48

Скаридов

преди 6 години

Аз ви казах, че ще стане така още в първия ден, вие не ми вярвахте.

47

има ли изненадани?

преди 6 години

А така! Очистиха и последния свидетел на екзекуцията, организирана от Светиня му и приближените му му-три. Добре че има висша справедливост - никой не си е откарал ремарке с бело на онзи свят!

46

Анонимен

преди 6 години

Милиционерси водевил, изобщо не им вярвам на шапкарите.

45

Пст

преди 6 години

Единия чул, че на шефче в ГЕРБ сина ги убил, друг, че на Корни дъщеря и, трети Борисов лично ги бил застрелял и отлетял за Истанбул. Други глупости има ли?

44

nina

преди 6 години

Радвам се за тази новина,въпреки че един куршум в слепоочието е прекалено лесна смърт за този изверг.Колкото до привържениците на конспирациите-пишете глупости без да мислите въобще.Искам някой да ми даде поне един пример на мафиотско чистене на сметки в Бг,където освен предполагаемите длъжници,са отстреляни и бабите,децата,случайните гости,че даже и кучето...Също така искам някой да ми обясни кой ще изтрепе едно цяло семейство за една мизерна селска къща и стара джипка,купени със заем от банка

43

Данчо

преди 6 години

Да очакваме ли след 3 дана да намерят предсмъртно писмо във вътрешния му джоб на якето...

42

Анонимен

преди 6 години

Еееее, пък много закъсняхте с тая новина, бе Мврейци!Цял народ чакаше да го изплюевте това камъче!Нещастници!

41

Келеш

преди 6 години

Нормално и онзи в Пловдив кучето му го самоуби....

40

Анонимен

преди 6 години

ТОЧНО КАКТО СЕ ОЧАКВАШЕ!!!!! ПРЕДВАРИТЕЛНИЯТ СЦЕНАРИЙ СЕ ПОТВЪРДИ!!! СЕГА НЯМА ДА ИМА СЛЕДСТВИЕ И ПРИСЪДИ, НАЙ- ЛЕСНО! ПОМИСЛЕТЕ САМО В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Убиецът е тинейджър, основната цел е бил съперникът му Боби, гаджето на Нанси.Именно трупът на Боби, а не на Неделчо е с най-много куршуми - 14, като половината са в областта на гениталите.Всичко друго е постановка за да се скрие синчето на секретарят на ГЕРБ в Своге.Бог да прости невинният и САМОУБИТ от полицаите Росен Ангелов.Дано има роднини, които да заведат дело срещу управляващите мафиоти.

38

Верно ли

преди 6 години

А сега прочетете всички коментари по темата . 90% от пишещите познаха. "Самоубиха го " . Дори и най- незапознатите предвидиха развръзката. Честито на полицаите ! Как я има все още тази държава незнам.

37

Мен

преди 6 години

Явно съм гадател. Още като го обвиниха казах че ще го самоубият. Не вярвам но се надявам той да е виновника.

36

Анонимен

преди 6 години

До 1 И КОЯ Е ДЕЙНОСТА ИМ , ЧЕ Е НЕРЕГЛАМЕНТИРАНА.

35

Анонимен

преди 6 години

Не е ли странно че 90 процента от тук коментиращи,това го знаеха още като го обвиниха,*** материала-как седи и трае аххааххаах скапана държава със скапам материал

34

100ян

преди 6 години

Убиецът е тинейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ.телата на всички убити и джипа БМВ са били вкъщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му.

33

Анонимен

преди 6 години

Сега роднините на жертвите да съдят държавата, защото ако тоя беше в затвора, това нямаше да се случи!

32

н

преди 6 години

Не е ли написал нищо като за финал.

31

Анонимен

преди 6 години

Този беше удобният заподозрян, за да не пострада истинският убиец.И много бързо и много удобно го САМОУБИХА.

30

67232

преди 6 години

С преднина от почти две денонощия той с седи в къщата, където се е самонастанил, а преди това е хвърлил някъде на двора телефона на Кети. Профилъът му нали показваше мвого висока интелигентност или вече не е така? Самоубил се в главата със заглушител... Много ли е обезобразено лицето му?

29

Анонимен

преди 6 години

Честито !