68

Дянков

преди 11 години

Не е само тази богаташка! Отзад имаше и един със златен зъб!

67

имигрант

преди 11 години

Както се казва в една народна поговорка: "Сития на гладния не вярва".Презадоволените ояли се кърлежи от ГЕРБ живеят в някакъв измислен, или огледален свят в който всичко е прекрасно.А, между другото по репликата на Борисов конкретно: Ми то и Бил Гейтс няма пръстени.Значи жената к'во се праи на интересна - тя е по-богата и от Бил Гейтс по тая логика нали?Пример за погрешно логическо съждение: "Всички магарета имат уши. Иванчо също има уши, следователно => Иванчо е магаре".

66

БГ

преди 11 години

Хората са си изработили парите в ДЪРЖАВНА фирма! Да им ги платят! Не да са гаврят с тях!

65

Бравос !!!!

преди 11 години

Според Вожда, матряла няма право на собственост и заплащане на труда. Матрялът трябва да работи и да плаща данъци, който Вожда да дели с бандата си. Дори мръсните червени *** не са си позволявали такъв произвол !!!

64

гражданин

преди 11 години

Боко що не гледа в ръцете на администрацията? Да види там колко злато е закичено! Вместо да се подиграва с жената! Стамота!

63

Максим

преди 11 години

Приятельо. Тези хорица ли отговарят за продажбата на този залежал материал?Колко *** трябва да си да имаш предприятие със всичките му устройства и системи и армия от 3200 човека и да не произвеждаш нещо което поне да те издържа. КОЛКО ***?

62

Анонимен

преди 11 години

Управлява ни мутра. Ако на някой още не му е ясно, да ходи пак за него да гласува

61

Анонимен

преди 11 години

Много ги обичам такива значи. Селско-*** манталитет! Накичили се с пръстени, ланци, иначе пропаднали от всякъде! Само в България го има това чудо затова сме на това дередже...

60

До 53 мучачо

преди 11 години

Научи първо български и тогава вдигай лозунги, макар че какъвто мутрата такива и следовниците му. Казва се градиМ , градимЕ казват *** като теб.

59

Анонимен

преди 11 години

Това неговото не е дребнавост. Човек си личи по малките детайли какъв е, а не по това, което е тръгнал да демонстрира. Жената с пръстените кой знае чии интереси обслужва, нямала пари за хляб, а по ръцете си има пръстени, колкото повечето хора не могат да си купят, ако си съберат всичките пари. Хора,полудяхте ли? В 21 век считате мизерията за нещо нормално, считате, че хората нямат право да проестират, ако имат хляб и вода и са живи? Искате клошарска България ли?

58

Анонимен

преди 11 години

А бе май е дошло време да излизаме в гората и за изборите да слезем долу.

57

Анонимен

преди 11 години

Тая за какво реве не ми е ясно да се пъха обратно в цеха и да почва да работи за без пари за да оправя завода, да си продаде пръстените и парите да даде на директора за да ги инвестира правилно.

56

ДИНЯ

преди 11 години

ВЕДНАГА ВЪРНЕТЕ СВОБОДНИЯТ ДОСТЪП ДО ЛАЙКОВЕТЕ!!! ЧОВЕК СЕ ЧУВСТВА ГОРД ОТ СЪПРИЧАСНОСТТА, ОСОБЕННО КОГАТО СЕ ГАВРИ С ТИКВАТА, И НАРОДЪТ МОЩНО ГО ПОДКРЕПЯ!!

55

Анонимен

преди 11 години

54 като се регистрираш и ставаш пък един неанонимен та чак се къртят мифки...И регистрацията им е скапана. Не може от всякъде да се регистрираш по някакви особени проблеми.

54

Цинично е !

преди 11 години

Боко за пореден път се изложи :( На снимката ясно се вижда, че жената НЕ Е богата. Работила е, не са и платили 3-4 заплати и протестира. А той, вместо да вземе мерки, пак търси вината в някой друг. По неговата логика, ако те ограбят, но имаш 2-3 пръстена, трябва да си траеш, да си продадеш жалките пръстенчета и да пиеш една студена водица. Като свършиш пръстените си продаваш бъбреците и продължаваш....Цинизма на Боко е прекален, дори за жалкото подобие на държава в което се превърна България.

53

djo

преди 11 години

dai gi na premiera prastenite kak e tragnalo i to 6te stane

52

Анонимен

преди 11 години

Тия,воглаве с Вожда и Главния счетоводител,когато видят народа без ***,тогава ще повярват.Тогава ще разберат ,че са си свършили работата и ще си отидат.По-лоша вътрешна политика не сме имали от времето на Виденов,а какво още ни очаква ако пак са те!?!?!?!?

51

Pff

преди 11 години

Е верно е няма пръстени, има вили и имоти за 1-2 милиарда... Не мога да разбера тази *** от къде излезе, продадоха България за по един мерцедес...

50

Анонимен

преди 11 години

Че той другаря Борисов няма такова нещо

49

До 40 и 41

преди 11 години

Правилно. Браво!