27

некъв читател

преди 12 години

Щяло да блесне, хахаха. Кой ше лъжеш ти бе, Пинокио. Цвъцко като блесна после кво стана в прокуратурата? Изгасиха го набързо. За Доган пък въобще да не говорим... Така ше "блесне" и мазната ***, ще му вземете нещо дребно, колкото да замажете положението и ще го пуснете жив и здрав. Даже предполагам, че ще е преди изборите, все тия гласове са ви жизненоважни вече...

26

absulute

преди 12 години

kastraciq na *** ot stolipinevo da gi zapalim

25

електорат

преди 12 години

БОРИСОВ ОТДАВНА Е ИЗПУСНАЛ ЦЯЛАТА СТРАНА!!!

24

Анонимен

преди 12 години

Пуснете Българите и вкарайте поръчителя на убийството в затвора стига усуквания съд за Чонков задето не е предотвратил убийството.

23

Анонимен

преди 12 години

Zashto mi se struva che sabitiqta se dirijirat otnqkude,dano da ne sum prav no tiq komunisti sa sposobni na vsichko za kokala

22

ъх

преди 12 години

6 - какъв етичен кодекс на българските медии. Те знаят само да плачат за милите им циганя. Пожелавам ви на всички *** да шибата бабите и дядовците ви в село, а вие само да пъшкате и да мишкувате. Рая сме и рая ще си останем.

21

mm

преди 12 години

Искам да бъда признат за ***, за да се ползвам от следните привилегии.- Да не плащам ток.- Да не плащам вода.- Да получавам 4 пъти по-големи помощи от българите.- Да ми дават общински жилища.- Да не плащам наем на жилищата.- Да строя където си поискам.- Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.- Да яздя кон по улици и булеварди.- Да не си чистя *** на коня.- Да работя "БЕЗРАБОТЕН".- Да прецаквам българите.- Да си правя каквото си искам.- Да нямам никакви задължения.- Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.- Да могат братята ми да крадат, убиват, изнасилват и безчинстват безнаказано.- Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.- Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.- Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.- Да не ме интересува нищо в тая държава.- Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.- Да мога да си пикая и *** навсякъде, където си искам.- Искам в България да останат само ***.

20

Даси

преди 12 години

Този ББ скоро ще открива всяка запълнена дупка на пътя.

19

Анонимен

преди 12 години

Маските паднаха. Мариеонетните актьори садискредитирани напълно!

18

ТАНКИСТ

преди 12 години

НЕ НА *** И ТУРЦИЗАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ !

17

Анонимен

преди 12 години

Бойко как не те е срам да режеш ленти в момент, когато трябва да режеш глави. П*тка си и скоро влизаш в архива на овчарите дето са мачкали народа ни.

16

Анонимен

преди 12 години

Горкият Премиер!Тъкмо си мислеше,че победата на ГЕРБ на изборите в кърпа му е вързана и изведнъж,котка му мина път и ойде коньо у ряката!

15

Анонимен

преди 12 години

"Генералът" вече заплашва и българския народ. Правете си изводи.

14

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ изгубихте Пловдив! България е зад хората в Катуница, които се опълчват на *** безчинства, които са навсякъде. Благодарим на премиера за непозицията!

13

SS

преди 12 години

Снощи не бе нищо .Тази вечер ще бъде линча !Мамка им и *** !

12

Спокоен

преди 12 години

Аха, значи започнахме със заканите да се разправи с българите, които имаха смелостта да се опълчат на *** терор ?! Добре Борисов, добре. Брой си *** гласове. Само те ще ти останат.

11

DJO

преди 12 години

Айде бе, не е член на ГЕРБ! Не стига, че е член та отгоре на това е и спонсор!

10

УАУ

преди 12 години

ЦАР КИРО Е ЧЛЕН НА ГЕРБ1?!??!?!? :О БАХ МАМА МУ КАКВА ИЗНЕНАДА ХАХАХАХА

9

30

преди 12 години

НЯКОЙ ПОЧНА ДА ДАВА НА ЗАДЕН!КЪСНО Е ЧАДО,МАНДАЛОТО ЛОПНА.ВИДЯ СЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАШ.

8

Анонимен

преди 12 години

И нито дума за умрелите момчета... Браво Боце. Цял ден само за Кирил Рашков дудните, а за умрелите даже няма едно "Бог да прости!". Гади ми се от теб и свитата ти!