89

1

преди 12 години

Чакайте малко...Според мен Цецо просто поради липсата на капацитет го хвърли това, мислейки си че ще качи акциите на Роската, без да му хрумне че го вкарва в ***-капан. Сега по въпроса за Росенчо... добре бе другари, това ли е най-голямото престъпление в България, искали му подкуп, той отказал, но не алармирал органите. Ами как ще алармира, като знае че това ще означава край на проекта му?Важното накратко. Роската подкуп не е давал, не е взимал.... за разлика от много други другари...

88

до 66

преди 12 години

Хехе браво, само ГЕРБ и да се надяваме че след изборите платените *** драскачи ще изчезнат от коментарите ).

87

Анонимен

преди 12 години

КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ ,ГЕРБ ПЕЧЕЛИ

86

NIE OT BSP

преди 12 години

BOIKOOO LIVADOOO NIE KAT SWNE GEI DA HODIM LI DA SE HVALIM PO TELEVIZIATA

85

SerGAY Stanishev

преди 12 години

Congratulations, Borisov!

84

Анонимен

преди 12 години

"когато човек участва на семинар и говори с часове, винаги може негови думи да бъдат сглобени и след това да бъдат използвани за скандал". Кой го е сглобил бе мутро. ЦЦ го каза пред всички едно към едно. Егати елементарното и просто обяснение.

83

fermer

преди 12 години

Росен е душа нежна, затова да идва с мен при кравите, да рине тор, за да знев как се вадят парим а и да се научи да се варди от такива като Цецо и Бойко

82

Политически виц!

преди 12 години

По времето на втората световна война на разузнаване в Берлин били изпратени Бойко Борисов, Цветанов и Щирлиц.Но още на първата среща със свързката нещата се объркали и попаднали на засада от Гестапо. ББ и ЦвЦв хукнали да бягат, а Щирлиц като най-опитен веднага се скрил в една кофа за ***. След кратко преследване гестаповците заловили ББ и ЦвЦв, но не открили Щирлиц. Когато конвоят с ББ и ЦвЦв минал покрай кофата, ЦвЦв почукал по капака и казал:- Ширлиц, излизай! Хванаха ни!

81

Павлик Морозов

преди 12 години

Мисля, че Ц.Ц. може да се смята като милиционер, сетне полицай от кариерата. Г-н премиер, бихте ли обяснили работа ли е на мин.Цветанов да изнася преди няколко дни факта, че преди 4 години Плевнелиев е натискан от трима общинари да даде 500 хил. евро, за да продължи и завърши ръководения от него проект? Въз основа на някакъв ченгеджийско-юридически закон, който вменява във вина на дадено лице премълчаване на факта ,че е бил насилван за рекет, вместо да се обади на родното МВР и прокуратура (??), като че ли те ще се втурнат да вкарат в затвора себеподобните си, Плевнелиев направо беше обвинен,че прикрива тримата общинари ??!! Вместо да отмените този закон, който насила кара хората да станат доносници, вие се чудите как да се измъкнете от обвинението, че скроихте курткапан на кандидата си за президент! Смятам, че в случая не действахте като политици, а като хора вкарали сами вълка в кошарата, казано с други думи като милиционери, може и като Павлик Морозов!

80

NIE OT BSP

преди 12 години

ABE DALI SE USETIHA CHE PI6EM EDNO I SA6TO POD VSIAKA STATIA

79

пенсионер

преди 12 години

За подкупа са виновни от БСП ,за записа с Мишо бирата е виновен Станишев, за 6 апартамента на Цвъцко са виновни родителите на жена му . А това ,че имат добри доходи тъста и тъща му са виновни всички пенсионери .За това не вдигат пенсиите на останалите за да не си купуват по 56 апартамента и да нямат главоболия.

78

Анонимен

преди 12 години

За Цецо натопяването на своите е стил в неговия морал!Натопи Тиквата и Ваньо Танов със СРС-тата,натопи тъста и тъщата с недоказания произход на парите и за капак го натресе и на плявата!

77

Анонимен

преди 12 години

67 верваш ли си на това, което си написал ?!?!?!?!?! или по заповед правиш копи-пейст ?!?!?!!? Ти къф си на ГЕРБ - комсомолски секретар ли ? Такова нещо като твоите писания даже и едно време комунистите се стесняваха да казват за империалистите....Надминаваш ги от всекъде....но обаче ти е простено понеже гербера по определение и същност не знай кво прай

76

косморог

преди 12 години

Аз пък винаги съм знаел, че е пожарникар, а не полицай. Не ми било полицай, най ми било милиционерин! Каквито *** може да изтърсите един връз друг в жалката ви партия, друг не може да ви изтърси - справка Цецо шестака и Плевналиев!

75

танкист

преди 12 години

до 66, нали знаеш който каквото сам си направи никой друг не може да му го направи, така ,ч е тегли една нашенска на цвъко щото само той е виновен за скандала, е и гъзолизците отстрани с нескопосаните си опити за замажат положението ама ще ти цитирам още една поговорка, *** не се бърка щото замирисва повече, така че герберите сами си го вкарахте, и в опита да си го изкарате си пръснахте знаеш какво.

74

Анонимен

преди 12 години

"Платените кутевистчета са получили по една @н***лн@ броеница"Какво е "@н***лн@ броеница"?

73

до 67

преди 12 години

....и един мармот завива шоколада в станиол :D :D :D Не можа ли по-голяма тъпотия да сътвориш? Сам се издаваш, че драскаш по инициатива от централата на ГЕРБ.

72

до 67

преди 12 години

*** какви *** бееее? Нали вие САМИ си дробите кашата. Явно по същия начин и Станишев ви е виновен?!?!

71

До Всички

преди 12 години

Имаме спор в офиса с една колежка ! Тя твърди , че по-добър бъдещ президент от Росен П. няма !!! Аз твърдя обратното ! Който е съгласен с нея нека да сложи - Който е съгласен с мен нека сложи + Приятно гласуване !

70

Анонимен

преди 12 години

Малеее, какво рядко *** изцвъка Цецо върху кандидата на ГЕРБ. Че и ***, целия ГЕРБ се разсмърдя здраво! Щом така се оправдават като ученички и се мъчат да прехвърлят вината си върху някой друг, значи никак не е чиста работата! Въпросът е какви точно ги върши Цветанов - след скандала с подслушванията зимъс, който пак беше негово дело, сега пак направи огромен резил за ГЕРБ. Каква му е мръсната игричка? Или просто си е *** и толкова си може?