30

anonimen

преди 13 години

bax maamu ,kakvo stava tuk be ot slivici i apandesit umirat xora 4e takiva operacii sa praveni bez uslojneniq o6te v na4aloto na minaliq vek tezi kade ni vra6tat be v koi vek ,trqbva da ima osadeni lekari nai setne kolkoto i malko da ostanaxa tuk ,6tom si lekar i si dal kl;etva da spasqva6 4ove6ki jivot bez da gleda6 kolko ti e zaplatata i kolko 6te 4opne6 ot pacienta ,tova trqbva da ti e dalg ina4e se prevra6ta6 v kasapin

29

Божидар

преди 13 години

Докторче, иронията ти е гнусна и неуместна. Ако това е начина да си изразиш недоволството от докторите си много ***. Ако си пред очите ми бих те убил.

28

до13

преди 13 години

И 100 + да си нацвъкаш през проксито пак ще си нещастен ***.По точно тииин заработващ дозата си.

27

АЗ

преди 13 години

Практика стана вече всеки кирлив ***, като не оздравее да подава жалба срещу лекарите. А ЗАЩО ХОДИТЕ НА ЛЕКАР, ТОГАВА????НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН!!! Щом смятате, че лекарите НЕ работят, защо висите по цял ден пред кабинетите??

26

до 25

преди 13 години

Ей заслужаваш в момента няма да ти кажа какво....***.

25

пациент

преди 13 години

преди 15 години на същата възраст една БЕЗДЕТНА лекарка д-р БАНОВА от Варна оперира дъщеря ми,едва я закрепихме след операцията ,тая същата лекарка три пъти ни връща от операционната за пари и то още когато лекарите не бяха толкова нагли- преди 15 години

24

докторче

преди 13 години

Нашата експертиза(-на нашите колеги), показва, че детето е било неизличимо болно една година преди операцията. Самата операция е удължила живота на детето с две седмици и вместо да се стигне до смърт на 8-ми декември,детето почива чак на 23-ти декември. Така че не плюйте по нас докторите а бъдете благодарни.

23

Анонимен

преди 13 години

Ами така ще е. Преди години, когато за да влезнеш в ВМИ трябваше обща оценка минимум 6ца на дипломата и минимум 5.50 за кандидатските изпити, сега за медици се цанят лайненца с 3ки, но с татковци с голеееееми портфейли.Затова и хората не ходят вече по лекари - страх ги е, че лайненцето с богатият татко ще им сбърка хапчетата и ще ги вкара в гробищата.

22

до номер 18

преди 13 години

Ония Горе много добре знаят ,че са унищожили България.Децата им учат в чужбина,семействата им са там,банковите им сметки са там.От тук само влачат.Много се надявам един ден да им се върне с лихвите.

21

Анонимен

преди 13 години

извинявам се на всички кадърни доктори. по света се борят с рак,спин и др, а у нас със сливици. посетих спешна помощ на нова година за да ме зашият олекнах с 30 лв без касов бон от ръка на ръка в държавна болница. медици оправете си редиците пълно е с некадърни, алчни, крадливи" медици"

20

до18

преди 13 години

А бе вземи ти се ограмоти поне малко от малко

19

мартин

преди 13 години

петорната медицинска експертиза ще докаже,ще детето е било мъртвооще преди да постъпи в болницата :)

18

Анонимен

преди 13 години

Ох, 12-ти те порогониха и продължават да прогонват. Само Калини са накацали на шефските места, а народа страда ли страда от няхната неграмотност. Как не ги е срам в 21 век това да се случва. Невинно детенце да загуби живота си от просто и алчно управление на страната. Дано Господ ги накаже всичките неграмотници настанили се на високо и самозабравили се политици допускащи това. Положението е отчайващо трагично за всички нас. За 20 години унищожиха всичко ама всичко.

17

Анонимен

преди 13 години

тежак ти е хумора

16

Въпрос към 1

преди 13 години

Не ти ли беше поне малко гадно като го пишеше,хумора ти е неуместен??

15

до 13

преди 13 години

Не прави политика от трагедията нещастен ***

14

1

преди 13 години

Не си прав- или попадаш на професионалист, или не. В Пирогов навремето ми искаха доброволно дарение и взеха пари и за операция на детето- без пътека и го резнаха от грешната страна; в Правителствената след това минахме по пътеката и не платихме и стотинка, а операция мина перфектно и в ръце никой не те е гледал- изискваха само документите да са изрядни, тъй че не е точно така, както го казваш.

13

Анонимен

преди 13 години

голямо съжалявам за детето, няма нищо по лошо от това да си отиде едно невинно детенце. Но тук няма да ги видите онези със СРСта защото нямат политически дивидент, ЦЦ този път ще се скрие, а именно това са случаите за които на лекарите трябва да се търси отговорност. подобни леки операции са подценявани и поняко се правят откровенно през пръсти и точно тогава трябва да се наказват тези които са ги направили. И то сигурен съм те не са некомпетентни а вършат нещата абсолютно небрежно което еполошо

12

Един

преди 13 години

Ама какво се чудим,20 годишната неадекватна политика ,която водят правителствата прогони добрите и кадърни лекари вън от България.Не само тях а всички умни хора.Ужас,незнам занапред как ще живеем в тая страна а за децата ни ми е жал.

11

АНТИКВАР

преди 13 години

Чудех се дали въобще да влозам в новина и да я прочета ! каквото и да напиша, ще е банално ! Все пак съчувствам на родтителите, роднините и приятелите на момиченцето ! Жалко много жалко ! Бог да го прости !