34

Анонимен

преди 12 години

Местан все копа за етническо, а уж партията им ДПС - не е била на етническа основа

33

ЕС

преди 12 години

На турски - може, но в Турция. Кой иска да прави избори по турски, да заминава в Турция. Никакъв проблем. И повече да не се връща.

32

до 39

преди 12 години

Добре си преценил как да се преставиш!

31

мизерия

преди 12 години

Колкото и апатични да сме станали, колкото и да мълчим все си мисля че вече е време да вземе и да направим нещо!!!Неможе това нищожество незаконно пребиваващо в Българския парламент да си позволява такава наглост!!!Абе преди години не смеехте дума на турски да обелите, къде си мислите че се намирате бе продажници нещастни?..Не противоречало на Конституцията? Тия е гиразправяш някъде другаде, да не говорим че ако се смятате за турци , тука място нямате! То бива гавра, бива ..време е за сопата май

30

Вагнер

преди 12 години

Подразделението на ДС и БСП е Дпс.Терористична организация, подкрепяна от шумкаро-юдейските главорези.

29

Анонимен

преди 12 години

Никой не е виновен на шепа хора, че пра-пра-дядовците им са сменили вярата под заплахата на ятагана! Сега тази заплаха сме я отдалечили донякъде, но има още едновремешни предатели, които като пукнати гърнета кънтят наоколо и сеят раздори.

28

краси

преди 12 години

Трябваше Тодор Живков още седемдесетте години с преименуването на помаците да преименува и турците,а той закъсня.Едно от малкото правилни неща беше да преименува помаци и турци!Отделно от всичко това шестимата /половината/от конституционните съдии,които решиха,че ДПС не е етническа партия трябва да се обесят намястото на бившия мавзолей и да ги оставят там да висят!

27

345

преди 12 години

Аз предлагам забрана на ДПС

26

Анонимен

преди 12 години

ааааа, не! адски толерантен човек съм, ама това вече минава всякакви граници! и в Германия има депутати от турски произход, ама кампанията си водят на немски! това ДПС вече преминава всички граници!

25

Пфуу

преди 12 години

Леле , това е вече, България стана като Самали !!!!!!! Само черни маймуни още трябва и готово !!

24

Анонимен

преди 12 години

ами, щом майка му е родена 29та и не знае български, да ходи да я агитира нея на турскис други думи, да ходи да агитира на м......а си

23

Пенчо Гербера

преди 12 години

ДПС не е партия на етнически принцип както винаги са твърдели от ръководството й.В този смисъл да се говори на турски не е оправдано.

22

Анонимен

преди 12 години

Що не онемееш бе, долен ,гнусен продажник,дано спреш въобще да говориш.

21

.

преди 12 години

Да го водят и да ги водят у АНАДОЛА а езика сами да си го изберат!!!!!!!

20

Анонимен

преди 12 години

Изборната кампания да се води и на турски, искат от ДПС Аз съм СЪГЛАСЕН!!!Обаче в ТУРЦИЯ, а не в БЪЛГАРИЯ!!!

19

nhjljlj

преди 12 години

Да го водят и да ги водят у АНАДОЛА

18

:)

преди 12 години

A защо хора, които не говорят Български изобщо имат право да гласуват ?!?! Много интересно ако един Българин живее в чужбина от Х на брой години и кандидатства за паспорт и право на глас но не говори съответният език, дали няма да му се присмеят и да го пратят да си ходи ?

17

Анонимен

преди 12 години

Местан у туркистан!Амин!

16

Грую

преди 12 години

те пак ще си говорят на турски ... като винагипросто има села дето няма да те разбера на български ...Бойко вместо да реже летни по-добре да изолира тези анклави и да прати войскови части да пазят никой да не излиза

15

788

преди 12 години

Официалния език в България е българскиПък и без това тези от ДПС нямат право да са в парламента