7

Анонимен

преди 6 години

Ей това възпита русия у българите. Преклонение пред диктатурата и отричане на свободата. Така че България където и да се озове и преди 10-ти и след 10-ти ноември все ще бъде зле. Преди 10-ти ще блее че иска свобода а след 10-т ще блее че иска диктатура и руско робство.

6

Русофил

преди 6 години

След девети септември,разбира се,това е най големия празник за |България,тогава имаше безплатно здравеопазване образование безплатни сметки тоест тока и водата струваха стотинки държавата мислеше за хората нямаше мутри като сега щото Държавна Сигурност ги убиваше и мислеше за народа народа беше щастлив и ръкомахаше на партиите защото ги обичаше но тогава имахме голям брат който мислеше за нас,а сега имаме голям х.й който ни клати само в Русия ни е спасените братя осъзнайте сееееееееееее

5

Анонимен

преди 6 години

При Тошо не беше лошо. Всички така казват. А щом има такава голяма носталгия по онези години на спокойствие, ред, сигурност и организация, значи не всичко е било както пропагандата го налага.

4

Бай Иван

преди 6 години

Нормално е на старите да им харесва комунизма, каквото и да е било те са били млади. За мен най-хубавите ми години са началото на 90-те, ама на баща ми му се изправя косата като се сети.

3

Анонимен

преди 6 години

Сега е след 11 септември. Времето между 10 ноември и 11 септември беше друго.

2

Анонимен

преди 6 години

Бай Тошо не пое командването през 44 . г Ако сравняваме Луканов, Виденов и Бай Тошо Бай Тошо е гений и именно Бай Тошо освободи много затворници, които колегите му натъпкаха Бай Тошо е истински държавник. Другите историята ще ги съди.

1

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Какво!? Абсурд! Типично шопски ценности! Българинът е толкова српрял,че слага портрети на озверели диктатори,както не са слагали старите българи след освобождението портрети на турските султани....