75

123

преди 13 години

Страх ме е, заплашиха ме! Моля ви, не ме питайте нищо!. Така само преди месец проф. Стойчо Раданов изплака пред репортер, потърсил го за коментар по случаите Белнейски и Чората. Миналият петък най-известният и най-скандалният патоанатом, който с работата си разплиташе сложни случаи и решаваше човешки съдби, вече беше мъртъв...

74

456

преди 13 години

защо говорите глупости.двете момичета са били обикновенни селянки малки деца без да са замесени с някой такъв велик и властен човек за да контролира държавният апарат.това са слухове от малък град.всички в затворите са невинни нали?гледате много филми от новия световен ред май

73

Анонимен

преди 13 години

75, не го защитаваме! проблемът е, че всеки може да попадне на неговото място. Преди няколко дни имаше статия в Дневник за съвсем нормален човек набеден по подебен начин, който с години доказва невинноста си! тази държава загива!

72

Анонимен

преди 13 години

Kum momenta niama edin jiv ot tezi koito mogat da dadat informacia ot purva raka za tova kak sa se razvili sabitiata na mestoprestuplenieto ili neposredstveno vremeto predi i sled ubiistvoto

71

Aman

преди 13 години

Стига сте го защитавали тоя изверг - не му е чиста работата, а като е решил да си мълчи за истината - нека си отнесе всички присъди. Не мога да повярвам, яе наш съд е присъдил толкова много - но май ще му се размине доживотната - да не мечтаем чак толкова. Както и да е - той заслужава 20 год само за предишното си изнасилване. СТИГА ГО ЗАЩИТАВАТЕ - НАРЕД ЛИ СТЕ И ВИЕ???

70

Анонимен

преди 13 години

Сигурно е виновен Лазар Колев, но много съмнително изглежда хитър престъпник като него да се разприказва пред непознат в килията и да си признава, че той е убиецът на момичетата.

69

MAGITO

преди 13 години

GORKOTO MOM4E.OTVRAT.IZLOGIHME SE POREDEN PAT PRED SVETA.AKO SI BIAH V BALGARIA TIAH DA PREDIZVIKAM PROTEST SRE6TU SADA.SRAM ME E 4E DARGAVATA VINAGI 6TE SI OSTANE KORUMPIRANADANO 1 DEN IZLEZE NA IAVE ISTINATA

68

Анонимен

преди 13 години

ДНК?!? ДНК могат да му вземат и от възглавницата в ареста - ДНК-то се появи 3 години след убийството!!! Показанията на Владо Иширковеца, който от 20 години не е излизал от затворите пък как въобще могат да имат някаква стойност, той за 1000 лева ще предаде и брат си...Не защитавам Лазар, но този процес беше пълна пародия на родният ни "съд"!!!!!!!!!!!!

67

PPP

преди 13 години

До #65 Не трима човека, ами 7 човека се "самоубиха" покрай това дело "Белнейски"... Като единия беше полицай даже който беше тръъгнал в правилната посока и се "самоуби" с 2 куршума в гърдите и 1 куршум в главата, ама като по чудо оцеля и се отегли въобще и от случая и от полицията...

66

haha

преди 13 години

Paradox zabeliazvam, Lazar ne izglegda da e izpechen bandit ot visoko nivo, za da uspee 5 godini da se prikriva, oh, oh jertva e mai, toi bandit na nisko nivo. Kogo li prekrivat ? cenen triabva da e za dyrjavata chovek. Dostoen i vajen za obshtestvoto ni chalgarsko.

65

муспи

преди 13 години

Следствието разполага с неопровержими доказателства че изнасилвача е бил Станишеф - строшени бедрени кости, изтърбушени влагалища, но всички сме забелязали че България се управлява от влиятелни хора със значителни финансови възможности, с каквито не може да се похвали никой съдия.

64

Бл.Благов

преди 13 години

Това което написа 38 го знае цял Пазарджик!

63

MURDOC

преди 13 години

Тоя случай е толкова мътен колкото и атентата на Луканов или онзи на JFK . Никога няма да се разбере кой е истинския извършител ,няма да се учудя дори ако той (извършителя) е зад граница . Държавата си изми ръцете с този що годе бабаит и ще продължава с замазването като "разследва" втория неизвестен (т.е ще търсят михаля).

62

Анонимен

преди 13 години

Жителите на Пазарджик ги разбирам - те са страхливи мишки, които знаят кой е истинският убиец, но си траят! Не разбирам майката на момичетата - Фани Белнейска...Заплашили я били, пари и дали...Как можеш да изплашиш една Майка, която е загубила най-скъпото - децата си?!?! Тя знае кой е убиецът и знае, че това не е Лазар...Честно, не я разбирам тази жена...

61

Анонимен

преди 13 години

на този човек му беше дадена такава тежка присъда за да му затворят устата! истинските убийци са хора със здрав гръб във властта! не случайно трима човека бяха самоубити по това дело. в Бг даже и на почивка не си идвам вече!

60

мъдрец

преди 13 години

Detektiff -e много си *** моето момче.Няма какво да допускаме 1-ви или 2-ри път.Не е това човека. Сигурно е някое мамино синче, което може да прави секс само ако си плати и отдавна е извън България.И пиши на кирилица моля

59

.

преди 13 години

Добре, де, ясно е че са му дали максимума за всички обвинения, независимо дали е виновен, но защо в този случай се даде максимума за всяко обвинение, а други умишлени убииства минават само с условни....Има още хиляди жестоки убииства, не е само това, всичко е защото някой се прикрива и защото медиите го отразяват.Нека обвинения да пусне жалба с Европейския Съд за Човешките Права, на база нечестен процес!

58

Анонимен

преди 13 години

Верно много смърт и"самоубийства"около този случай бе:Раданов,овчаря,частният детектив,треньора....Верно ,нищо чудно и Колев да се самоубие преди да прикючат делата.

57

rock-n-rollah

преди 13 години

Що тия дето има непровержиди доказателства срещу тях си седят на свобода, някои дори с условни. А този човек, срещу когото има някакви косвени доказателства, които както стана ясно всеки трезвомислещ поставя под съмнение го вкараха доживот?

56

невинен

преди 13 години

Кажете ми дали е вярно че Колев си е признал че е убил тези момичета и то на съкелийника си.Всичко е нагласено...например; ако сте убиец ще кажете ли на някой...затова мисля че всичко е нагласено,може да е всякакъв но не и убиец.Убийците са публична тайна на Пазарджичани ,но си траят и ето какво става ще гние в затвора нивинен,само затова ,че има страхливци които прекриват истенския извършител на това грозно убийство.