16

Име

преди 11 години

Защо само в Мароко... Нека да сравняват показателите и с Тунис или Египет...? :) В Тунис където мизерията е толкова голяма, взимат същите заплати като нашите... :)

15

Иво

преди 11 години

Аз съм тираджия . Дават доста пари ( 1250 лв на месец ) дотук добре . Но тази работа си е сисипи здраве . Две седмици карам денонощно(Гърция,Италия,Германия,Турция) една почивам . И така вече 5 години !

14

Def

преди 11 години

Не може министри да канят чужди "инвеститори" с думите " Елате в БГ защото тука наще *** работят за малко пари, а и "кризата" да е повод за орязването на една камара бонуси, соц. придобивки, за намаляване на заплати, а голяма част от тях да не се спират от луксозният си начин на живот. В крайна сметка потреблението се свива и бумеранга се връща.

13

А така

преди 11 години

Да ни е жив и здрав другаря Б.Борисов!

12

Doko

преди 11 години

До 14/Защо пък евреите да са виновни. На бай *** все някой му е крив. То не бяха турците 500 години виновни, не бяха комунистите виновни. На кривата ракета космоса й е крив. Просто това си е ***-такъв екземпляр няма другаде-ненавистта, злобата и омразата ще го унищожат-друго не му й трябва.

11

Купувам-продавам !

преди 11 години

Ако и при това положение Боко спечели изборите, значи той отново ги е купил.

10

Махди

преди 11 години

Да това са последиците от райската градина Боки и компания..Хубаво ни оправиха..Без коментар..Само си чешем езиците а промяна никаква..Дела трябват а не думе!

9

Десен

преди 11 години

Хората отдавна ни говорят че трябва да имаме политика на доходите т.е. държавата да се намеси, но с този електорат от ЕГН-нета дето е зяпнал в захлас вожда коя поредна лентичка ще одреже и да му се кланят какъв строител на Бг, е така ще бъде. Ние сме срам за ЕС, защото там преди всичко се уважават човешките ценности и права. Ние сме загубили и двете щом като търпим всичко това което ни се излива върху главите.

8

Rad

преди 11 години

Това ще винаги дереджето в бугаристан, докато управляват комунисти. Срам ме е, че съм се родил и живял в такава държава, но просто нямам друга алтернатива.

7

Анонимен

преди 11 години

заплатите ги плаща работодателя, не ги плаща правителството.Ако утре правителството каже, че минималната заплата е 1000 лв, нали всички ще оревете орталъка, че ГЕРБ смазва малкия и дребния и големия бизнес ?

6

мадаазааааааааааа

преди 11 години

Гарантирано от ГЕРБ ! Пак гласувайте за нас .

5

Анонимен

преди 11 години

naistina cenite mnogo se vdignaha po skypi i ot Germania .

4

FRS

преди 11 години

Че кво значение има минималната заплата. За нея работят само ***, които и без това живеят като неандерталци. Нищо лошо. Като еволюират с течение на времето станат човеци и работят не като маймуни, а произвеждат нещо може и да се повиши минималната заплата.

3

Анонимен

преди 11 години

Преди изборите ГЕРБ през 2009 г. обещаваха, че ще свалят безработицата и вдигнат заплатите, а след изборите Дянков замрази заплатите и пенсиите за 4 години и вдигна шоково цените. Безработицата е най-високата в ЕС след фалиралите Гърция и Испания.

2

Дянков

преди 11 години

Честито, избиратели.

1

Анонимен

преди 11 години

Сега ли го разбрахте?