53

Гешо М.

преди 1 година

Ха-ха, на друзята цялата надежда им е в чвк ваrина, която пък разчита основно на зекове които се оказаха най-боеспособната единица в РФ. Останалите чмобики безславно загиват на път за фронтовата линия. От първоначалната групировка от 150 хил. фаршмака които нахлуха на 24.02 почти нищо не е останало вече на практика. Наложи се да набират 300 хил. а сега се говори за още 200 хил. Ура друзя!

52

големи свалячи

преди 1 година

Ако не си подкарат тока довечера- ясно че пак енергийната ситема е 'свалила' дроновете!

51

Анонимен

преди 1 година

Нато къде дреме Искаме Унищожение на Кремъл спешно Атака от всякъде да бъдат унищожени всички рашисти, както фашистите през 45.Всички мразим Кремъл

50

АнонимеН

преди 1 година

До До20///// ОЛИ ГО - УКРАЙНА Е В НАТО!!!! ДАЖЕ НАТО НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА!!! ФАЩ Е В НАТО, А ФАЩ Е ГАРАНТ НА УКРАЙНА ПО ДОГОВОР ЗА ЗАЩИТА НА ТЕРИТОРИАЛНАТА И ЦЯЛОСТ! КОЕТО ПРАВИ УКРАЙНА ЧАСТ ОТ НАТО!

49

Анонимен

преди 1 година

Мечката се събуди и мачка наред.Вовата е кошмар и божие наказание за всички бандеровски мишоци!

48

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Абе нали украинците нямаха ток? Или Армагедончик напразно е изпукал ракетите.

47

2

преди 1 година

Естония,Финландия,Франция,Гърция,Грузия,Италия,Япония,Латвия,Литва,Черна гора, Холандия,Норвегия,Полша,Португалия,Молдова,Румъния, Словакия,Словения,Испания,Швеция,Украйна,Великобритания,САЩ.Изобщо САЩ и неговите поддръжници.И ако сега либералите твърдят,че в Украйна няма нацизъм,то скоро може да го няма в редица западни страни.И ако САЩ и Украйна дълго време не са крили възгледите си,сега много по-голям брой страни показаха лицата си,повечето от които са спонсори на нацизма в Украйна.

46

Анонимен

преди 1 година

Тук пак коментират главно душевно и психично болни хора които се мислят за русофили ...

45

Анонимен

преди 1 година

Виждаме ,украинците са пред Москва.Ама има карта live,а там се виждат други неща.

44

Анонимен

преди 1 година

Това със свалянето вече сме го чели многократно. От 20 изстреляни 35 свалени. А реално пак им спряха тока.

43

1

преди 1 година

Общото събрание на ООН прие внесена от Русия резолюция Борба с прославянето на нацизма, неонацизма и други практики, които допринасят за ескалацията на съвременните форми на расизъм,расова дискриминация, ксенофобия и свързаната с тях нетолерантност.И ако през 2020г.само САЩ и Украйна се противопоставиха(забележителна комбинация)днес има 50 държави, които гласуваха против прославянето на нацизма(т.е. за нацизма и неговото прославяне).Сред тях са Австрия,Белгия,България,Канада,Хърватия,Чехия,

42

до 39

преди 1 година

щот има 1 агресор над суверена държава, как да ви го набие човек тва у червените кратуни не знам

41

Анонимен

преди 1 година

Сваля корец. Кой тогава им нанася щети, ако сваля ракети.... Пропаганда за бавноразвиващи...

40

Анонимен

преди 1 година

Киев:В града се чуват експлозии, енергетици превантивно спират тока. Втората цел е Харковска област. На места има прекъсвания на тока, за да се избегнат последствията от евентуални удари по енергийната структура. Съобщава се за експлозии във Виница. Експлозии в Николаевска и Днепропетровска област. Украинските политически телеграм канали съобщават, че процентът на свалените ракети е приблизително 10-20%. И все още има достатъчно от тези ракети в небето.

39

ссс

преди 1 година

уж свалили 15 от 15 а всичко пак е в дим... щом стигнаха до 6квподстанции .. може да си представите положението на Украйна.

38

Анонимен

преди 1 година

Властите на ДНР потвърдиха, че руската армия е навлязла във Угледар. В града се водят боеве. Председателят на движението "Ние сме заедно с Русия" Владимир Рогов каза, че фашистката *** се е опитала да форсира Днепър при Нова Каховка, но руските витязи са открили огън.

37

Анонимен

преди 1 година

Гаджев говори за мобилизация ,да заповяда ще бъде добре посрещнат чорап морап ,плащам данъци и има право не само на мнение но и на отпор

36

Адмирации

преди 1 година

Не може да оцелеят укрите още дълго! Хубавото е, че Европа изпраща всичките си оръжия в Украйна и се оголва! Русия след като излезе от месомелачката, ще тръгне на запад и ще постига по-лесно целите си! Този път парадите няма да са само в Париж и Берлин! Време е за Мадрид, Лондон, Лисабон, Рим!

35

руски терористи

преди 1 година

Целенасоченото атакуване на цивилни е ТЕРОРИЗЪМ. Руският башибозук даже не се опитва да се прикрива. Но Хага чака.

34

Анонимен

преди 1 година

Александър Ходаковски за Угледар:Към вечерта скоростта на напредъка ни се забави. Противникът събра резерви и увеличи съпротивата, показвайки най-активните части. Все още няма ясно изразени резултати от щурма. Загубите са много по-ниски, отколкото при щурма на Павловка (намира се южно от Угледар). На някои участъци противникът е прогонен от първата линия, но отстъпва почти до линията на Угледар. Предстои усилена работа.