98

Анонимен

преди 13 години

до 83Там е работата, че не са само 100000. А и от такива хора очаквахме да ловят догановци, пък те се оказаха като тях.

97

Анонимен

преди 13 години

А на Костов кога ще се търси отговорност, бе другарю?Сериозно ли си мислиш, че може да стане някаква промяна в страната, докато Костов не се паркира завинаги в някоя килия на Софийският Затвор?

96

IND

преди 13 години

Комунистите окрадоха милиарди ама платените журналистчета ще се заядат за пари колкото един апартамент, че и по-малко...

95

Анонимен

преди 13 години

Щом Цецо е крадец, смятай другите министри какви са и колко са откраднали.

94

Анонимен

преди 13 години

Ти се пази обратното да не стане ...

93

муньо

преди 13 години

Свеж и чист като кисела краставичка! Доганчо и той така! Абе всички са толкова честни! А къде отидоха парите на хората????

92

и така да е

преди 13 години

това да е проблема на държавата, но за мен тойе друг - много ниско паднахме като гласоподаватели , избирайки това управление , а то отсвоя страна избирайки този премиер и тези вицепремиери. С какво образование , с какви професии , нямам думи.Бивш милиционер управлявал БГ за последно е бил Т.Живков, лека му пръст. Пак ли дотам се докарахме...жалко

91

АНОНИМЕН

преди 13 години

Бат Бойко подкрепял Цецко! Но когато документите и фактите говорят, дори и "боговете" трябва да мълчат!

90

консултант

преди 13 години

Я ЦЦ и ББ да ми се представят да ги консултирам-ей голема работа са това консуртантите в тази готина държавица-Цецко ,оди си бе пиле-не ставаш,ама ич не ставаш!

89

Пич

преди 13 години

А така, бройте му стотинките на Цветанов и после пак гласувайте за онези, дето получават съвсем официално хонорари от по милион и полвина. Много порст народ, много.

88

Анонимен

преди 13 години

Между впрочем електората на БКП на стадиона и метода на генерал Пиночет.

87

Анонимен

преди 13 години

Абе и този е голям мошенник ама нейсе. Стана ясно. Гербаджии моралисти марш от страната. Цецко бойко вън от българия че мизерници такива я опропастихте

86

работещ

преди 13 години

Съгласен съм, че Сашо Диков е простичък (впрочем, той, май, не го и крие много), но не и че е глупав и че не може да прави разследване. Слабичък е като журналист - като стил, език, композиция на материала, режисура и пр., но разследванията му, вкл. и поради това, че често пуска малко редактирани материали, са интересни.

85

Dogan

преди 13 години

и тоя ли е хидроинженер ?

84

Цецо

преди 13 години

Аре, чао! Вие си пишете а аз отивам да давам консултации на учителите по физкултура. Трябва да се заработва.

83

Анонимен

преди 13 години

Dogan otkradna 1 milion ot raz i nikoi ne mu tarsi smetka a na cvetanov za nqkvi si 100000 lv napraihte golqm panair e tova mediite ste golqma napast

82

ocharovana

преди 13 години

Iskam da kaja che Cvetanov izblednqva pred sluchaq s DOGAN vpredvid tova che toi vzema 1.5 miliona za koito ne e kompetenten i vypreki tova go onevinqvta. Za kakvo si govorim, v kakva dyrjava jiveem. Ami to samo advokata mu 6te vzeme honorar koito e polovinata ot parite koito uj bili okriti ot Cvetanov. Hora sprete se da kratete bednite bylgari !!!!!!!!!!!

81

Иван

преди 13 години

Ако някой е против ГЕРБ/ГРОБ/ значи е комунист така ли ?. Познавам лично Яне от 20 год. и ето някои факти !. 1990 год. Яне бе председател на младежката организация на БЗНС, докато Боко тиквата и Цецо крадецо са членове на БКП . Дори тиквата напуска пожарната и МВР защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията майка която обичам безрезервно е по важна от моята служба". И става пазач на диктатора Т.Живков. Е кой е комуниста в случая. Фактите не могат да се променят !

80

ивкон

преди 13 години

едно голямо лицемерие - крадеца вика: "дръжте крадеца"никога не е късно да станеш за резил :D

79

Анонимен

преди 13 години

Правени са проверки на декларациите,не на произхода на парите!Четете,бе,хора,имате ли нещо в главите си?Никой не пита в задачата с какво купи апартаментите,важното е,че си плащаш данъците,така ли?