41

Анонимен

преди 7 години

Хаха, аман от *** клишета за Комунизма.Живял съм и преди 1989г.така че вярвам на това което съм видял.Престъпност значи имало:))))Бях дете и ми откраднаха колелото.След 4 часа ми го върнаха милиционерите, а крадците бяха в ареста.Прибирал съм се пеш от Златни пясъци до Варна.Решетки тогава нямаше по апартаментите и къщите.Ако това е престъпност...??!?!

40

Анонимен

преди 7 години

Абе какви са тезиглупости за преди и сега, не са измрели още българите които са живели преди 89 да ни обяснява DW, какво е било и как са страдали хората в комунизма. Обаче защо не се пише за американските бази у нас. Как се рзвиват там нещата. Колко ЧУЖДИ войници имаме на НАША територия. Нас някой пита ли ни дали искаме да ни "пазят". Какво точноо пазят на хиляди километри от САЩ? Война *** на вратата ни, седнали за комунизма да си фантазират!

39

Анонимен

преди 7 години

Ха, хааа...Дойчето веле съвсем го удари през просото, какви са тия глупости, бе! На кого се опитват да промиват мозъците, ако е на младите, ами нали тия млади още живеят в апартаментите на родители им, придобити през соца. Бездомници нямаше тогава, както има сега! Средно на месец били извършвани около 30 убийства??????. Лелейййй .... много пари е взел авторът!

38

Dinosaurus

преди 7 години

Защо БСП не спечели, комуносталгици? Като е било толкова по-добре? И като си организира за 30 милиона вот на доверие?Що не гледахте интервюто със Стефан Данаилов след изборите? Другаря Ламбо си го каза в прав текст: "спечелихме повече столчета в НС", което явно е било целта на задачата. Другото е "ах, този син балон" за наивници. Тези милиони можеха да се дадат за нещо смислено, но БСП решиха, че им е дошло времето пак да лапат. 1989 беше преди 28 години; "комунизЪма беше едно недоносче"..

37

Анонимен

преди 7 години

Сега само милиционерите са дсет пъти повече от преди. А служещите в безбройните охранителни фирми? И резултатът е ужасяваща престъпност. Дойче веле да вървят да правят като вятъра, и дано ги уважи някой надарен араб.

36

Истината

преди 7 години

Поправка30 убийства били средно на месец, тогава, а сега колко са? Може би 30 на ден, а не на месец. Колко са сега нерестрираните престъпления, които едно време се регистрираха? По милион на ден, може би.

35

Анонимен

преди 7 години

'България беше на 29 място в света по жизнен стандарт...'Тогава в Европа имаше 39 държави, Може ли да попитам от коя Европейска държава НРБ е била по-развита през периода 1969 до 1989???Може би само от Албания, но и това не е много сигурно

34

Анонимен

преди 7 години

"Близо 70 000 с психични отклонения бродят по улиците из страната"....................................................................................Аз се сещам за едни, 240, които могат да ги приберат, е вярно не бродят по улицата, а са събрание в една сграда, тука НА центъра.

33

Анонимен

преди 7 години

Тогава се било чакало по 20 години за жилище. Първо не е вярно, но що не пише сега как е? Жилища има, но хората нямат пари да си купят. И продължават да живеят при родителите си, които имат жилище благодарение на лошия соц.

32

kiro

преди 7 години

Днес българина живее от 20 до 40 пъти по добре от времето на комунизма, в зависимост от това колко е мързелив, а българина е много мързелив.

31

До 35

преди 7 години

Това е абсолютно невярно. Родителите ми никога не видяха жилище. Висяха години по квартири и чакаха да ги огреят някакви *** лихвоточки . И какви ли не други безумия на комунистическата икономика .

30

Истината

преди 7 години

Поредният материал за промиване на мозъци. Къде е сравнението - тогава и сега. Пише, че имало средно по 30 убийства на ден, но колко са сега? 30 на ден или повече. Това за абортите и ражданията е смехотворно. Сега хората се научиха да се пазят от нежелана бременност и е нормално да се измени съотношението. Тук друго е важно - колко българчета се раждаха преди и колко сега. Май на 1 родено сега българче се падат 10-20 българчета преди.Чак през 1988 са започнали грабежите по пътищата,а сега как е

29

Анонимен

преди 7 години

България е била и повече от обявените брой жители .Не се обявяваше истинскатацифра и ако стане война мобилизация ,врагът се съобразава с разчетите който има и изведнъж нови 4- 500 000 хиляди мобилизирани . А че е била повече от 9 милиона безспорно е . Просто пишеш демография ,растеж и излиза .

28

Пешко

преди 7 години

Нищо против, но кой е автора, какъв е, защо само в една медия, кои са източниците на информация, какви са, доказателства? Във всички останали случаи,считам, че това са измислици. ДОКАЗАТЕЛСТВА ИЛИ ЧЕСАНЕ НА ПРОПАГАНДНИ ЕЗИЦИ.

27

Анонимен

преди 7 години

Ами като най-големият грях беше да се роди дете без баща, как няма да има аборти. Колко млади момичета абортираха или си дадоха децата, да се втурачват после цял живот във всяко дете на улицата, че може да е тяхното. Обаче разликата е много голяма. Сега се абортира от мизерия.

26

смЕх

преди 7 години

Поредния нескопосан опит да ни убедят колко зле е било тогава и колко арно е сега само дето терминал-2 работи с пълна сила и сума ти народ избяга от настоящия "рай".

25

До 36

преди 7 години

До 89г бяха 8 млн. българите страдащи от депресия.

24

Анонимен

преди 7 години

Ние Българите трябва да умрем достойно, а не да циврим като бабички за добрите стари времена

23

Анонимен

преди 7 години

Сега пък DW ви е видновно, че ви казва истината

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен ладите семеиства получаваха в рамките на 1-2 години жилища . Ако единият е учител задължително стая допълнително за кабинет . Как що ,осигуряваха го .