57

Shek

преди 13 години

Добре известни факти на всички, които не са част от "външната миграция" ... 410 хиляди? Да, ама Не, както казваше Петко Бочаров... едно елементарно гражданско общество не може да се формира тук. Роби... Цялото изследване е за щастливите ***, които вярват на всичко! Увеличението на населението,от 2001 г. до 2011 вследствие на положителния механичен прираст в тези области, е както следва:"София (столица) - увеличение със 118 965 души." На кой ги обяснявате тия бе, ***, вие в София ли сте?

56

До 38

преди 13 години

Много си прав! Излязох на 30 , вече съм на 40 , нямам семейство.Имам пари. Изглежда жалка картина. Но удоволствието е че мога да контролирам живота си по начин който желая, без никакви притеснения .

55

Майко мила ...

преди 13 години

Ще останат само *** и полицаи ... абсолютната шлака на обществото.

54

Доктур иксперт

преди 13 години

"Седем души на час" не значи 7 автентични българи от "атака", а 7 български граждани от всякаква етническа и религиозна принадлежност,което ще рече, че всички последващи изчисления са погрешни!

53

Анонимен

преди 13 години

До 2030 света ще се разкъсва от конфликти, духовен упадък, липса на питейна вода и глад. Вие за *** и отрицателния прираст сте се хванали.

52

Анонимен

преди 13 години

защо не напуснат *** дето пишат тези глупости,простотията не ходи в гората,а по журналята това ли ви спуснаха отгоре

51

До 33

преди 13 години

Не ти ли омръзна да чакаш да му дойде времето или чакането да му дойде времето си е заради спорта.Истината е,че държавата и държавните институции не им дреме...на повечето политици и бизнесмени децата им отдавна са в чужбина в елитни училища и университети и живеят там.Направи си извода тогава,колко им дреме на политиците за живота на обикновените хората в България и колко е добре да се живее тук,щом собстевените им деца са в чужбина.Явно на тях не им се чака тук да се опраиме.

50

Анонимен

преди 13 години

Защо се пропуска факта, че и кюнците масово бягат на гурбет в Европата ,и там си остават пишейки се за българи?

49

Анонимен

преди 13 години

MOMENTA ZREE,ZREE !!! UPRAVLIAVASTITE NE SI PREDSTAVIAT KAVA ZATVA IDE !!! NARODA VECHE E ZAPRETNAL RAKAVI I SE GOTVI!!!

48

Анонимен

преди 13 години

Не ми пука! Свободата все още е по-голяма тук! Какво ще правя на запад, сред враждебни погледи, фригидни съседи и без приятели! Живота ми е един и когато не си максималист се живее добре!

47

Анонимен

преди 13 години

аз пък ви казвам че двама мои приятели се прибират след около 10 годишен гурбет в англия ...и двамата отиват да живеят в провинцията единия дори в едно село (верно къщата лукс ..ама все пак) каза ха ми че искат да им е спокоино вече ...и двамата са на по 41

46

Анонимен

преди 13 години

Аз съм от турски произход и работя в чужбина. Но съм по голям Българин от много българи. Така смятам. Каквото и да се случи искам да умра в България. Няма по добра земя от моята родина.

45

Анонимен

преди 13 години

Не знам кой ще е тук след 20 години, но мойте три деца със сигурност ще са тук да управляват тълпата *** с камшика:)

44

Червената помия

преди 13 години

Патриот съм, но както се развива държавата, 2030 година май ще се казваме област България, или вилает ***...

43

Ахтопол

преди 13 години

"До 2030 г. половината от населението ще са роми, твърдят експерти"...Ромите да не са по-балами от нас...и те ще се махнат от тука..

42

...

преди 13 години

Влезте в гугъл и напишете:България население.. и ще видите че българите са 6 милиона и нещо.. останалите са *** и турци! ;) Така че да не ми ги разправя правителството че населението ни е над 7 милиона! ;) Над 7 милиона ама заедно с *** и туците.

41

НЕ се притеснявайте

преди 13 години

тези сегашните другари от Герб както и предишните действат в една НАСОКА---да се обезлюди населението и *** за да могат техните деца и внуци да изкупят държавата за жълти стотинки..Последният да затвори вратата.

40

гербер до край

преди 13 години

това че няма българи не е проблем. важното е боко да реже ленти, цвъки да гони михаля, лъчко да събира подаръчета, фидоска да трупка количества, дянков да раздава пици.....

39

Анонимен

преди 13 години

Приятен път на напускащите и успех! Аз корена си не мога да сменя! човек не може да избяга от същността си!

38

K.U.R.state

преди 13 години

Евала Циганария !!!! Хан Аспарух се преобръща в гроба !!!!!!!