106

wiktor

преди 13 години

Не мога да повярвам. Откъде се взехте толкова чалмари провокатори бе?! Номер 95, ти психопат ли си? Като живееш в границите на България ще се съобразяваш. Ако не ти харесва си хващаш влака за Анадола. Длъжен ли съм да ти слушам мюсюлманските простотии в центъра на родния си град? Съвсем не! Да не говоря за това, че след някоя година децата ми ще учат как не е имало османско владичество, ами "турско присъствие" и как байран е национален български празник. Заради е такива *** като Доган и ДПС.

105

do....

преди 13 години

Да ама югославия нямат АЕЦ!Руснаците ни осигуриха мира,защото им струвахме скъпо!Турците в турция,българите мюсюлмани които ги изгониха на времето от турция да си ходят на гямия дискретно ако не искат пак да им покажем пътя

104

Чубака

преди 13 години

Предизборна агония за "Атака" и "ДПС". Днес и в националното радио се е бил Воленчо.

103

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

KAKTO CIA SAZDADOHA BEN LADEN TAKA I VA6ATA PARTIQ BSP I DS SAZDADE DOGAN.6TE IMA MNOGO DA MU BEREM PLODOVETE NA TOZ FES.

102

До Питащ 84

преди 13 години

Цветанов и подчинените му са заети да подслушват родилните отделения.Иначе как да си обясним факта, че нямат информация относно това, че се е готвела провокация по време на петъчната молитва и то в центъра на столицата?

101

96

преди 13 години

Всъщност виновна е тъпата Фъндъковица :). Горката жена е толкова ***, че не е могла да съобрази, че подобен митинг на щурмуваците на откачения Сотир ще доведе до подобен инцидент. А за случилото се Сотир трябва да понесе наказателна отговорност. На тоя *** нещо прекалено много му се разминава. Той над законите ли е?

100

до 93

преди 13 години

Добре бе кво искаш , човека да напише следно:Анкета Всички *** *** вън от България:+ Да- Не

99

Анонимен

преди 13 години

агента Сидеров е луд за връзване. Тоя въобще не е никакъв политик,а е креслив ,шизофреничен хулиган ,който е време да бъде озъптен...агент Дуганов му дава милиони за този хаос,а сега разиграват циркове пред балъците. Лудия си е купил огромна къща на ривиерата(франция),която струва 6 милиона...Правете си сметка какви *** се пишат политици - изпълнявайки "проекти" на ДС...

98

jh

преди 13 години

Волене,Волене ,ти си болен ....Хитлер се възражда в неговата душа !

97

келеша в ляво

преди 13 години

*** в ляво на снимката неадекватния доведен синковец на Болен,който ни излага в Европа ли е?

96

елтимир2

преди 13 години

Браво на 65.Много хора не знаят,че Ян lll Собиески е спасителят на Европа.При обсадата на Виена с около 20000 тежко въоръжена конница от полски войници той с внезапна нощна атака без почивка, след двудневен изморителен поход обръща в бягство според различни сведения на историци някъде между 100-150 хилядна,а някой посочват до 300хил.османска армия и нейните съюзници На България и трябва един такъв човек който да ни управлява.Без никакви насилия,но стриктно спазване на Конституцията и законите.

95

jj

преди 13 години

Срам ме е, че съм българин, като има такива като *** Сидеров в парламента. В нормална държава на тоя и лекарствата щяха да му спрат, щото е безнадежден

94

mav

преди 13 години

88 Кой пръв е започнал боят бе. Че на покрива се накачаиха една камара *** от атака, като първо се беше покачил онзи *** от атака, пазещ тон колоните. Така че боят беше провокиран и започнат от размахването на знамената от страна на атакаджийте, към човекът който се приближи да им каже да се махнат от там. Така че като няма с какво да се оправдаете, ножове, камани и не знам си още какви глупости ще измислтие, за да се онеивните. Факт е че сте агресори. Носете си вината.

93

Анонимен

преди 13 години

за 75:"турчинът на снимката от боя пред джамията наистина имаше нож и добре че не закла някой от атакистите .Това щеше да е раздела в най новата ни история."Ей *** много на сериозно се вземате за какъв раздел в историят бълнуваш бе пишлегарче! Ясно ли ти е на теб, че при едно посегателство над турски граждани в България, Турция само за часове ще прегази и размаже България, и този път нито Русия, нито Европа, нито Америка ще се застъпят!

92

Калин

преди 13 години

това парче миткото стоянов .. бая се закръглило :)националистчетата - русофилчета те!

91

до анкета

преди 13 години

Пич, поне се научи да пишеш правилно мюсюлмани. Не можеш да пишеш, анкета ще ми правиш, минусче веднага :))))

90

clearly

преди 13 години

Внезапнто активизиране на Атака- преди няколко дни в Батак, а днес в София, би могло да има въздествие в няколко аспекта. По отношение на т.н. твърд електорат на ДПС, който в момента е силно разколебан от напускането на Касим Дал, подобни действия действуват сплотяващо - ще се обединим около Доган, който е изпитана стара рецепта... От друга страна верското и етническо противопоставяне, ведно с обострените изказвания на Доган формулиращи тезата, че президент не може да се избере без ДПС, биха могли да засилят активността на т. н. плаващи избиратели, като ги амбицират да извядят ДПС от ролята на балансьор.От горното излиза, че полза от действията на Сидеров ще извлекат както управляващите, така и самото ДПС, но за ПП Атака ефектът е по-скоро отрицателен.

89

АНКЕТА

преди 13 години

Всички мусулмани вън от България:+ Да- Не

88

Гошо Тъпото

преди 13 години

Много антибългарски...провокатори пишат в сайта.Издигам лозунга:Волен Сидеров - достойният президент на всички българи!Дето се казва,икономически ни сринаха...предателите които бяха и са на власт,само едната чест ни...остана.Народ без...чест е като дърво без...корен - изсъхва.

87

Анонимен

преди 13 години

Да, такива истории се разказват из нашия край. Знаят се обаче и други. Дошло време, освободителната война ли, друга някоя война ли, това не знам, пък и няма значение, турците търпели поражение и раята се дигнала да си отмъщава на мохамеданите. Казано по-точно да ги коли. А по онова време, вече се знае, селото на мохамеданите било малко, селце, тръгнали към него християните от цялата околност, наточили брадви, саби, коси. Но в нашето село хората друго мислили. Ние с тия люде сме живяли, утре пак ще бъдем едно. Тъй не може, няма да дадем да ги затрият. И отишли нашите, обградили селото, не пуснали пиле да прехвръкне нито навън, нито навътре.- Дайте да ги изколим! - викали в името на Христа другоселците от този край.- Ний ще си ги колим по комшийски спокойно им отвръщали нашенциТака опазили селото, може да има неделя време, а може и повече. Разминало се.Добре ама, историята се обръща. Станало въстанието, гърмяли що гърмяли, били се славни юнаци с девет люти рани, накрая турците го потушили с топове огън и жупел и ето ги пристигат в нашето село.- Хайде сега ***, напалете огън, печете агнета, варете курбан, да хапнем, да пием и после да ви изколим!Какво да сторят нашите люде. Подчиняват се. Напалили огън, заклали агнета, варят, печат и си чакат смъртта. Обаче не се отчайват. Проводили тайно и бързо едно момче до съседното село, помашкото, да съобщи, каква я гласят турците и ако има как да измолят милост от валията. Добре ама той в града, на два часа път с кон. Трябвало да се спечели време. Нашите знаели тази работа и напалили огъня със сурови дърва, всичко по-бавно да става.Момчето беж до другото село. Там един от най-личните, най-заможните мохамедани яхва коня си, юрва го из нанадолнището, галоп, галоп, стига в града, влиза при валията и направо брои жълтиците.- Спаси, господарю, тия люде, да не ги затрият. Те са покорни...- Не са покорни - рекъл валията. -бунтовни са!Тогава онзи вади още една кесия и вече не я брои.- Добре де, добре - рекъл валията - Не са чак толкова бунтовниИ му дава едно тескере, косъм да не падне от главата на нашите хора. Мята се на коня помакът, подгонва го из нанагорнището, шпори, шпори, конят препуска, препуска по стръмнините и дъхът му стига ей до ония стръмни скали, там на отсрещния рид. Край. А до село още час път. Хуква човекът не гледа, че пътеката тясна, една крачка ако не умери и ще литне в пропастта. А през това време турците вече загубили търпение.- Ей, ***, вие докога ще го варите тоз курбан, бре! Със сурови дърва ще ми кладете огъня. Кого чакате. Аллаха ли или вашия господ. Няма да ви се размине дръвникът.И тъкмо да се запретнат да колят на гладен стомах дотичва полу жив другоселецът със заповедта.- Стой ефенди, милост ефенди!Тъй турците минали само с курбан чорба и няколко печени агнета. Ей на такива едни работи са ставали някогаш по нашите места.Георги Данаилов Къща отвъд света