38

Гоце

преди 13 години

Брадата ***...дано господ прости твоите грехове

37

Българин

преди 13 години

Аз не подкрепян сблъсъците между атакисти и мюсюлмани, кото станаха, но и дълбоко не харесвам този отец Николай който се вози с кортеж мерцедеси.

36

Анонимен

преди 13 години

Атака и Волен може да са всякакви, но дайте някаква по-свястна алтернатива? Няма!

35

Анонимен

преди 13 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ПАТРИОТ ОТ КЛАСАТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ

34

касим дал

преди 13 години

Край, алтернативата е една и тя е АТАКА

33

Българин

преди 13 години

Тоя *** и ръководството на православната църква нямат никакъв авторитет сред българския народ!

32

Анонимен

преди 13 години

А,този отец не ми се види много набожен и смирен с този поглед!

31

НеДоганист

преди 13 години

За кой ли пореден път Доган направи Българският народ смешен.

30

Анонимен

преди 13 години

Изоставихте си вие вярата и семейните ценостти. Дори Божиите храмове са ви превзели деградиралите служещи на Сатаната. Но надеждата умира последна...

29

Спонги

преди 13 години

За първи път от доста време, дядо Николай казва нещо смислено, без да изпада в истерична каноническа ненавист към ближния. Българската църква е спасила евреите, спасила е българският дух от погърчване, спасила е нацията през 500 годишното робство. Вярата в Бога, независимо как ще го наречеш е милиард пъти по-добро нещо от омразата към различните по вяра, пол, имотно състояние, политическа принадлежност. Сидеров може и да има шанс да се задържи в политиката. Жалко за нас тогава, ако го допуснем.

28

Анонимен

преди 13 години

gonq vichki turci ot firmata si utre

27

123

преди 13 години

Камбаните не излъчват религиозни послания, а микрофоните на арабски език ПРОКЛАМИРАТ, НАЛАГАТ, НАТРАПВАТ, че ислямският бог е велик, че един е аллах и мохамед е неговия пророк-което НЕ СА ДЛЪЖНИ да слушат християни, което Е ОБИДНО ЗА ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ ! КОЕТО ОТРИЧА СВЕТАТА ТРОИЦА! Къде е тук толерантността на мюсюлманите към християните?

26

Анонимен

преди 13 години

Идва време за избори и Доган започна с провокациите!Аз вярвам,че хората му са започнали първи!Ако ще има някакви санкции то трябва да са и към двете партии.Обикновеният българин няма нужда от етническо напрежение,то е изгодно най-много на Доган/и на БСП/ за да оправдае съществуването на ДПС!

25

Shark

преди 13 години

Е отче НиколаЕ, ти нали знаеш що вършиш! Не се грижи да другите, те ще идат в ада. А ти виж там, джиповете, ролекса, гледай там нагоре да въриш, ти си знаеш как, знаеш що вършиш. Тук ще се надупиш, там ще цункаш, та така.

24

Да,но

преди 13 години

Не знае ли Волен?!?!?Я да видим 2008-*** -Борисов помага за строежа на Ислямски институт в София17.11.2008, на-news.ibox.bg/news/id_850677933: Ще разговарям с главния архитект, за да разбера до къде са стигнали и с кмета на Студентски град" за това разрешение.С мюфтийството и с българските мюсюлмани ние винаги сме имали много добро разбиране, съжителство и доверие е точната дума", коментира кметът на София Бойко Борисов, цитиран от БНР.Не може на 80 км. от границата в Истанбул да има терористични организации и да не се опитат да проникнат и у нас.Единственият шанс да се спрат не са само службите, а точно обратното - хората, които могат да обяснят на своите богомолци Корана", обясни още Борисов

23

панта

преди 13 години

Напротив - Атака искат правилните неща: да се платят обезщетение на ограбените от ТУрция имоти на българи от тези места, да се спре с рева по джамии, да се спре с тия панислумистки насаждани маниери тука. Но отец Николай, парламента, правителството и президентството май са слепи и глухи? Ами щом работите срещу българите и българия, да не плюете другите после! Сидеров и Атака са в случая справедливите, но не и метода на трошене.

22

Анонимен

преди 13 години

дядо Николайчо,ти си сатанист *** ***,никакъв православен християнин не си,ти си срам за православието!

21

Анонимен

преди 13 години

Папардак Николай, ти не знаеш по-скоро що плямпаш, защото си се алкохолизирал от диктовките на Гоце, *** *** такава.

20

Анонимен

преди 13 години

Срам и позор за християнството и българската държава

19

Марк

преди 13 години

Не ругайте отеца, защото е прав!Той единствено прави така щото Бълг. прав. църква да показва, че съществува!Спомнете си грандиозното шествие в София за вероучение в училищата!