98

Циник до 107

преди 6 години

Аз съм от ПловдивИ аз не ги "изкарвам"Изкарва ги цяла ЕвропаНа последно място по доходиНа първо по смъртностНа първо по ниска раждаемостНа първо по емиграцияТова са факти!

97

Тръба

преди 6 години

Атом?

96

Юнал Джемилов

преди 6 години

До *** Воохооохохоооооооооо как си ва слънчо какво прави неска ва?

95

Анонимен

преди 6 години

до 96 - изобщо не лъжа - в моето предприятие няма нито един човек, които да не е магистър и въпреки това няма човек със заплата над 800 лева - такава имат само началницк отделите. Лично аз получавам 600 лева като основна заплата и 66 лева за 11 години стажа, държавата ми взима над 130 лева от осигуровки. Ако си доктор ще получаваш стотина лева отгоре - и това е.

94

Циник до 105

преди 6 години

Ааааахахахаха...само такива останахте...верно!Вампирясали

93

Анонимен

преди 6 години

До *** И какво като са стари колите?Горивото да не е без пари?От ден на ден става все по-голям трафика.В Пловдив е вече ужасен.Това показва,че хората не са толкова бедни,колкото се опитваш да ги изкараш.

92

Анонимен

преди 6 години

На дегенератите вечно някой друг им виновен държавата , образованието , комунистите , гербарситите , седрастите и хан Аспарух.

91

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Те вече не са българи ! Страните за които работят и спонсорират изпиват кръвчицата на българите, затова стандарта им е по голям на чужденците ( бившите българи ) Техните заплати идват от нашата кръвчица

90

Дойчланд

преди 6 години

Кой *** ще се върне в България , на 1000:1 се връща щото не издържа на напъна в Германия понеже като дават пари искат и супер много работа а не като в БГ-то алкяшката

89

Анонимен

преди 6 години

В Берлин работодателите няма да намерят , нищо освен икономисти и началници.. Българите в Германия инженери , информатика и физика не учат.. Учат икономика защото е лесно и се става началник в колонията , колониална администрация..

88

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 94И защо трябва да живея в апартамент?Имаме голяма триетажна къща на село и родителите ми живеят на единият етаж,а моето семейство на другите два.Направил съм и основен ремонт с всички удобства-локално парно,слънчеви батерии,барбекю на двора.И пак ми излезе по-евтино от някоя панелка в големият град.Аз не съм виновен,че се бутате по маломерните апартаменти в големите градове.

87

Анонимен

преди 6 години

Айде връщайте се беееееееееееееееееее......Няма да страдаме само ние! Айде и вие на тръстиката, че робовладелците ни прекръшия....

86

Анонимен

преди 6 години

Колата не е лукс - а необходимост.Впрочем една кола струва страшно евтино.ЕДна нормална кола, втора употреба, добер запазена струва 3000-4000 лева. Дори заплата 600 лева да имаш за няколко месеца ще спестиш. Това не е лукс .Всички имат необходимост да се придвжват бързо от едно място на друго, в днешния динамичен свят. АЛтернативата - оправете БДЖ и върнете евтините туристически вертолети, тогава няма да има толкова много коли!

85

Анонимен

преди 6 години

96, льжеш като дьрт ц.ц!

84

Циник до 95

преди 6 години

"Пътищата са пълни с коли.." Мда ... прав си станахте автоморгата на Европа!От Италия, Германия, Австрия си извозват автоскрапа - по-евтино им излиза.Пълнш сте ... с над 20 годишни таратайки!Дето или в България...или в Африка ги изнасят!

83

Анонимен

преди 6 години

Чета заглавието и гледам и не вярвам на ушите си.Тия българите в Германия за балами ли ги взеха.Немам думи.Умирам от смях като чета това заглавие.Бягайте от тука тук бъдеще и за бебетата няма.Само геноцид.

82

Анонимен

преди 6 години

83 - не си прав, аз съм бакалавър по една специалност, магистър по друга имам 11 години трудов стаж и работя за 600 лева основна заплата. до тази година взимах 510 лева, сега ми увеличиха заплатата, защо щях да падна под минималната заплата. Познавам хора които са дори по-квалифирани от мен, и с по-голям трудов стаж, а работят за около 550 лева.

81

Анонимен

преди 6 години

До *** Щото работят за жълти стотинки,затова и пътищата са пълни с коли.Тези коли с въздух ли се движат?Ясно е че психиката на българина е такава,че обича да се оплаква.И не съм казал,че ми е голяма заплатата-1500 лв ми е.Жената и тя взема 1000 лв и тези пари ни стигат да си отглеждаме децата без проблем.

80

Анонимен

преди 6 години

До 91 - Да, защото заплатие от 1500 лева са значително по-рядко срещани извън София, особено, ако наблизо няма АЕЦ, ТЕЦ или мини. И това, пак не означава, че ще имаш собствено жилище. Поне, повечето хора, котио познавам, майките и бащите им, не им казват - Ето, дете мое, вземи ключовете за новия си апртамент.Или си от мамините сниковци, дето живеят с маме и тате до 23 годишна възраст ?

79

X

преди 6 години

Къде да се връщат младите хора??? То няма икономика, производство ... всичко е разрушено и разграбено! Защо лъжете хората? Преди 30 години имаше икономика и производство - сега няма нищо! Загубена е приемственоста между поколенията! Кажете благодаря за това на всички, които управляваха България за последните 28-29 години!