102

до 99

преди 13 години

И като нарастват заплатите, но "бизнеса" крие осигуровки - от къде пари за пенсии бе, умник! Какво го грее НОИ че ти вдигат заплатата като продължават да ти внасят осигуровки върху минимален праг? Вдигането на минималната удря точно "бизнеса" които внася осигуровки на минимална заплата.

101

Анонимен

преди 13 години

Ученици пребиха учителка по английски КАКВО БЪДЕЩЕ какви 5 лева каква инфрасректура бе. ЧАЛГА НА МАКС това е България ! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !

100

Анонимен

преди 13 години

"ай стига е само за бойко ли тряя да четем ?"Чети, чети. Човек се учи от грешките си!

99

Анонимен

преди 13 години

emi kato gledam komentarite.na takav prost narod takav hu. ima da cakate da se opravite,nyama da stane v bliskite 10000000 godini.

98

Анонимен

преди 13 години

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА

97

DO 102

преди 13 години

KAJI 4E IMA NE6TO ZA KRADENE NQKADE I EDIN OT VA6ATA PARTIQ NQMA DA OSTANE TUK.SINITE 6TE VI DOGONQT DO KRASTOVI6TETO.;-)))))))

96

роналд ран

преди 13 години

благодарим ви герб бспс сдс ндсв и дпс вие осъществихте плана ми.

95

боко не лъжи

преди 13 години

И Е СКРОМЕН,СКРОМЕН,ИСТИНСКИ ЧОВЕК ОТ НАРОДА.И КАТО ЧОВЕК ОТ НАРОДА, Е НАЙ -БЛИЗКО ДО ТЕГОБИТЕ МУ, И РАЗБИРА ПРОБЛЕМИТЕ И НУЖДИТЕ МУ,ЩЕ ПОВИШИ МУ ДОХОДИТЕ ......АМА ДРУГ ПЪТ.И КАТО ИСТИНСКИ СЛУГА НА НАРОДА/ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА,ДА СА НЕГОВИ СЛУГИ/, ЩЕ ГИ ПОВИШИ... КОГАТО ТОЙ РЕШИ.ТАКА,ЧЕ НАРОДЕ БОЙКО РАБОТИ,НИЕ НЕ.ТОЙ РАБОТИ НАЙ-МНОГО И ЗАТОВА ПОЛУЧАВА НАЙ-МНОГО.НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ДАЛАВЕРИ/КАТО ТЕЗИ С МАГИСТРАЛИТЕ ЗАТОВА СЕ НАТИСКА ДА ГИ СТРОИ/ И ПРОТЕКЦИИ НАД БИЗНЕСИ,ОТ КОИТО ПЕЧЕЛИ

94

аз

преди 13 години

ай стига е само за бойко ли тряя да четем ????????????

93

Анонимен

преди 13 години

"Момчета, от двете анкети които проведох по-долу, още повече се отчайвам за бъдещето на България. След всичката простотия в последните две години, да продължава да има поддръжници на ГЕРБ,"Споко, един е гейбераста, но гласува по няколкко пъти. Тъжна картинка, шизофреник някакъв!

92

ronald ran

преди 13 години

gerb is the best

91

фгд

преди 13 години

До 90, кой се е насрал не се знае...

90

Анонимен

преди 13 години

70Заплатите не растът от събираемоста ***!Заплатите се плащат от бизнеса.А бизнеса плаща повече срещу по-малко данъции по-висока производителност.Но няма как *** *** като тен да знае тези работи.

89

:-)))))))

преди 13 години

BRAVO BOIKO!!! SLAGAI SI NA UQ I SINI I 4ERVENI.SAMO TAKA MOJE DA SE OPRAVIM VSE NQKOGA.SINITE PODKREPQT I STANI6EV SAMO I SAMO DA SE OTARVAT OT TEB A TOVA GOVORI MNOGO ZA TEZI KRADCI.NA STANI6EV ELEKTORATA VSEKI DEN SE NAMALQVA!!!

88

Цървуля

преди 13 години

Така нема а се разбереме.как да не произвел нищо баце Бойко да се свети името му.Бойко е гледал прасета зайци кокошки и компир.Бойко е регистриран земеделски производител.

87

Анонимен

преди 13 години

"комунисти мразя ви,яжте асфалт и магистрали."Чиба, ***!

86

Анонимен

преди 13 години

Момчета, от двете анкети които проведох по-долу, още повече се отчайвам за бъдещето на България. След всичката простотия в последните две години, да продължава да има поддръжници на ГЕРБ, е това вече е отчайващо. И не само, че имат привърженици, а и се очертава да спечелят изборите... Май наистина единственият изход е Терминал на летището. Радващото все пак, е че мнозинството от хората се осъзнаха, но гласовете им ще се разпилеят в различни партии. Дано Тиквата не поиска избори 3 в 1, че ще спеч

85

Анонимен

преди 13 години

комунисти мразя ви,яжте асфалт и магистрали.

84

Мързеливец

преди 13 години

Ако Бачках като Батко си Бойко, вече да съм си изучил Децата дето ги нямам....Каня всички на първа копка на частната си Вила-1500м2 СТРАААШНА, мисля да я копна уикенда и до 2040 ще е завършена...

83

до 73

преди 13 години

няма с какво да те обидя ти си се обидил с това че си се родил.трябва да си *** и мазохист за да не разбереш че боико борисов и герб не стават за нищо и че с популизъм държава не се управлява.жалко е че има невежи като теб дето се вързват на простотиите на борисов.и борисов не размазва само комунистите а всички нас и ако не си го разбрал значи наистина си обиден с раждането си и си за съжеление