24

ivailo

преди 2 години

Абе , гледайте вие пропагандаторите на ваксините да не научите, че не трябва да лъжете непрекъснато ...И то да го научите по болезнения начин :))

23

Анонимен

преди 2 години

"Доц. Шиваров смята за рационално, ако се изисква децата в детските градини да са ваксинирани, както и техните родители, персоналът на детската градина също да бъде ваксиниран."....................................Ти нормален ли си бе? Никога няма да позволя да инжектират детето ми с тази по.ми.я.

22

Льольо

преди 2 години

Същия този Академик Петрунов твърдеше и че от всички починали в САЩ няма нито един, който да е ваксиниран.

21

Анонимен

преди 2 години

Аз, че няма да се ваксинирам няма да се ваксинирам. С ваксините съм приключил преди повече от 15 години и те за мен за вече затворена страница! Проблемат е с мерките! Не ви искам мерките, а тук няма желаещи, които да излязат на протест против мерките!

20

АнонимеН

преди 2 години

НЕ Е ЛИ ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ЛИЦА ПОД 14 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

19

:)

преди 2 години

1. На всеки 2-3 новини се изкарва по една да назидава неваксинираните2. Неваксинираните вече се наричат антиваксъри3. Все по често се говори и за ваксиниране на децаВъпрос: Защо все още при ваксинация трябва да се подписва съгласие, че никой не носи отговорност за евентуални странични ефекти и става въпрос за ваксиниране с експериментални препарати с недоказана ефективност.Айде, у лево!

18

Анонимен

преди 2 години

Страхотно е, че комунистите от служебното правителство изхвърлят ваксините на тиквата.

17

Павето

преди 2 години

Изолираха ли вируса, какво е съдържанието на флакончетата, имунолога познава ли болен, ако отговора е да, как разбра, че е болен от ковид - с тестовете които ФДА каза, че не работят? Мога да питам до сутринта. Все въпроси, на които така наречения имунолог не може да отговори. Имам около 100 въпроса (това не е майтап) на които никой от така наречените имунолози, професори, доценти и тнт не може да отговори. Ако задам някой от въпросите, чувам само мучене в храстите.

16

Анонимен

преди 2 години

"Всички които бръмчат срещу ваксините, ще запеят друга песен съвсем скоро.".................................. Това всяка година го чета тук през няколко месеца. Почва вече да се изтърква, честно да ти кажа.

15

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Не Велизаре!!!! Не ни мисли нас. ТИ ще научиш урока си по-трудния начин, ама като се явил при Св.Петър.... Така, че прави молебен редовно, че да живееш повечко, щото един ден като си заминеш започва страшното за теб.

14

Анонимен

преди 2 години

И на мен ми е много странно, че всички гръмогласни доценти, професори, академици и др. напълно отричат естествено придобитият имунитет за сметка на този от вълшебната отвара.

13

Т

преди 2 години

Всички които бръмчат срещу ваксините, ще запеят друга песен съвсем скоро. Не съм чул интелигентен човек в Европа да е против ваксинирането срещу корона. Ние се мислим за най- интелигенте в света, а всъщност сме много зле...ама нека си живеем с илюзиите...то каквито са хората, такава и държавата, такава и спечелилата партия на изборите..

12

Етнически Българин

преди 2 години

"странно да искаш да се възползваш от европейските достижения, да казваш, че си част от това общество, а така яростно и с назидание да отказваш да се ваксиниран, заяви доц. Шиваров." .. Българите бяха подлъгани за истинската същност на този съюз. Това не е съюза на националните държави, който искаше Шарл де Гол. Това е съюза на бюрократите служещи фарма-мафията, сатанистите, третополовите и всички други мозъчно увредени. България е най-старата цивилизация в Европа и няма да участва в геноцид.

11

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм се ваксинирал, но не съм антиваксър. Имам поставени задължителни и изпитани ваксини. Практиката показва, че на млади хора вируса не вреди и преминава като грип. Преценил съм да не се ваксинирам с неизпитана ваксина и такава, която води до странични ефекти. Това е! Няма да съм опитно зайче за нуаката или суровина за печалба от покупко-продажбата на ваксини.

10

Беновска пипа

преди 2 години

Няма да го научат. Миналата година през лятото казваха, че вирус няма, че ако има, той бил обикновено грипче, че вече си е отишъл и всичко е приключило. За една година не им увряха главите. Тровят ги с храната, с въздуха, с водата, но видиш ли някой сега специално за тях е организирал ваксиниране защото по друг начин не може да ги унищожи....

9

Mort

преди 2 години

Българинът си е научил много добре урока, затова няма да следва Вашите смъртоносни насоки!!!!! Ако не Ви харесва се изнасяйте от България!

8

Анонимен

преди 2 години

Абе как всичките тия математици и професори ги дават само по телевизията? Как на живо няма и един толкова открит и отворен индивид, който да пропагандира ваксини по този начин?

7

Georgiev

преди 2 години

Ваксините (като цяло) наистина са едно от големите постижения на човечеството!

6

Льольо

преди 2 години

До мечо пух: академик Петрунов, който със затворени очи обясни как естествения имунитет е по-нетраен и по-ограничен от имунитета придобит от ваксина. Която, забележете, трябва да се бие всяка година, за да воже да се покриват мутациите.

5

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм антиваксър. Детето ми ще получи всички имунизации които се полагат но ще се отлагам до колкото е възможно за така наречените "ваксини" срещу COVID.