99

КОЙ

преди 14 години

Никой не пита КОЙ ги пусна тези новини? (костов заложи тази мина май а?)

98

xaxa

преди 14 години

she praim kvoto si iskaameee ako iskameee she gi maxneeem ako neiskamee nqmaa... v slu4aqqq v momentaaa trqbva da se spraat tezi novinii nqmaa da ni kajat kakvo da pravim ... Koitoo mu se gledat novina na turski ezik da puskaa satelitaa ima mn takiva kanali ;)

97

Анонимен

преди 14 години

Тъй ли, а колко *** са взели немско гражданство, а ?

96

бг

преди 14 години

***, децата на гастербайтерите, които са се родили в Германия и са с немско поданство какви са бе? *** и *** племе сте! вие верно сте тор за нациите :)

95

6

преди 14 години

Нека си поплачкат малко.. Ще им отмине.. Сега ще сезират и Обама сигурно, че ще им няма новините..Ер Доганчо и меди доганов да им купят по една сателитна чиния (ако все още нямат) и да си гледат каквото искат...ПС. Скоро може да поискат и Private Space да е на турски :))))

94

Анонимен

преди 14 години

Тошо да има референдуми , ама баш за това ли бе Няма по важни неща сякаш

93

JoRo13

преди 14 години

ИЗКАРАЙТЕ ЛЕСНИ ПАРИ ПО ИНТЕРНЕТ!!!Изкарайте пари по интернет само с цъкане на реклами!!!Лесно е!!!Регистрирайте се от линка по долу и печелете пари от вкъщи...Ако се регистрирате от линка по долу ще получавате повече бонус реклами за кликване!!!ЛЕСНО Е ОПИТАЙСайтът е популярен и с доказани плащания!Парите се получават от световните ONLINE банки Alertpay i PaypalЕто и линковете за регистрация http://***.upbux.com/r?r=mitko1979 http://***.hybux.com/?r=mitko1979 http://***.clickston.com/?ref=mitko1979 http://***.goldengooseptc.info/index.php?ref=mitko1979 http://***.omnibux.com/?r=mitko1979 https://***.incrasebux.com/register.php/mitko1979.html ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ..А ТОВА Е ЛИНКА ЗА ПЛАЩАНЕТО НА ПАРИТЕ ОТ Alertpay: https://***.alertpay.com/?Si6bxO54Q6UEqcQGvmSXtg%3d%3d само се регистрирайте!!!!!Аз лично изкарвам около 100$ на месец и не е както в другите сайтове минимален баланс за теглене 1000$.Тук минимален баланс за теглене е 1$.Който иска нека да пробва не се изисква никакъв депозит от ваша страна.УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!ВАЖНО!!!Трябва да се регистрирате от линковете по горе.КОПИРАЙ И ПРЕПРАТИ.

92

костов

преди 14 години

аз ги пуснах тез новини, оправяйте се сега. Взех и парички за това от Д(П)С.

91

.

преди 14 години

Световен 'Демократичен' ***... немците отдавна вдигнаха ръце, като гледам скоро и оръжие ще вдигнат. С вашата малоумщина и етнически глупости можете само до WW III да ни докарате...

90

Анонимен

преди 14 години

Аз не искам в Европа да им дреме за мен бе. Не съм човеченце , което само чака да го похвалят и да не го нахокат ( като Боко) . Аз искам да не ни правят на вчерашни с разни конвенции, права на малцинства, права на амеби, права на личинки.....

89

Да или Не

преди 14 години

И каква стана сега - сутрин ни информират за престъпници, престъпни схеми и нещастния живот на родителите ни, ние дремем, следобед ни се карат външни фактори за неща, които ние трябва да си ги решим, ние пак дремем, и остана само вечерното шоу - да пием по ракия-две и да почукаме жените си, за да се докажем поне пред тях какви "мъже" сме. Баси и живота.До другия ден, в който нищо няма пак да зависи от нас, само онази вечерната част, но и там могат да ни бият дузпата, щото всичко е до време.

88

ILLUMINATI

преди 14 години

MALOUMNICITE OT EVRO SUIOZA DA ZEMAT DA PUSNAT I TE TURSKI *** V TEXNITE TELEVIZII

87

до 80

преди 14 години

турците винаги и навсякъде са си турци, те не си сменяват вярата и националността като българите

86

Фио

преди 14 години

Въобще на трябваше да се раздухва този въпрос. Оново плашило Пръмова, следваше да бъде незабавно уволнена от новите управлявящи, да се назначи нов директор на БНТ и той да взема решението във връзка с програмната схема.Това е. Сега рискуваме управляващите да се уплашат, да дадат заден ход и да станем за смях в собствената си родина. Комунистите разбиха тази страна и сега всякакви плъхове могат да ни диктуват какво и как да правим.Много е прав 44 в разсъждението си.

85

Анонимен

преди 14 години

А истината знаете ли каква е - турците просто не гледат тия 10 мин новии по БНТ - те си гледат турските канали по сателита Само дето се вдига такава врява /от разни болни -като Волен/

84

Тошо

преди 14 години

а стига бе, един кирлив референдум не ни дават да направим! егати сбъркания свят!

83

Алекс

преди 14 години

Като има новини на турски по Канал 1, тогава да има и новини на български по турската национална телевизия TRT 1 за да е честно! И в турция има българско малцинство.

82

Анонимен

преди 14 години

Така наречените малцинства са по-силни и по-сплотени от нас българите. Те ще продължават да се множат поради номадския си начин на мислене, а българите ще намалеят като численост. Българите не уважаваме собствената си държава.. така показваме, че не я заслужаваме... даром ни е била дадена свободата и не сме си я заслужили.

81

Гошо Тъпото

преди 14 години

ВИЦ Попитали радио "Ереван" - Има ли дерт Ердоган,че се ...меси в българскитеработи? Отговор - Да има дерт,обещано му е в предсказанията на....маите,чеБулгаристан ще е турска...провинция и той от сега,иска да са в ред...нещата.

80

до 59

преди 14 години

ами Бойко знае турски - рапортува на Доган на турски, що да не си говори и с Ердоган на същия език