74

Тц....

преди 7 години

.....а бе,днес е неделя. .глупоста нямали почивен ден.......едни и същи коментари и то на претоплена новина от вчера.....пълен смеех....

73

Анонимен

преди 7 години

От вчера държавният секретар на щатите е на посещение в Москва. Където Лавров му е показал снимки, на които се вижда, защо само 23 ракети са достигнали до летището. А другите унищожени от С300, който е бил само един дивизион от 9 машини. Заръката е била да покаже снимките на Тръмп, да види как са го излъгли от Пентатона, че всички ракети са умерили целите си.

72

До 72

преди 7 години

Ако някай започно СВ 3...това ще са малоъмнуте руснаци...начело с джуджето диктатор.

71

Анонимен

преди 7 години

Щатите унижиха Русия, когато тя беше в криза. Великите сили не забравят това. Сега ще се случи обратното! Щатите са фалирали, само това, че долара е международна​ платежна единица ги задържа на повърхността. За сега! Нуждаят се от война за да заработи икономиката им на други обороти. Дано този път това да се случи на техен терен.

70

Анонимен

преди 7 години

Дали ще има голяма война не зависи нито от американците, нито от руснаците, а от евреите в сянка.

69

****

преди 7 години

Тази руска гимия както я наричате,снощи по новините казаха,че изстрелва,не 1000,а10000 снаряда,130мм.в минута,така,че всеки може да си прецени за какво иде реч.

68

Анонимен

преди 7 години

За Русия съм. От колко почва мача?

67

ф 15

преди 7 години

*** ,разсъждаваш като преди 40, години .Да тогава така беше и затова Никсън и СССР се договаряха за ракетите и предотвратиха такава война.Но от тогава доста вода изтече.Хората(някой кръгове) си направиха явна(и скрита за вас) межд.косм, . станция.Направиха се супер модерни (пак скрити за вас) кораби ,който могат да летят до Луната и Марс . Има кръгове готови да се изнесат вече от Земята и да почнат наново някъде другаде.

66

антиседераст

преди 7 години

До 65 СТРАНДЖАТАТи ще заминеш ли пръв там като си толкова цепнат в устата?. Ти да не си пил нещо евроатлантическо тази сутрин ?

65

Анонимен

преди 7 години

Поговорка - "Руснаците си лаят, американците си пускат Томахавки."

64

ГАДОРЯН

преди 7 години

Личи си кой е новият военен министър на краварите! Дърт ерген войнолюбец. Тоя би подпалил ядрена война без да се замисли. Говоря за генерал Джеймс Матис. Хамериканците си мислят че са неуязвими под булото на ПРО. Ама едва ли е така. По принцип не вярвам да нахлуят в Сирия. Щото всички там ги мразят. Даже децата ще ги пуцат. Щото и те знаят кой и защо е виновен за тази война там. Всичко е за да сложат послушко начело на властта. Не им се получава. Нито в Сев Корея, Иран и Тн

63

до СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ти като войник на източния фронт против руснаците ще приложиш най новото си оръжие-мекод.упе и цялата евротолерастия и когато те *** ще виеш от удоволствие че са ти оказали тази чест!

62

Циник

преди 7 години

Внимавайте - какво си пожелавате! Ако наистина Путин реши - ще настъпи адът на земята! Аз НИКОГА не съм му бил фен, но това което американците правят от Кувейт насам - е едно нескончаемо безобразие!

61

до 72

преди 7 години

Повярвай ми вече не зависи от тях ...... Всичко е извън контрола им от 10 г .

60

До НасрТранджа

преди 7 години

Теб специално от САЩ ще те спаси подводница но атомна, защото си много ценен. Ние тук ще умрем но ти ще продължи онзи продажен ген който носят една част от българите, за да го пренесеш вбъдеще. Ако има на кого да го предадеш. Какво знаеш за Русия и руското въоръжение, какво знаеш за американското. Плаща ли ти някой да пишеш от години тук? И който го прави наистина трябва да е *** като наш Батко Б. Щом не са намерили някой по-интелигентен. Ако се ударят от теб и Земята нищо няма да остане!

59

До 66

преди 7 години

С това ли ви облъчват в Кремля? Вие сте за болница. Умрял ви някой за пустеещата територия. Светът е доказал, че може да живее без Русия...но матушката ти...без останалия свят...няма да прокопса. Само с бомби и автомати не може да се живее.

58

ха ха

преди 7 години

То не само путиистите се изложиха,но и соросутките дето ни надуваха главата,как Тръмп бил руско *** .Особено се изложи ДП на САЩ.Щото Тръмп за 1 ден направи това дето Обама за 8 г не успя.

57

/./

преди 7 години

До anonymТази лодчица руска както я наричаш, не е както си мислиш на 60-70 години. Пусната е на вода миналата година. Съвсем новичка и съвременна, със съвременно оборудване и оръжия. Само гледай какво ще се случи с краварските корабчета. Лошото за всички е че войната ще започне и за всички ще стане мазало. Не само химически оръжия ще се използват ами и ядрени арсенали ще се отворят и ще бъдат използвани. От всичко това, губят хората като нас и губят на ценното - живота си.

56

Анонимен

преди 7 години

Абе путинисти...нали руската армия е най невероятната...защо до сега не се пребори с ИД?Нали щеше да въдвори мир в Сирия? А пък положението там става все по тежко.И отново неидентифицирани, този път самолети...бомбят мирното население на Сирия. И финално...нали Тръм беше наш? Празнувахте всички в Масква...когато го избираха?

55

Анонимен

преди 7 години

Не се карайте, Китай ще срине и Русия и САЩ заедно.