24

честит празник

преди 5 години

празник на чугунените глави и исферясалите картуни и на червените чамаданмилионери приватизатори Импексови

23

Гoшу

преди 5 години

Значи алкохолиците колхозници са ни "освободили" от германците. Как да не ги мразиш и презираш? Някакви палячoвци пишат, че 2 милиона българи избягали в чужбина по време на демокрацията. Абе, oлигофренчета мамини, знаете ли ако бае ви Тоше селяка беше отворил границите по време на соца, колко население щяхме да останем? Сигурно към 1 милион и все партийни кадри на ЦК на БКП :))))

22

Анонимен

преди 5 години

Не могат ли да идат на един гей-парад като нормалните хора.

21

Анонимен

преди 5 години

Аз чакам 10 ноември да празнувам!Да празнувам как такива като Миню Стайков и Вълчо Арабаджиев ходят с по 10 милиона лева джобни пари, а аз работя за 700 лева в Спешна помощ!

20

Монова

преди 5 години

Какво значи "противоречива оценка на 9.09.1944 г?! Комунистическият режим е официално осъден, уважаема госпожо Камелия Цветанова! Осъден, заклеймен и никога повече няма да го позволим! ***, които ще празнуват, са същите, които унищожиха цвета на българската нация след 9.09.! Синовете и внуците на крадливите комунисти, които съветският ботуш докар на власт!

19

Връл червен комунист

преди 5 години

Честит празник на всички българи! Светла дата от която започна ера на подем и разцвет.Тогава бе удържана дружеска победа над фашагите както и се въздаде народния гняв над чорбаджии - фабриканти, колаборационисти и др. продажници.Да живее червената идея! Ура ура ура!

18

Анонимен

преди 5 години

Алкохолика Юнкер дели празните бутилки от пълните бутилки и разделя хората на жендъри и други всеки ден.

17

Анонимен

преди 5 години

Отбелязването на исторически дати е нормално, а историята е такава, каквато сме я написали. На всеки етап едни са печелили, а други са пострадали. Няма абсолютна справедливост, но омразата и жаждата за мъст ще роди още такива дати, от което ще спечелят пак шепа хора. От нас се иска само да не мислим.

16

От БСП-то

преди 5 години

Да живее комунизма!!!

15

Анонимен

преди 5 години

е нормалните хора ще гледат откриването на световното по волейбол, а изкуфелниците ще го джвакат на шмайзера :)

14

крадци с червено

преди 5 години

Левски и Ботев да не са комунисти...?

13

расате

преди 5 години

Датата 09.09.1944 г. е една от най-черните в българската история, а не една от най-противоречивите. А на Анонимен 1 ще му припомня, че манифестациите бяха ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ със съответните репресии срещу липсващите. И като аритметично допълнение - чисто теоретично няма как 90% да са в първите редици.

12

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевА защо САЩ са приятели със СА там и до днес режат глави и крака. Чаршафите не са ли диктатори ?

11

Дедо Поп

преди 5 години

9 септември 2018 е празник, нарича се Неделя преди Въздвижение. Св. Праведни богоотци Йоаким и Ана.

10

Рашко

преди 5 години

Нормално е, нефелните отрочета на червената върхушка да празнуват. Ако не беше 9-ти септември, такива като Нинова днес щяха да ринат на прасетата.

9

Анонимен

преди 5 години

За да се спре с разделението и омразата, които са много силни в обществото по такива поводи, трябва да се направи общ мемориален парк на жертвите на фашизма, комунизма, а вече и на демокрацията, по подобие на тези в Германия! И жертвите да не бъдат наричани жертви на фашизма, комунизма или демокрацията, а жертви в името на България! Ако не можем да направи това, и след 50 години пак ще се псуваме на комунисти и фашисти, а живота върви напред и днес съвсем други неща са на дневен ред

8

annybody

преди 5 години

Въпросната дата никак дори не е противоречива - тя е напълно еднозначна и праволинейна като червената линия на мракобесието и разрухата през последващите десетилетия.Нали уж забранихте комунистическото идеопоклонничество, кой и на какво основание разрешава ретроградни сборища на носталгични реакционери?

7

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ако празнуват, значи не се разграничават от БКП... - да си връщат старото име и да не се крият...

6

Анонимен

преди 5 години

Къде мога да си купа гранати?

5

Анонимен

преди 5 години

Една бомба там като се съберат достаръчно сектанти.