109

сс

преди 6 години

Поредно,и за жалост не последно доказателство,че ни управляват тикви и всякакви други зеленчуци. В 140-годишната ни история никога не са ни управлявали толкова прости хора. Горко и на нас,и на България!

108

Анонимен

преди 6 години

Тоя милиционер руски поп повече да не стъпва на българска земя. Разбира се че са загинали и украински и румънски и финландски и полски и т.н войници.

107

А стига бе!

преди 6 години

И откога другарите кагебейци станаха толкова чувствителни и огорчителни?!

106

накратко

преди 6 години

Със постоянното си натякване тролчетата принудиха хората да се активизират и да започнат да посочват факти които уличават русия в лицемерие, завоевателни стремежи и т.н.Например всеки добре си спомня че при социализма ни правеха на славяни. После искаха да ни изкарат генетично траки и какво ли не още само да не сме Българи.С две думи пРезидента обърка конците.

105

До 108

преди 6 години

Поковник

104

Реставратор

преди 6 години

До 89: Прав си !Как да почете човек паметта на украинец, финландец или румънец след като те не са руснаци...да се правиме, че не са загинали също за Освобождението на България !!!?

103

Анонимен

преди 6 години

Кагебистки полковник патриарх, който спи по 5 зведни хотели и тъне в лукс. Руска му работа

102

Анонимен

преди 6 години

97 а в поволжието каквиса вожки българи .кумани. кара калпаци. авалци .ишкирци .и едшн куп други без съмнение има и руснаци ама са малцшнство ОСОБЕНО ТОГАВА

101

Bolt Thrower

преди 6 години

Чудя се кой е по-голям мърсък - този КГБ-патриарх или онзи "вселенския" истанбулски папаз. Мисля че е време да възстановим унията от времето на Калоян.

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91 - по-добре не показвай колко зле са познанията ти по история. Русия има заслуга за освобождението - това е неоспорим факт, покажете малко уважение и почит към загиналите геройски.

99

Бай ви Герги

преди 6 години

До Анонимен92"Като сте ни такива братя къде бяхте 500 години"*** та в тъпия писач. Ти история не си ли учил, знаеш ли кога е създадена Русия, кога е добила силата си, колко войни е водила, колко са помагали на Турция англетата? За Цариградската конференция даването на правомощия от заседаващите велики държави на Русия да реши източния въпрос явно не си и чувал.

98

Анонимен

преди 6 години

руския Цар за този неблагодарен народ трябваше да спре войската при Свищов както направи Сталин с поляците на Висла които сами щяха да се освобождават от немците и 1 милион сдадоха богу дух.

97

Анонимен

преди 6 години

До 101Не, никога не биха взели такова решение. Към исляма изкуствено ни тегли Герб с приятелството си с Ердоган и Меркел.

96

Анонимен

преди 6 години

Ами дайте и българските опълченци да не ги споменаваме защото са били част от руската армия.

95

Анонимен

преди 6 години

Патриарх Кирил какъв ли чин е имал в КГБ ? Аз просто така питам за един приятел.

94

как е по света

преди 6 години

Те и американците отидоха да освобождават Кувейт и Авганистан, ама май други им бяха целите. Сега сто и четирсе години ще им викат братята освободители, а те ще се сърдят, че ги приравняеат с англичани, немци и други.

93

Анонимен

преди 6 години

Айде довиждане Кириле и да предадеш на Путин какво си видял и чул в България за да си знае че съвецката идеология в България е мъртва...

92

Анонимен

преди 6 години

Тролчетата на Цветанов налазиха статията.

91

зайче-байче

преди 6 години

Това огорчение е директен упрек към Борисов и компания за слугинството им към америка и враждебността им към Русия. Ако се възстанови зоната на влияние на Русия, така както си беше преди 89 година, Борисов няма да може да живее в палата си в америка за 350 милиона долара. А сегашната му политическа компания ще види на съседните дървета, по клоните. Дано да стане!

90

cazzo duro

преди 6 години

"З"богом ваше кагебейшество!!