73

саво

преди 13 години

Но дори и деца които псуват се превъзпитават и стават хора а песовете каквото и да ги правиш си остават песове!!!!Запомни го!

72

viks

преди 13 години

Какво масово невежство цари - мъка, мъка... Умъртвяването (евтаназия или не) НЕ Е РЕШЕНИЕ с бездомните животни. Практиката в другите страни показва, че това е скъп и неефективен начин. Дори и всички бездомни животни да се убият без реален контрол над популацията (стопани и зоомагазини, които развъждат и изхвърлят животни), населените места моментално ще се запълнят с нови кучета. Десетки хиляди бездомни кучета бяха убити в София по времето на Софиянски. Е и? Това реши ли проблема???

71

добре бе

преди 13 години

По принцип съм съгласен - всеки който измъчва живо същество за удоволствие е ненормален и трябва да се наблюдава. Не съм и противник на криминализирането на измъчването на животно, обаче трябва да се запитам при такива закони - къде да сложим границата? Ако глутница бездоми *** се върти из квартала и напада хора, застрашава децата ни а никой не предприема нищо - тогава какво? Ще ме съдят за това, че съм защитил семейството си ли? А ако застрелям бясно куче? Ами кучето на баба ми дето ...

70

Noodles до савов

преди 13 години

нодлес или там като се чете незнам щот и името си даже на латински пишеш и не знам мъж ли си жена ли си?Ти сигорно си бездетен иначе не би писал такива глупости!Естественно че човешкия живот е най висшата ценност и особенно на детето!!!!!Потвърждаваш думите ми че ви кучепоклонниците сте човекомразещи същества.С каква омраза само към децата има в думите ти!Второ не всички деца се учат да псуват и да убиват.Това някои го научават от холивудските сурогати и ценности които ни налагат но дори и такив

69

Gele

преди 13 години

За *** претрепали човека в градският транспорт нама затвор , за сритване на хапещ *** - падела.Абе що не си е.. м.....

68

Анонимен

преди 13 години

Това са пълни измишльотини!Понеже на някои хора им трябват такива закони и такива държавни комисии за защита на животните,се започна тази масова манупулация чрез медиите!Хора,отворете си очите,става въпрос за пари.Някой пак е намерил начин да краде държавата законно!Лошото е,че за да постигнат своето,точно тези хора инсценират издевателства срещу животни и после чрез медиите будят общественото недоволство и накланят везните в своя полза.Това е толкова нагласено,че трябва човек да е пълен ***.

67

Анонимен

преди 13 години

Аз пък искам закон за РАЗПРАВА С БЕЗМОЗЪЧНИ О-ЛИГОФРЕНИ, С ЖЪЛТО *** ГАЩИТЕ, КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ СА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЕ КУЧЕ НАПРИМЕР! ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ДАЖЕ ПО НИСКО В РАЗВИТИЕТО СИ ОТ ЕДНА АМЕБА! ТЯ ИМА НЯКАКЪВ ГЕНЕТИЧЕН КОД, А ТИ НЯМАШ И ТОВА! И НЕ СИ САМО ТИ - ТАКИВА КАТО ТЕБ ПРАЩАТ ДЪРЖАВАТА ЗАВИНАГИ НА ДЪНОТО! НО ИМА ВРЕМЕ - ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ТУК САМО С ПРОСТИТУТКИТЕ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО И ТОГАВА МАЙКА ВИ ЩЕ ПЛАЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

Бо

преди 13 години

"улични кучета, които нападат разкъсват и убиват деца и разнасят страшни болести" - е това 1:1 та дори и много по-страшно го има при хората.

65

Плъх

преди 13 години

Да, трябва да не ядете и месо, защото се убиват животни! *** в тая криза и бедните хорица по селата ще оставете гладни защото видиш ли не могат да си заколят прасето. Яжте си ГМО-то. Ако ми се закачи видиш ли кърлеж няма да го пипам ли щото видиш ли ще го убия. На такива като вас децата им ако бъдат обезобразени от някой мутренски питбул много ще се радвам да им гледам реакциите!

64

до 77

преди 13 години

Аз пък познавам хора които много обичат животните, но бият жените си и децата си за добър ден... Също познавам и хора които не понасят уличните *** и котки, но и залъка да им вземеш от устата - няма да ти посегнат...

63

ха-ха

преди 13 години

Един от депутатите Четин Казак от ДПС, излезе с аргумента: Как аз да си коля прасето? Дали той, колейки в двора прасето си по особено жесток начин, нямало да попадне под ударите на закона...

62

Noodles

преди 13 години

Мисля, че повечето хора правят типичното за нашите ширини - цепят косъма на две, че има за какво да се заяждат вместо да свършат нещо полезно. Не схващат, че проблемите са два:1 намаляване и премахване на популациите от бездомни животни. 2 инкриминниране на жестокостта срещу животниОк, аз съм хапан от животно - да, бях бесен, ударих го - но не съм го стрелял или клал - това е, всяко действие трябва да има равно по сила противодействие - не десеторно

61

Бо

преди 13 години

теб пък койте кара да гледаш кучета....

60

Анонимен

преди 13 години

Я си предствете следната картинка, дядо с каручка, от време на време бие по един камшик на магарето... За затвора ли е тоя дядо? Купил съм си жива кокошка или пуйка от пазара - решил съм да и "тегля ножа" защото все пак трябва и да ям... И аз ли съм престъпник? Някаква улична *** е съборила детето ми (или жена ми) на земята за да и всеме закуската или месото от торбата (случвало се е) - аз какво трябва да направя? Сигурно да я нахраня... Да бе чакайте..

59

иванов

преди 13 години

Тия сектанти кучепоклонниците са луди хора.Искам да им кажа че живота и здравето на хората и децата е несъизмеримо по ценен от този на уличните кучета които нападат разкъсват и убиват деца и разнасян страшни болести като тении бяс бълхи и какво ли не.Много пъте съм чувал от такива вманячени кучкари и защитници на животни че не им пука за човек но за куче могат да обият човек!!Не им вярвайте на високопарните прикъзки че който не обича кучета не обичал и хора.Те сектата на кучкарите мразят хората!

58

Анонимен

преди 13 години

Хора с с прояви на насилие към животни ,100% са насилници ,а понякога и убийци на хора.ТОВА СА ГО ДОКАЗАЛИ УЧЕНИТЕ.

57

Елена

преди 13 години

Аз също плащам данъци. Като не искаш дете - никой не те кара насила да имаш. Защо мен ме карат насила да гледам кучетата

56

Анонимен

преди 13 години

Браво 73! Най-после някой умен и нормален човек!

55

da gi zashtitim?..

преди 13 години

A az ne iskam da me identificirat s dementen bezotgovoren zashtitnik na pomiqri.., zamo tova ne...

54

Noodles до савов

преди 13 години

Браво бе савов - чудесно. значи хлапето което се учи как да псува, което след време ще стане част от сивата безмозъчна тълпа дето сме, ще бие жена си, ще пие, че може и убиец да стане е по ценно от куче? ми не е, приятелю. на равно са. и въобще ти да не си господ, че да казваш кой живот е ценен и кой не?! живота си е живот - който го отнема за удоволствие - трябва да бъде наказван. не живеем в средните векове. не правим жертвоприношения. някой да е питал помияра, искал ли е да се ражда ***?