116

Бай Тошо

преди 11 години

Не мога да разбера само защо заради 2000 души се съди за цялата държава

115

Българка!

преди 11 години

Наистина като гледам цяла България е възмутена от цените за ток! Не го отричам, хората като имат 300 лв. за месец и после дават 200 за тока и т.н. и колко им остава?! Абсолютно нищо!!! Прави са хората да излизат на протести! Но ЧЕЗ не е виновен! Виновно е правителството!!! Няма нужда на плакатите да пише ЧЕЗ ВЪН, и тем подобни... Хубаво е да си решаваме проблемите като един, но единственият проблем е, че всичко суе стига до кървища и бой... А не бива!!! Само това ми е забележката, иначе ето. :)

114

Анонимен

преди 11 години

До Анонименкакви деца бе надрусан, стига с тези деца, децата отдавна трябва да са в къщите си, нали искате другите да спазват правилата

113

Диана

преди 11 години

Аз искам да попитам изобщо имало ли е някой трезвен на този протест днес? В Неделя не беше така. Хората показаха точно срещу какво протестират. . Жалко..днес пак си показахме простотията.

112

Анонимен

преди 11 години

Бой по протестиращи и журналисти отДнес.Това заслужават.Всъщност тука журналисти не работят.

111

отвратен

преди 11 години

До ха-ха-хати не ми харесваш, защото искаш да ходиш по селски пътища, а пък аз искам да си карам колата по хубави пътища, защото работя а ти ходиш да чупиш това което не е само твое

110

До 145

преди 11 години

Те ония дето врещяха, че били убийци се умориха ... съвсем полудяха

109

Анонимен

преди 11 години

Това не е протест, а глупост. Тази малка част, която бунтува даже не знае за какво е там. Гледам по новините чупят паркирани автомобили и край пътни магазини, не стига колкото нямат пари хората ми заради такива трябва да вадят пари от джоба си да си възстановяват щетите *** такива.

108

МИРО

преди 11 години

ДО КОГА ШЕПА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ *** ЩЕ ТОРМОЗЯТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА?КАЗВАТ,ЧЕ БИЛИ ГЛАДНИ И 20-ТЕ ЛЕВА ,КОИТО ИМ ДАВАТ ОТ БСП ЗА ВСЕКИ ПРОТЕСТ ИМ СЛУЖЕЛИ ЗА ПРЕХРАНА,НО НЕ МОГАТ ДА ТОРМОЗЯТ МИЛИОНИ!!!!И АЗ СЪМ ПРОТИВ ВИСОКИТЕ СМЕТКИ И МОНОПОЛИТЕ,НО ПРОТЕСТА СЕ ***.ОТ КАКЪВ ЗОР ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ ПОРАЗИИТЕ НА ШЕПА СОПОЛИ?НЕКА ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ АРЕСТУВА И КАТО ПОЛОЖАТ 30ДНИ ОБЩЕСТВЕН ТРУД ЩЕ ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА!!!

107

бил на протеста

преди 11 години

Отвращава ме гози сайт! По времето на Станишев, беше свободен, човек можеше да пише всичко. Сега са само герберски, тъмночервени *** възхваляващи един *** нарцис с болно съзнание! До тук с "Днес БГ"!

106

Анонимен

преди 11 години

Сега станаха "достойни пазители на народа", преди тва бяха ***, на кафево, биеха "децата на България"...еееех, ех, срам ме е от вас и това, че веете знамена и портрети. Даже позиция нямате, никога не сте имали, а ми говорите за Ботев и Левски...

105

Анонимен

преди 11 години

Така като гледам фотографиите сичката кръв дето се е ляла не ще да е от полицейски палки.

104

змей

преди 11 години

До КОШМАРа бе ти преди 4 години на свещи ли си живял

103

Анонимен

преди 11 години

Виж ги сладките, как си вярват, че нещо променят :)) Дудките мили, сигурно си мислят, че това е първия протест в историята на България, а защо не и на света. Президентски републики, съд, избори. С минусчета се подсилват във форума и с диващини на улицата. Стадото сладко. Успех ви желая.

102

Петров

преди 11 години

До синята лавина! Ама и Маджо и Пашата ли имаш впредвид? Ама и *** ли? Ми то както е тръгнало и Бойко и Цвъки ... в кауша! Ама как сами ще си сложат белезниците? Неудобно е някак?

101

Българин

преди 11 години

Жандармерията във Варна подкрепя протеста. Поклон пред достойните пазители на народа и демокрацията.

100

НСС

преди 11 години

думата правист, ме подсети че друга дума е родена от мозъците преминали ЮФ - измислиха "входиране" на документ в деловодството на съда..ВХОДИРАНЕ, стара бългаска дума...още от конницата на Аспарух...и преди това!

99

сопол

преди 11 години

я вижте днес гърците как изгориха канадските златодобивни инвеститори. вие за 2 камъка варвари ще ни изкарате

98

синята лавина

преди 11 години

правителството на Бойко Борисов сега може да остане на власт ако направи решаващ ход: като арестува всички бивши и настоящи партийни величия и им вземе имотите и парите, така както направиха сърбите - арестуваха всички сръбски мафиоти без съд и присъда за 3 месеца

97

Българан

преди 11 години

До Комита! Много си прав! Това последното едва ли ще стане но ето моята версия:1. Служебен кабинет2. Избори за Велико народно събрание3. Президентска република4. Преки избори за Главен Прокурор и Председател на Върховния съд5. Мажоритарни избори за парламент5.Съд за всички управляващи(техните близки и приятелски кръгове)