ако, след наприказваните простотии няма достоинството да си тръгне - този, дето му бил казал, че е с последно предупреждение - да го изпроводи.Аман от простаци с претенции. "Очевидно" е само това, че смята хората за шарани.

54

Разбрах го , Божидар

преди 13 години

Имах една съученичка МНОГО надарена в бюста другите момичета от класа много и се подиграваха щото и завиждаха.Един трябваше да ходим в църква за обща култура от училище тая мойта съученичка като дойде пред църквата с една тънка прилепнала блузка от която предизвикателно се показваше едно широко избухващо деколте и направо не знам попа в църквата как издържа цели 4 учебни часа да ни говори за БОГ и греха ..така че от тая гледна точка го разбирам Божидар Димитров . Просто българите нямаме благоприличие и култура .Ние не сме вярващи ,суеверни но макар и суеверни ПАК не ни е страх и гледамве все да минем метър .Просто на такива места трябва да покажем скомност и уважение обаче НИЕ сме развален народ това е .

53

Анонимен

преди 13 години

dobra politika ot negova strana 6tom vi nakara da go komentirate tolkova mnogo)))

52

гларус

преди 13 години

абе я оставете професора на мира. какво сте го заръфали

51

Анонимен

преди 13 години

Мене парашут ми нетребе щот нема да са фъргам от високо,а ще се клати връз тебе моме докът ти нахраним с млеко котето.

50

Анонимен

преди 13 години

Браво Божидаре като не разбират по човешки начин кажи им го директно в прав текст.

49

H8CORE

преди 13 години

Абе, и на мен Божидар Димитров не ми е от най-най-приятните хора, ама не съм такъв *** гьон, да не призная, че е супер ерудиран и интелигентен човек. Кои сте вие дрисльовци да го критикувате? Я марш обратно по котурите! Всяка жаба да си знае...

48

Анонимен

преди 13 години

Пайнер културата наложи такъв модел на облекло- това е

47

Анонимен

преди 13 години

от всички прочетени коментари, май наистина 80 % сте *** шибаният народ

46

SS

преди 13 години

6ibani ganiovzi be..

45

edna balgarka

преди 13 години

Mnogo ste prav , g-n Dimitrov , ama mnogo kasno . V Sofiia - evropeiska stoliza uj , vse edno 4e si na plaja na moreto . Nikakav vkus , nikakva evropeiska elegantnost . Za hrama da ne govorim . Iavno si misliat , 4e stava vapros za moden salon . Ska4aha sre6tu u4eni4eskite uniformi , sega vsi4ki po ulizite sa se natakmili v kitaiski uniformi ......................................

44

H8CORE

преди 13 години

Браво, нека говори както си говори народа и както си мисли той самия. Нема се прави на по-християнин от Папата.

43

Спонги

преди 13 години

Професорът е изкукал. Дъртият пергиш преди 4-5 години обясняваше в едно интервю колко му харесвало да прави орален секс с добре измита дама. Днес си позволява да каже, че и най долната *** от Русия си слагала забрадка като ходила на поклонение на мощите . От къде ги познава тези жени какви са. По правило в църква не се влиза разсъблечен. Би следвало свещенниците да отклоняват такива хора или да набавят временни оборотни наметки като във Ватикана.

42

dp

преди 13 години

Както я е подкарал ще завлече и Бойко до месец ако последният ненамери начин да го разкара. Което той може и да го няма като опция, тоятрътняк не е станал професор благодарение на кебапчийския си мозък а на това какви ги е вършил за ДС (дето сега е мафия/държава), та можеи зад кулисите чинът му да е по-висок от Бойковия.

41

Gonzo

преди 13 години

Изхвърля те зашото си гаден мазен платен курогъзолаполизогълтач.

40

псевдоисторик

преди 13 години

професионален предател, псевдо учен и дребен шмекер, това е божо, като всички приятели на боко де