42

XXL

преди 11 години

МАРШ от НРБ...Вашта @%$& *$&#^@! *** ;)

41

chushka

преди 11 години

До ФЕНРазликата в средномесечните температури за ноември и декември отчиташ ли я? Аз пък лятото плащах 5лв на месец за газ, а сега 150. Това значи ли, че Овергаз надписват като луди???

40

скръб-ежедневна

преди 11 години

Вън ЕРП !!! Национализация на всички жизненоважни сектори - ток, вода, топлофикация ...Това безобразие повече не може да се търпи. Всяка година вдигат цените, а на всичко отгоре ни надписват и сметките.Половината ни доходи отиват за ток и пак стоим на студено, защото икономисваме.Как да живеем с останалата половина ? Които не ни подкрепя е АнтиБългарин и трябва също да бъде екстрадиран от Милата ни родина.ЗАЩО НЕ ПРЕДАВАТЕ ДИРЕКТНО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА БЕ ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ!!!

39

Анонимен

преди 11 години

Мутренското правителство е в далаверата, заедно с ЧЕЗ, ЕВН и Енерго - Про. Борисов назначи през 2009 г аверчето си Митко каратиста в надзорния съвет на ЧЕЗ България ЕАД и от тогава спря да търси кусури на ЕРП - тата, защото вече си има касички внедрени в тях, Делян Добрев е един дребен послушко, който раздава енергийни порции на отделните олигарси, само и само да крепи мира между тях и Бойко, зам. главния и в последствие главен счетоводител на НЕК от времето на Белене, сега е шеф на НЕК.

38

Анонимен

преди 11 години

До 10 Човеко, изхвърли тази духалка и НИКОГА не я сравнявай с хубав климатик. ДУХАЛКАТА НЕ ЗАТОПЛЯ, ТЯ САМО ДУХА ТОПЛО И ХАРЧИ КАТО ЗА СВЕТОВНО. Хладилник не ползваш ли, а осветление? Една духалка е способна да направи и 300лв ток, а това, което казваш е в пъти по-малко?!? Имаш 50лв САМО от духалката! Не се оплаквай от сметката си, щом ползваш духалка!

37

Лумпен

преди 11 години

До 54 - АТАКА-ВМРО

36

Анонимен

преди 11 години

Добре, ясно е, че на изборите ще гоним герб, но за кого да се гласува, някакви идеи?

35

Анонимен

преди 11 години

Кои са енергийната мафия другарю Р. Овч.?

34

Анонимен

преди 11 години

Бойко нали щеше да вкара Мургина и Масларова в затвора и да изгони ЧЕЗ, ЕВН и Еон?! ЗАЩО НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА?!

33

Р. Овч

преди 11 години

Аз се топля на дърва, Доган ме уреди с по ефтини

32

Анонимен

преди 11 години

А Буда е гол, и му е топло, и ще му става все по -топло....докато накрая пламе и изгори от пожара на народния гняв!

31

Анонимен

преди 11 години

Утре пак, докато не изринеме мутрите и посредниците! Свобода или герб!

30

Анонимен

преди 11 години

СТАВАЙ НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ И ИЗМЕТИ ТИРАНИЧНИТЕ МОНОПОЛИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ.И ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ДА НЕ ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ ИМ ЗАЩОТО И ТЕ ЩЕ ФЪРЧАТ .НИЕ СМЕ ГИ ИЗББРАЛИ ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА СИ ЗАТТОВА ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ.

29

Анонимен

преди 11 години

Така се прави! Бандитът от дума не разбира, само като му откраднеш нещо или му счупиш, само тогава разбира. Да чупиш нещата на бандитите не е грях, защото те служат на дявола!

28

sttekata

преди 11 години

Не напразно сме били 5 века под робство , защото не ставате за НИЩО ТЪПАЦИИИИ!!Освен да упреквате , да завиждате и да клюкарствате НИЩО АМА НИЩО друго НЕ УМЕЕТЕ!!!!

27

Анонимен

преди 11 години

Имам долу горе хубава работа. но като сложа сметките(телефон,ток, интернет, кабелна), бензина и кредита и като му тегля чертата пак живеем като скотове и правим икономии. С тия сметки и тия цени трябва да взимаме минимум средно европейски заплати. Само за пренос и глупости плащам 40% от сметката. Каква е тая система не знам ама вече почвам много да са изнервям. Някой си живее живота на мой гръб, а аз се опитвам да оцелявам. До кога така? Вече колко години стана нямаше край. Евала на Пловдив БУНТ

26

Анонимен

преди 11 години

Абе хора , къде еКукунева да яхне енергиината вълна. Или то днеска е неделя и тя почива

25

Анонимен

преди 11 години

Референдума трябваше да бъде искаме ли тези монополи в България а не да почешаме червеното его и ако може да им спестим да не връщат комисионните на москва.

24

koko

преди 11 години

Аз имам предложение!Да се върне режимът на тока 2:4. Два имаш, четери нямаш. Така ще спестяваме много, а и ще повишим раждаемостта(жените като видят свещи и се възбуждат).

23

Лумпен

преди 11 години

''Прав си.Това трябва да ни е мотото:"Вън ЕРП !!! Национализация на всички жизненоважни сектори - ток, вода, топлофикация" - И ЗЛАТОДОБИВА !!!