81

ГЕРБ=ДПС

преди 13 години

Аз документи имам - моята пра баба е била гонена и имам данни за това.Искам си имотите или Турция да ми ги изплати!Боко Тиквата да го д*ха.Какъв е той,че да решава моито имоти,*** и *** мършав.

80

Bulgarov

преди 13 години

Bravo chovek, absoljutno si prav, Turcija tursi isljamizacija za da upravljava musimite s lekota. Chrez religijata kojato e po-strashna i ot politikata!!! I tova go pravi v Turcia, NE NA TURCIA V EU!!!!!NIKOGA!!!!!!!!!!

79

levski

преди 13 години

ако турция влезе в ЕС, на практика България ще влезе в ориента

78

Анонимен

преди 13 години

Уверено вървим към предсрочни избори, след като премиера еднолично реши да постави България отново под турско робство.

77

комита

преди 13 години

Замълчи мерзавецо.И този предател ще го свалим от власт.

76

Amenhotep

преди 13 години

Кое не стои на дневен ред? Закона за референдумите чел ли си го? Ами факта, че 320 ХИЛЯДИ българи (от тия, които с данъците си осигуряват заплатата на Бойко) са поискали референдум защо го забравяте! ГЕРБ са явно доказателство, за това че КОМУНИСТИТЕ ОТ ДЕМОКРАЦИЯ НЕ РАЗБИРАТ!

75

доволен

преди 13 години

аз и да избегам България няма да стане по-хубава страна!

74

Юлия

преди 13 години

А аз искам да ти кажа, че да се правят генерални и крайни заключения по въпрос, който все още е в процес и е много далече от приключване, е най-малкото излишно.

73

turkish

преди 13 години

Е видяхте ли и този е с нас.Ха -ха-ха.

72

Amenhotep

преди 13 години

С тези подмазвачески действи, Боко ТИКВАТА доказа, че не е нищо по-различно от антибългарската Тройна Коалиция и че за него (както и за предишните) мнението на българите е по-маловажно от мнението на нееотоманистките империалисти! ГЕРТГрадажи за Европейско Развитие на ТУРЦИЯ! ДОЛУ ГЕРТ!

71

Анонимен

преди 13 години

Те турците какъв им е проблема,те дефакто са в ЕС - могат да ходят където поискат по Европа,да работят,да купуват имоти с двойното гражданство,да произвеждат и да продават в ЕС.Дори нашите магазини са пълни с турски стоки.Какъв им е проблема ?Какво се напъват ?Ще ви кажа - това което искат е пълна ислямизация на ЕС.

70

живко сталев

преди 13 години

ЗА ТЕЗИ КОИТО ПЛЮЯТ ГЕРБ: ЧЕТЕТЕ ПРАВИЛНО И БАВНО ДУМИТЕ НА БОРИСОВ." Въпросът за референдум у нас за присъединяването на Турция към ЕС в момента не стои" -ТОВА ОЗНАЧАВА МНОГО НЕЩА,НО НЕ И не НА РЕФЕРЕНДУМА. НЕ ПРАВЕТЕ ПРИБЪРЗАНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ-В ПОЛИТИКА Е ТАКА,НЕМОЖЕ ДИРЕКТНО ЗАЩОТО ДИРЕКТНО ЩЕ ТИ ГО,,,ДИПЛОМАТИЧНО

69

Az

преди 13 години

Първо помислете как може в България, която е била под турско робство и е изтърпяла толкова от тези хора да има толкова турски партии и поне 70% от кметовете на селата са турци.Още сме под турско робство, но просто под различна форма.Няма общо с темата Турция и ЕС, но ми дойде да си го кажа.

68

Анонимен

преди 13 години

Какви документи от преди 100 години бе Бойко? Ти тиква ли си или да? преди 100 години става въпрос за времето на бабата на моята пра баба. Кой ще пази такива документи, да не говорим, че хората са били насилсвено гонени с по една дреха на гърба си и са прекосявали горите с децата си , камо ли да мислят за документи. Как може такова предателство? Как може да говориш от себе си за членството на Турция в ЕС. Народа има да каже много за това, а именно - референдум.

67

Еничарина Боко

преди 13 години

Бойко се издъни ,предаде ни жестоко.

66

uui

преди 13 години

атака къде е-нещо са се покрили

65

до 70

преди 13 години

нас съседите не ни интересуват,това което ни интересува са нашите интересиинтересите на Турция има кой да ги защитава

64

Анонимен

преди 13 години

Юлия просто искам да ти кажа, че това не е едно изолирано действие. С много дела и думи Герб потвърждават, че не се делят от останалите политици и системно действат срещу България.

63

Анонимен

преди 13 години

ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ДОБАВИШ И ГЕРБ

62

Анонимен

преди 13 години

Абе кои сме ние за да решаваеме кой ще е в ЕС и кой не! Айде млъкнете най-накрая. Те и без тва германците няма да ги пуснат. Но вие си пълнете форумите. Няма проблем.