154

коко3коко

преди 11 години

До 175, Вие с присъщия морал на мутрата си водач започнахте да се подигравате и с хората, които се запалиха, които вече не са между живите. Ето заради този морал не е далече времето в което тези, които ви водят ще бъдат жестоко наказани. Дори да се докопат до властта по ведоми и неведоми пътища няма да изкласят много. И падането им ще бъде страшно. Уважавайте съгражданите си, уважавайте живота, това не е футболен мач и агитки. Утре същите тия негодници, които подкрепяте ще съсипят и вашия живот.

153

Анонимен

преди 11 години

поредното платено милиционерско проучване

152

angel

преди 11 години

bravo GERB

151

ТPE3BEH

преди 11 години

До 180:В грешка си - Русия е с БСП.

150

казвайте

преди 11 години

БСП +ГЕРБ - Моля по едно кликване от един ИП

149

ШХШ

преди 11 години

До Анонимен164-пропуснато: МАРСИАНЦИТЕ СА С ГЕРБ И *** СА С ГЕРБ И ХИЕНИТЕ ОТ РЕЗЕРВАТА "СЕРЕНГЕТИ" СА С ГЕРБ !ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ ГЕРБ-ета ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА!

148

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен А ти с/ със акъла ли си си!

147

Дръндер

преди 11 години

Скъпи герболептици искам да ви попитам вие изобщо използвате ли мозъка си? България ще се оправи когато всички от ГЕРБ и БСП заедно с *** като вас бъдат изритани от власта и интернет!

146

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте за АТАКА ! Сидеров ще направи минималната заплата 1000 лева,минималната пенсия - 500 лева.Как ще стане това ли ? Като си върнем златодобива ! А Сидеров ще го направи,защото в момента само 2 % от златото на България остава в страната ни ... АТАКА - ПОБЕДА ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР !

145

манипулаторите БСП

преди 11 години

Нали видяхте как се подиграха с вашите протести другарите ...Всичко става с провокатори и дирижиране от столетницата ...Нима не помните думите на Сергей към Борисов от края на миналата година , ...Отидете си с мир , защото ако не си подадете сега оставката ще си я подадете по друг начин ..Е случи се това ...На нито една партия не е трудно да събере 200 човека от агитките с маски , да вандалстват няколко дена по улиците и да чупят , след това да спре да им се плаща и всичко да стихне.

144

Любо

преди 11 години

До Анонимен"В северна България са само комунисти и не случайно сте най бедни в Европа,така ви се пада,*** народ бедна държава "Много вярно.

143

Анонимен

преди 11 години

---158В севера ,на Бе-ГЕТОТО ,има само *** !Къде се бутате в А група?доволни ли сте от ДОГАН ,СЕРГО и ЦАРЯ ,КОИТО НИ ДОВЕДОХА ДО ТУК ,С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ ,на Р.ОвчЪ????

142

Анонимен

преди 11 години

Момчета, спокойно, герп дори и да получат въпросните гласове, ще си подадат оставка при 1вия по-сериозен проблем, а при нас проблеми да искаш ...

141

Анонимен

преди 11 години

177-ми ами тя Калинка е член на бсп бе! *** неосведомени *** :)

140

Анонимен

преди 11 години

Ако е вярно, наесен пак ще има протести, този път с летален изход за някой и друг алчен политик. Не че е елегантно решение, но натам вървят процесите.

139

акуд

преди 11 години

до кога 50% не гласуващи Българи ще допускат анти Български партии в БЪЛГАРСКИЯ парламент

138

Анонимен

преди 11 години

пишете си кутеви драскачи :) На 12 май ви чака изненада. Само гледайте да ви платят преди това, че язък за цялото драскане :)

137

Пешо

преди 11 години

...яааа, колко турци имало днес на линия, плачат си за ДПСто и ми слагат минуси....

136

Любо

преди 11 години

До АнонименАбе какви хора, какви камъни бе? Спретнаха ви всички партии едно мероприятие и хайде в капана.

135

Анонимен

преди 11 години

До Народен човек - 104Пропускаш Марио Николов и Людмил Стайков - спонсорите на Гоце от Перник. И още много "знайни и незнайни" другари, които работят активно срещу цялата държава, а тъпите овце с капаци /разбирай комунисти и вся осталная ***/ са готови да гласуват против България. Хак да им е... Но ще се види резултата от изборите. Надявам се да не е 99,99% "за"... Пък за когото и да е... Надявам се някои помнят такива резултати...