32

чоко боков

преди 11 години

последните няколко правителства си организираха вечно печеливша схема-осигуриха постоянни и нелоши доходи за *** чрез помощи,европейски програми и тем подобни гнусотии и така *** им се превърнаха в постоянен електорат,а нас българите ни оставиха всеки да се спасява кой както може,като сега най-нагло се стягат за ново узурпиране на властта.Ние в БГ ли живеем или в частната циганладия-мутроландия?

31

Анонимен

преди 11 години

дете има, но се предава, защото му било трудно ...на това научиха народа, да чака наготово и да не поема отговорност

30

Анонимен

преди 11 години

Стига вече,какво е това нещо!!!Какво е това отчаяние???Хора по добре човек да умре в битка за хляба отколкото да се самоубие заради неговата липса!!!Не ми се мисли какво ще става в тази държава ако хората осъзнаят това!!!

29

Спрете

преди 11 години

предлагам ако някой пак реши да се пали първо да подпали *** на Боко Будов

28

Анонимен

преди 11 години

Още един човек се е самозапалил от мизерия. Уважавам мнението на всеки българин да подкрепя определена политическа сила, но недопускайте повече ГЕРБ на власт. Ако Вие сте добре, помислете за Вашите приятели, близки, комшии съселяни , съграждани. Утре заради вас ако сте гласували за ГЕРБ може и тях да ги сполети същото. Въпреки трудностите през тези 23 г. ГЕРБ успя да унищожи българина. Никакви оправдания с други правителства са несъстоятелни. нали бяха голяма работа

27

...

преди 11 години

Миличкия......горкия човечец.... кой ще гледа детенцето и жена му сега.... До къде ни докараха ХОРА?! ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХААААААААААААААААААААА?!

26

SSS

преди 11 години

Яж дюнери, като няма хляб, ***... Най-лесно е да се запалиш и да оставиш детето си да мре. Явно психично болните и ненормалните решиха, че да се палиш е много гот и така ще станат значими поне за един час...

25

Анонимен

преди 11 години

Точно, както предупредих - вече имаме по един самозапалил се човек всеки ден. Нека това лежи на съвестта на антисистемните играчи, анархисти, комунисти и всякакви други крайни групи в протестите, които направиха самозапалването "готин" и "модерен" начин да изразиш гражданска позиция. Теорията в някои случаи е различна от практиката, но като цяло си остава вярна в общия случай. И на теория, и на практика, когато направиш нещо "готино" и "модерно", то почва да се възпроизвежда в обществото. Е, браво, направихме "готино" самоубийството чрез самозапалване, а не борбата за по-добър живот с разум и

24

do 19

преди 11 години

не е вярно...

23

Мусолини

преди 11 години

Революция ни трябва на нас, ама истинска!Как може да сме толкова търпеливи овце!

22

Ф.С.В

преди 11 години

Това е ТРАГЕДИЯТА НА ЕДИН НАРОД !!! В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ НАЙ НЕЩАСТНАТА 2013 Г !!

21

Анонимен

преди 11 години

Защо бе човек си отиде без да прибереш при себе си някой друг ***....така щеше да има полза от смъртта ти, сега само мъка на роднините ти.

20

eeee

преди 11 години

Стига сте хабили бензина бе, с тоя бензин можеше да палнем ЕРП-тата!!!!

19

Анонимен

преди 11 години

ДА ГОРИ ПАРЛАМЕНТА, НЕ ХОРАТА!!!

18

Берое

преди 11 години

Хем бил сам на стадиона , хем бил изгасен от свидетели ...

17

До 9 - Защо всички?

преди 11 години

"Проклети да сте всички политици от прехода,.."Никой не се е самозапалвал при друг министър-председател, освен при Бойко Борисов!

16

Селяндур

преди 11 години

Живееш на село,можеш да обработваш земя,можеш да гледаш животни,но да кажеш,че няма какво да ядеш граничи с перверзията.

15

Анонимен

преди 11 години

В Норвегия със закон е забранено по всички медии да се публикува думата "самозапалване" и то отдавна. Не се шегувам, лесно може да се провери. Във всичко това има елемент на подражание и доста хора със в състояние да последват примера.

14

За

преди 11 години

Политиците продадоха България за едни коли и къщи в швейцария..

13

Нимрод

преди 11 години

Хора не се убивайте сами,вървете и потърсете сметка на Управляващите ако ще да е и крайно радикално и неприемливо.Така загивате вие и децата ви страдат ,а онези *** пак крадат и си пълнят търбусите .Трябва да имат страх,страх трябва да има в душите им за собствения си живот и за живота на жените си и децата си,само тогава ще спрат да продават България и да оставят Българите в калта.