57

clearly

преди 12 години

Тоя човек до такава степен е слънчасал по тези магистрални отсечки, че вече е необходимо да се намесят лекарите. Пълна глупост е да твърди, че ГЕРБ има квота в ЕБВР. Това не е СИБАНК. Той започва да си изпуска нервите, което е ясен знак, че работата му не върви и ГЕРБ изпадат в паника. Той и бил предлагал работа!!! Че тя когато беше посланик на БГ в Германия този хвалипръцко още беше в силовите групировки, заради които сега сме на това дередже. Плугчиева, като бивш посланик и вицепремиер отговарящ за Еврофондовете и без помощта на политическия си опонент може да си намери работа. Едва ли и в сънищата и е имало опция да търси съдействие от един *** пожарникар и мутра. И този нахалник не се замисля когато за пореден път използува откровени лъжи, за да ни манипулира.

56

Анонимен

преди 12 години

55защото Борисов е МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. Друг въпрос е, че някои НЕ СТАВАТ.

55

Анонимен

преди 12 години

47Значи Борисов предлагал на "ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЛИВИ ЦИНИЦИ" постове:))) Защо ли!?:)

54

до 48

преди 12 години

Онзи ден един от техните експерти закла родителите си и си хвърли през балкона. Какво можеш да очакваш от такива хора? Да управляват държавата ли? Абсурд!

53

Политолог

преди 12 години

Смятайте колко злоба има в червените ***, щом две години дрискат от яд и още са злобни!

52

Анонимен

преди 12 години

Над държавата ни има проклятие щом кандидатите се избират на суеверен принцип. Всички незабавно да заколим по едно агне и каса бира да се охлажда белки най-после тръгнат нещата.

51

Атебеберапон

преди 12 години

Тикво,тебе не те ли е срам да зарежеш бекапето и да почнеш частен бизнес и то криминален????? Не те е ли срам престъпнико с текезесарска физиономия???????????????

50

Анонимен

преди 12 години

Как не я е срам майката на Борисов... но тя, най-вероятно като сина й, е потресаващо ниско образована и вярва колко добро дете е...както Хитлер, герой за селото си.Само се надявам брачното и извънбрачното поколение на Пожарникарчето да доживее до момента на историческата оценка за него. Срам ще е много лека дума...Както е много леко да се каже , че мен лично ме е "срам" от сегашното общество, което се кичи с историческото име на България...

49

Анонимен

преди 12 години

Ех Бойко! И таз другарка те предаде,а:) Никой не иска да дружи с мутри! не ги съди хората!

48

georgi44

преди 12 години

Тая Плугчиева е болна по цялата глава, незнам как я държат в парламента.. ама то от БСП вече повечето не са много наред с мозъка.

47

БРАВООООО!!!

преди 12 години

БРАВО, БОРИСОВ!! МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЛИВИ ЦИНИЦИ!!!

46

Анонимен

преди 12 години

"Браво" на редакторите!!! С глагола "разпени" какво целите да постигнете? Простотията и слугинажа ви изядоха.

45

!!!

преди 12 години

DAJE I TAKA DA E!E I?D C NI ZNAE I KATNITE ZABI-WODI NA OT4ET WSI4KO,KOGA SA IZBITI I ZA6TO,A WIE SAMO PITATE...TOVA NE E NI6TO DRUGO OSVEN GLOST I JESTOKOST,DRUGIYA SVOI KUMIR-STALIN.4UDOVI6TA NEZEMNI...

44

Анонимен

преди 12 години

Снимката е трепач! Бойко хванат в крачка! Изкривено от злоба и нещастие лице:) Стар комунист е той! Знае ги похватите от Тато:)

43

Мен

преди 12 години

....то ако Станишев се беше изцепил, сигурно фанфари и облизване отвред щяхме да четем в тоя сайт...Ама к'во пък, в нета има място за всичко..:)

42

Анонимен

преди 12 години

БОКО, ти *** ли си, че не разбираш, че с това изказване си вкарваш автогол? Излиза, че ако Мегито Плугчиева си беше мълчала като риба и ТИ щеше да мълчиш като турук, но понеже тя наруши договорката - Мегито изведнаж стана лоша и неблагодарна. Кажи сега Боко, поради что ТИ търча из Брюксел до баронеса Аштън, за да стане Мегито зам.-председател на ЕБВР, да взима огромна заплата, от квотата на ГЕРБ..? КАКВО ТИ ОБЕЩА ТЯ ТОГАВА, БЕ ТУРУК?

41

до 26

преди 12 години

Това в герб няма ли да ви научат и на някои нови фрази, тези се изтъркаха и омръзнаха на хората, не забравяй че Бойко още си носи партийния билет, все пак е разтривал ушите на Бай Тошо

40

-I-

преди 12 години

Единственото еквивалентно тъпо нещо на този сайт, са повечето от коментаторите му. Бълвайте спам, другари.

39

електорат

преди 12 години

Взеха да се цапат с компромати , но тази фитка се надявам повече да не е чувам

38

Анонимен

преди 12 години

ГРЕШКА БОРИСОВ ....ЩО ЩЕ И ТЪРСИШ ПОСТ НА ТАЯ ГАДНА КРАВА..ОТ КЪВ ЗОР..ТАКА ЛИ НЯМА НЯКОЙ ЧИТАВ ЧОВЕК ЗА ТАЯ РАБОТА