8

гошко

преди 3 години

Мажоритарната избирателна система по принцип няма да реши абсолютно никакъв проблем на обществото. По тази причина е безсмислена и вредна.Опитите за въвеждането и единствено ще създадат празни занимания на администрацията и ще използват напразно обществена енергия.Може ли някой привърженик на тази система да каже какъв проблем ще реши това и за какво се въвежда?И кой ще представлява хората, които са дали 49% гласове?Накратко, за чий ще ядеме тия жабета?

7

Доц Мангъров

преди 3 години

Не бе вика ще има ама не сега, сега е време за крадене на 20 милиарда евро, вижте мол софия в самсунайт всички куфарчета са изкупени и онлайн няма, ще се раздават с пари

6

Анонимен

преди 3 години

Сакън бате!!!!Ако изчистите избирателните списъци и въведете предварителна регистрация, как ша тургаме гласУве за баце???Ако пък и с машина трябва да гласуваме, сАФсем ша я втасаме с айшетУ. герП нбема да спИчели вечИ в мааалата.Вай, вай, вай.

5

Анонимен

преди 3 години

Оправдава се като ученичка, че излъга феновете си.

4

Анонимен

преди 3 години

Новата смешка на сценаристите, изиграна от Славчо. Хайде да видим кой ще изчезне първи от политическия живот - вие или ГЕРБ

3

Момо

преди 3 години

Браво!Давай Слави!После искаме съд за шайката на ГЕРБ и обръчите им, ефективни присъди и конфискация на имущество в полза на държавата!

2

Анонимен

преди 3 години

Ако мислиш че и ти не си токсичен значи си в заблуждение.

1

Teрминатор

преди 3 години

Това ли успяха сценаристите да му напишат?