38

Чичко Паричко

преди 13 години

Явно има много голямо доверие на роднините си.

37

viki

преди 13 години

cvetanov e za zatvora da my otvorat otvora otzad za da ne go e qd

36

вжв

преди 13 години

Сигурен съм,че,за да поддържат общественото внимание към вестника,и към себе си ,дачков,презрамкова,и трактора,няма да спрат до тук!?Затова им подсказвам-ако тази"флашка",с тъстовете на Цветанов,излезе поредния балон,нека се заемат с пра-пра дядо му,защото там е "заровено кучето"!ЗАТОВА-НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ-ДАВАЙТЕ,ДОКАТО...ЗАПОЧНАТ ДА ВИ ЗАМЕРЯТ С *** ПО УЛИЦИТЕ!?МОЖЕТЕ ДА ОТИДЕТЕ НА КОНСУЛТАЦИИ(С ОБРАТНИЯ КУРС НА ПРАВИТ.САМОЛЕТ)ПРИ КАДАФИТО!?И ТОЙ,КАТО ВАС НЕ СЕ ОТКАЗВА,ДОКАТО ИЗЯДЕ ДЪРВОТО!!??

35

ликтор

преди 13 години

Айде сега феновете на ГЕРБ да си кажат думата !!!Цецкоооооооооооо,тотално се *** - какви пари от родители ,какви апартаменти ...Вие ,джанъм ,хептен за будали ни имате !Ама идват избори - там ще гласуваме наказателно !

34

Анонимен

преди 13 години

GALERIA KOI *** GI CHETE

33

Брокер

преди 13 години

Невероятните ... брокери!"...през 2007 година те закупуват на дъщеря си и Цветанов апартамент за 31 560 лв. и гараж за 19 860 лв."!!!!!!!!!!През 2007-*** беше пикът на цените на недвижимостите в цялата страна!През 2007-*** в София за 31 560 лв. обикновеният клиент би могъл да си купи само панелна тоалетна в крайните квартали!Каква невероятна имотна сделка, драги зрители!

32

MP42

преди 13 години

Дачков пък обясни, че документите са им предоставени от данъчни служители, които са дошли в редакцията и са застанали с имената си. По думите му те били свестни, нормални, почтени хора, на които им е дошло до гуша от мръсотиите на Красимир Стефанов.! Винаги се назначава комисия когато има сигнал в НАП и този сигнал се проверява задължително..Друг е въпросът,че много тъпо е направено дарението..Аз щях да му дам много по-добър съвет отколкото Тошко..

31

Революционер

преди 13 години

Това вече минава всякакви граници ! Толкова нагъл досега е бил само Вальо Топлото , който накисна в машиациите си дори собствената си майка - лека и пръст Баба Цецка ! И явно съвсем не случайно въпреки няколкото си присъди НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА !Тази власт , тази партия и това ченге Цветанов ВЕЧЕ НАПРАВО ВОНЯТ !!! И на всичкото отгоре имат наглостта да оказват натиск върху авторитетни Държавни служби като БАН и НАП !!! И ние чакаме от тези престъпници да борят корупцията и организираната престъпност , при положение , че САМИТЕ ТЕ са ЯВНО корумпирани и не по-малко ПРЕСТЪПНИЦИ ! Не очаквайте от тези *** сами да си подадат оставката ! ТРЯБВА ДА ГИ СВАЛИМ ! ВЕДНАГА ! Дори в Африка и Северна Корея вече ВЪЗСТАНАХА !!!

30

gotin

преди 13 години

КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЦВЕТАНОВ ЩЕ БЪДЕ ОСВОБОДЕН ОТ ДЛЪЖНОСТ??? ... КАТО ГО НОМИНИРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЛИ???????

29

ДПС+БСП=Първанов

преди 13 години

Щом ДПС+БСП+Синдикати+СДС+*** =Първанов реват,значи Правителството ще го бъде!

28

Анонимен

преди 13 години

Вчера казаха, че внасят обвинителен акт срещу Алексей Петров и днес веднага пореден компромат. Докога на тая журналистическа "***" Патрашкова ще и се дава думата?

27

yashinaki

преди 13 години

"Данните за това издателите на вестника са получили от служители на приходната агенция, които работят по ревизията за финансовото състояние на вътрешния министър" Ясно е кято бял ден вече, че "Галерия" са евтин слугинаж на А.Петров. Той, чрез свои връзки в МВР и службите дава информация, а платените журналисти правят сензация. Но това, че така яростно атакуват правистелството, означава, че интересите на олигарсите и мафията са засегнати! Гнусни псевдо журналисти, готови на всичко за пари!!!

26

до 12

преди 13 години

Новината отдавна е излязла в други сайтове ,не е толкова странно "ДНЕС"са бавни

25

Анонимен

преди 13 години

НЕ пипайте "новият"морал ........Леле този преди 4-5 месеца беше сигурен президент.И как няма да е като някои роботи гласуват под командата на една мутра .

24

Анонимен

преди 13 години

GERP niamat moral - vci4ki ca kradtci

23

Dan

преди 13 години

Разликата е ,че баба Цеца (лека и пръст на жената) и Вальо Топлото са дадени на съд и са осъдени, а тъстовете на Цецо са във вестник "Галерия"!!!!!!!!!Дайте ги на прокурора, като сте сигурни, че е измама, иначе само скандал след скандал и само пушилики! Много им се иска на комунистите на базата заглавия във вестник "Галерия" правителството да подаде оставка , ама няма как да стане, не го ли разбраха!?!?!

22

Анонимен

преди 13 години

ЩО НЕ ПРОВЕРЯТ КОЛКО МИЛИОНА ИМА ГОЦЕ И НЕГОВОТО МАФИОТСКО СЕМЕЙСТВО

21

Stan

преди 13 години

Значи си представям Румен Петков и Станишев колко милиона са скътали. Не оправдавам Цецо, но мисля,че миналото правителство окраде милиони...

20

до галерия

преди 13 години

Я сега проверете имотите и на Парванов ,Станишев ,Овчаров,Масларова,А.Петров,Р Петков,сумисти ,култористи ,митничари, барети абе на цялата нарко мафия

19

Анонимен

преди 13 години

глупостииии пълни болшевишки глупости и мръсотии.НЯМА ЛУДИ ДА ПОВЯРВАТ .ДОРИ НЕ СЕ И ИНТЕРЕСУВАТ ХОРАТА ВЕЧЕ ОТ ТОВА